aanka Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 od Wszystkich dziś Bunię wygłaszczę .:p Odpukać mało kaszle ,jest wesoła, żwawa i mam nadzieję szczęśliwa...... Quote
dorota k. Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Jak dobrze, że Bunia grzeje doopkę w domu :) Tam nie miała szans... Quote
basia34 Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Ja cichutko tez do Bunieczki zagladam.... Quote
giselle4 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Dawno Bunieczko nie bylam ale pamietam maluka:) Quote
aanka Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 muszę przenieść wątek do innego dzialu .Bunia jjuż zostanie u nas na zawsze . Nie mogłaby się do kogo innego przyzwyczaić ,a i my nie moglibyśmy jej oddać już .,Poza tym siusia na podlogę ,tzn. gazetki .ale sobie radzim y jakoś .Cieszymy się z jej szczescia i zdrowia. Oby jak najdłużej. Quote
badmonique Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Super wiadomość ! I doczekała się Suńka ciepłego kąta na stare lata:) Zaproszę jeszcze na wątek mojego tymczasowicza Szorściaka. http://www.dogomania.pl/threads/221958-Ma%C5%82y-s%C5%82odziak-Szor%C5%9Bciak-zwany-te%C5%BC-Fuksikiem-szuka-kochaj%C4%85cego-domu... Quote
ŚWIAT Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 aanka napisał(a):muszę przenieść wątek do innego dzialu .Bunia jjuż zostanie u nas na zawsze . Nie mogłaby się do kogo innego przyzwyczaić ,a i my nie moglibyśmy jej oddać już .,Poza tym siusia na podlogę ,tzn. gazetki .ale sobie radzim y jakoś .Cieszymy się z jej szczescia i zdrowia. Oby jak najdłużej. Bardzo, bardzo się cieszę!!!:)) Quote
basia34 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Ja rowniez sie ciesze ze Bunia ma domek .Dzieki Aanka za serce dla NIEJ. Quote
dorota k. Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Dobrze, że Bunia doopinkę w cieple grzeje. Quote
aanka Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Bunia była w sobotę u wet. bo dostała znów ataku kaszlu - ( serduszko ) Dostała zastrzyk w doopkę i dziś już jest dużo lepiej i prawie nie kaszlała,, no i leki wypisane . Zawsze ten kaszel mnie smuci ....dobrze ,ze zastrzyki pomagają ....... Cudak mały złapała dziś dywanik w ząbki i zaczęłła ciągnąć .. .. ale się uśmialiśmy ..:evil_lol: Apetyt ma cały czas -to nas b. cieszy :p Quote
aanka Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 (edited) Bunia była dziś u wet. znów. tym razem prawdopodobnie moze mieć chore nerki ..:-( Pobraną miala krew .(mocznik , kreatynina morf.). Być moze to niewydonlość ,mam nadzieję ,ze Z TEGO WYJDZIE ..BO CHCE ŻYĆ.................................. Edited February 29, 2012 by aanka Quote
dorota k. Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Zaglądam do Buni .... Jeśli jakoś mogę pomóc.... jestem do dyspozycji. Quote
ŚWIAT Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Trzymam kciuki żeby sunia doszła do zdrowia. Quote
aanka Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 (edited) mam taką NADZIEJĘ........ ale boję się wyników ....jutro........ Edited February 29, 2012 by aanka Quote
aanka Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 (edited) Nasza kochana psinka ..mądra, piękna ,odważna ,zabawna ............. opusciła Nas dziś ...:-(:-(:-( cieżko pisać ....tuliłam ją caly czas .... jest cicho ....nikt nie tupta ,nie drepce ,......... wyniki b.złe :shake: ,,była slabiutka. ,.....niewydoność nerek....... wet. ocenil ,ze ma przed sobą3,4 dni ....................... jest juz ze SWOJĄ kochaną panią.....a my .......................cierpimy bardzo...........:-(:-(:-:-( malutki okruszek .....WIELKIE SERCE..................................................... dziękujem y Ci mała przeurocza istotko ................. wybacz Buniu :-(...że .....nie mogłam Cię uratować.............. Kochaliśm y Cię ..drobinko mała......... Edited March 1, 2012 by aanka Quote
kasia8579 Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 Buniu :-(:-(:-( Biegaj za TM. Jest mi strasznie przykro:-( Quote
Recommended Posts