magdyska25 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 giselle4 napisał(a):masz racje tylko ze u nim sytuacja jeszcze z wolontariatem nie jest do konca uregulowana...wiec ja je rozumiem absolutnie nikogo nie neguję ;) ale wiecie jak to jest..... Sunia jest malutka, starsza- zajmowałaby mało miejsca.....myślę, że znalazłby się spokojnie dla niej dt. Quote
aanka Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Wiem , Magdyska , miałam już trochę psiaków w D.t ..ale obecnie trochę choroby nas dopadly .:shake:.. .jutro idziemy do przechowalni i zobaczę ,jak psinka . Jeśli się okaże ,że jest w złej formie -biorę ją do siebie , chyba ,ze będzie inny chętny .. no i muszę dopaść tą urzędniczkę jakoś ......bo nie wiem , na czym stoimy dokładnie. nie zostawię jej na pewno.. Quote
dorota k. Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 magdyska - jest nas garstka i to garstka "zazwierzęcona". U nas z dt krucho , nawet z jedzeniem i leczeniem. Bunia była dzisiaj na spacerku. Jak na taką maliznę to apetyt ma. Do budy dostała jeszcze budkę i ma wyścielone. Anka postara się dowiedzieć co z włąścicielką. Quote
giselle4 Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 dorota k. napisał(a):magdyska - jest nas garstka i to garstka "zazwierzęcona". U nas z dt krucho , nawet z jedzeniem i leczeniem. Bunia była dzisiaj na spacerku. Jak na taką maliznę to apetyt ma. Do budy dostała jeszcze budkę i ma wyścielone. Anka postara się dowiedzieć co z włąścicielką. to juz sa dobre wiesci:) Quote
aanka Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Poupychałam słomy ,gdzie się da ..też Po niedzieli dopadnę tę kobietę z Opieki .. Na słońcu sobie pochodzila psinka dziś .. Quote
dorota k. Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 W środę zajrzę do Buni. Udało się coś dowiedzieć. Quote
giselle4 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 dorota k. napisał(a):Nadal nic nie wiemy..... najwazniejsze ze jest jeszcze cieplo:) Quote
aanka Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Byliśmy wczoraj z psiakiam i na spacerach długich :p. Było ciepło ,ok 15 stppni ,dziś też -17 st. ciepla,.ALE nce robią się zomne..:shake: Bunia jest psinką w bardzo zaawansowanym wieku . Postanowiłam ją wziąśc w poniedz, do domu ,ponieważ idzie ochłodzenie niedlugo .. a zresztą ona potrzebuje być blisko człowieka .w swoim posłanku . Z jedzeniem nie ma tragedii ,bo Bunia lubi makaron z jakimś dodatkiem , niż samą konserwę z puszki .Zresztą ,co taki okruszek zje.. NIE WIADOMO ile czasu jej zostało .. .. Potem dowiem się ewentualnie ,co z jej PANIĄ .. Nie jestem tylko przygotowana na odejście tej istotki = to jest najgorsze .:-(I Lubi się wygrzewać na słońcu . ostatnio wygrzewała :lol: się na słoneczku , na posłanku ., Oczywiście musi przyjechać Straż Miejska i spisać moje dane . Quote
dorota k. Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Trochę spacerowała, trochę była noszona na rękach i trochę poodpoczywała na słoneczku na materacyku uszytym przez Marię. Quote
basia34 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Bunia malutka sunieczko dziewczyny beda dbac o Ciebie ,Ja to wiem. Quote
magdyska25 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Prawdziwa babuleczka z niej.... Aanka- dziękuję za wzięcie suni! Oj coraz zimniej w nocy- to prawda... Quote
basia34 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 A wieczorem mizianko za uszkiem dla Buni. Quote
aanka Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Nie mogłam Buni zabrać w poniedziałek ..male komplikacje .... Byłam we wtorek , ale już się za pożno okazało .Dziś pojechałam po 13-EJ , ale nie mogliśmy się za chol...rę:mad::angryy:Straż M. doczekać.( prawie 2 godz. ). Jak już raczyli przyjechać , to osoba odpowiedzialna za wydawanie psów skończyla pracę ..... Dowiedziałam się ,ze pani -właścicielka Buni chyba nie wyjdzie ze szpitala już:shake::-(.,przynajmniej strażnicy tak mówili...... Zobaczymy w sobotę .-myślę ,że Straż przyjedzie na czas . Bunia wyszła do mnie nawet ,do głaskania ,bez zmian , dobrze też ,że ma apetyt......... Quote
giselle4 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 cholerka,zimno zabiaraj malutka bo nam sie przeziębi Anka ,czuwaj nad nią Quote
aanka Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Jutro zawiadomimy Straż od razu ,p o przyjściu do psów ... Quote
dorota k. Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Bunia podobno ma na imię Daysy. Ma około 18 lat. Jej Pani ...... odeszła :( Takie mam informacje. Quote
aanka Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 :-(:-(..przykro bardzo..............była samotną osobą .:-(.. Quote
Recommended Posts