giselle4 Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Buniu a tylko nie bylam pare dni sloneczko tak mi przykro aniolku biegaj szczesliwa [*] Quote
dorota k. Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Zgasło Słoneczko :( Była tutaj kochana. Teraz jest ze swoją pańcią. Quote
badmonique Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 :(:(:(:(:( Dobrze, że miała tyle ciepła w tych ostatnich miesiącach :(:(:( Quote
aanka Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Buniu ,,,mała pchelko.. tyle razy mnie rozśmieszalaś ...dreptałaś na swoich krzywych nóżkach ,byłaś taka wesoła.......,..brakuje nam Ciebie bardzo...................:-(:-( miałaś isć na spacer jeszcze na wiosnę ..........:shake:...:-( Quote
aanka Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Buńku ,aniołku mały .pusto bez Ciebie jest ...........:-( Quote
aanka Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Mój mały okruszku ...... myślę o Tobie ................................................. Quote
Recommended Posts