Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

giselle4 napisał(a):
masz racje
tylko ze u nim sytuacja jeszcze z wolontariatem nie jest do konca uregulowana...wiec ja je rozumiem

absolutnie nikogo nie neguję ;) ale wiecie jak to jest.....
Sunia jest malutka, starsza- zajmowałaby mało miejsca.....myślę, że znalazłby się spokojnie dla niej dt.

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiem , Magdyska , miałam już trochę psiaków w D.t ..ale obecnie trochę choroby nas dopadly .:shake:.. .jutro idziemy do przechowalni i zobaczę ,jak psinka .
Jeśli się okaże ,że jest w złej formie -biorę ją do siebie , chyba ,ze będzie inny chętny ..
no i muszę dopaść tą urzędniczkę jakoś ......bo nie wiem , na czym stoimy dokładnie.
nie zostawię jej na pewno..

Posted

magdyska - jest nas garstka i to garstka "zazwierzęcona". U nas z dt krucho , nawet z jedzeniem i leczeniem. Bunia była dzisiaj na spacerku. Jak na taką maliznę to apetyt ma. Do budy dostała jeszcze budkę i ma wyścielone. Anka postara się dowiedzieć co z włąścicielką.

Posted

dorota k. napisał(a):
magdyska - jest nas garstka i to garstka "zazwierzęcona". U nas z dt krucho , nawet z jedzeniem i leczeniem. Bunia była dzisiaj na spacerku. Jak na taką maliznę to apetyt ma. Do budy dostała jeszcze budkę i ma wyścielone. Anka postara się dowiedzieć co z włąścicielką.

to juz sa dobre wiesci:)

Posted

Byliśmy wczoraj z psiakiam i na spacerach długich :p.
Było ciepło ,ok 15 stppni ,dziś też -17 st. ciepla,.ALE nce robią się zomne..:shake:
Bunia jest psinką w bardzo zaawansowanym wieku .
Postanowiłam ją wziąśc w poniedz, do domu ,ponieważ idzie ochłodzenie niedlugo ..
a zresztą ona potrzebuje być blisko człowieka .w swoim posłanku .
Z jedzeniem nie ma tragedii ,bo Bunia lubi makaron z jakimś dodatkiem , niż samą konserwę z puszki .Zresztą ,co taki okruszek zje..
NIE WIADOMO ile czasu jej zostało .. ..
Potem dowiem się ewentualnie ,co z jej PANIĄ ..
Nie jestem tylko przygotowana na odejście tej istotki = to jest najgorsze .:-(I

Lubi się wygrzewać na słońcu . ostatnio wygrzewała :lol: się na słoneczku , na posłanku .,

Oczywiście musi przyjechać Straż Miejska i spisać moje dane .

Posted

Nie mogłam Buni zabrać w poniedziałek ..male komplikacje ....
Byłam we wtorek , ale już się za pożno okazało .Dziś pojechałam po 13-EJ , ale nie mogliśmy się za chol...rę:mad::angryy:Straż M. doczekać.( prawie 2 godz. ).
Jak już raczyli przyjechać , to osoba odpowiedzialna za wydawanie psów skończyla pracę .....

Dowiedziałam się ,ze pani -właścicielka Buni chyba nie wyjdzie ze szpitala już:shake::-(.,przynajmniej strażnicy tak mówili......
Zobaczymy w sobotę .-myślę ,że Straż przyjedzie na czas . Bunia wyszła do mnie nawet ,do głaskania ,bez zmian , dobrze też ,że ma apetyt.........