aanka Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 boziu ,spadłaś nam z nieba ŚWIAT:p:lol:. MÓJ TEL : 69 160 14 26. Można napisać ,że psinka przebywa w przechowalni i można też dzwonić na Straż Miejską -oni wylapują psiaki .. ludzie nie wiedzą czasem gdzie szukać ......... a gdzie znaleziona -postara sie podjechać jutro do Straży M.... Trafiła do przechowalni ,7,8 pażdz. dzięki raz jeszcze...:p Quote
zuziaM Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Dorotko, przeczytalam Twoje pytanie o miejsce. Jesli chcecie ja umiescic u mnie chociaz do momentu, kiedy znajdzie sie dla niej miejsce w cieplym pomieszczeniu, to mam wolny kojec. Byly u mnie juz takie malenkie staruszki i mialy w budkach wyscielone po sam sufit koldrami i kocykami, ze bylo im naprawde super cieplo. Jednego pinczerka 10 letniego mialam podczas urlopu jego pani w maju, kiedy przyszly nagle te sniegi i zimnica 3 maja. W budce mial cieplo i milo na koldrze i kilku kocykach. Koszt za sunie bylby 6 zl za dzien. Dajcie znac jak najszybciej, jesli sie zdecydujecie. Moj telefon 695 555 221 Quote
giselle4 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 ogloszenia w formie plakatow[tez dzisiaj rozwieszam ]i mam nadziej ze albo znajda sie jej ludzie albo DT CZY HOTELIK Quote
kasia8579 Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Bazarek, by się jakiś przydał. Mam jakieś gry i takie tam. Ale nie potrafię za bardzo robić takich bazarków... Quote
NikaEla Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 kasia8579 napisał(a):Bazarek, by się jakiś przydał. Mam jakieś gry i takie tam. Ale nie potrafię za bardzo robić takich bazarków... to nie jest trudne 1. zrób zdjęcia rzeczy, 2. zacznij nowy wątku na bazarkach, wklej zdjęcia i pamiętaj o podnoszeniu wątku Quote
kasia8579 Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Tylko, że nie mam konta bankowego (nie jestem pełnoletnia)... Quote
giselle4 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 kasia8579 napisał(a):Tylko, że nie mam konta bankowego (nie jestem pełnoletnia)... to ktoras ciotka niech zrobi albo udostepni konto Quote
giselle4 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Buniu a to moja Smerfetka starowinka http://www.dogomania.pl/threads/216624-Nie-chce-płakac-po-jej-stracie-wole-sie-wstydzic-i-żebrac-Smerfetka8-lat-i-smiertnik?p=17869655#post17869655 Quote
ŚWIAT Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Z nr telefonu, jeśli potrzeba żebym przesłała w powerpoincie proszę o mail Quote
ruda. Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Mam nadzieję, że zgłosi się właściciel psinki. Quote
aanka Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Dzięki Świat :p;)..........ale byłam dziś w Straży Miejskiej .. I dowiedziałam się ,że psinka nie jest obecnie do adopcji .,ponieważ jej Pani trafiła do szpitala ..:shake:,jkaiś czas temu .. PRZYPOMINAM SOBIE ,właśnie ,że jakiś czas temu dzwonila do mnie pewna urzędniczka z Opieki Społ. (tel podał mo j znajomy ) czy nie mogę pomóc w zaopiekowaniu się pieskiem ,gdyż jej włascicielka trafiła do szpitala i odwieziono ją do Wałbrzycha . Potem się okazało ,ze sąsiad się zaopiekował pieskiem .. Wiec zapomniałam już o tym fakcie .. Ale widać dlugo się nie opiekował .:shake:..i została oddana do przechowalni. .....Nie miałam pojęcia ,jak ten piesek wygląda ,ani w jaki m jest wieku .. Więc dowiem sie jutro ,jak ta Pani się czuje i ,czy będzie w stanie się zająć psinką ...mam tel do tej urzędniczki . jeśli się okaże ,że szybko nie będzie w stanie jej zAbrać postaram się ją zabrać do siebie , gdy zrobi się zimniej i nadal będzie można szukać ,ale już domu stałego .np....:. Ale nie odchodż ŚWIAT ,będę miała prośbę jeszcze .....teraz muszę lecieć ..mój przyjaciel dostał temp:shake:i muszę wyjść z jego psami ............ c Quote
ŚWIAT Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Biedna psina... Dla pocieszenia- jakiś czas temu była akcja z dt u Arktyki, przebywał tam mały, czarny, starszy i w dodatku niewidomy psiak Bunio...zgubił się...a teraz ma cudowny domek (znam osobiście nową panią), gdzie jest noszony na rękach... I do Buni się uśmiechnie szczęście. Nigdzie nie odchodzę:) Quote
kasia8579 Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Słyszałam o tej Arktyce- masakra... Quote
dorota k. Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 jestem i czytam .... Gosiu - dziękuję bardzo, że się odezwałaś. Sytuacja się zmieniła, jak widać i nie bardzo wiem na czym stoimy..... jak się uda wyjaśnić sytuację, to będziemy dalej myśleć. Anka, napisz proszę, jak uda Ci się coś dowiedzieć. Ja niestety nie mogę Buni zabrać - całymi dniami nie ma mnie w domu. Pomogę jak będę mogła - karma, leczenie itp. Quote
kasia8579 Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 A się porobiło... I co teraz... Quote
giselle4 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 dorota k. napisał(a):Udało się coś dowiedzieć nie szalej jednego jestes pewna ,ze jej nie wywioza nigdzie.... wiec na spokojnie mozna zrobic jej ogloszenia w necie i jak pani jej sie zgodzi oddac ja do adopcji lub pani jak wyzdrowieje to ja zabierze.... karmcie ją i dawajcie troche ciepla i milosci...niech wie ze nie zapomniano o niej Quote
dorota k. Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Będziemy się starały. Ona taka biedulka wystraszona była. Najpierw z budki wyjść nie chciała, a później maszerowała na spacerek. Quote
kasia8579 Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 Bo pewnie trafiła z kanapy. Spała na kanapie, w ciepłym pokoju a teraz w zimnej, twarde i brudnej budzie... Quote
magdyska25 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 dziewczyny dowiedzcie się co z właścicielką...czy jeszcze jest w stanie zajmować się sunią...kurcze, jak tak dalej pójdzie to zastanie nas zima.... Quote
giselle4 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 magdyska25 napisał(a):dziewczyny dowiedzcie się co z właścicielką...czy jeszcze jest w stanie zajmować się sunią...kurcze, jak tak dalej pójdzie to zastanie nas zima.... masz racje tylko ze u nim sytuacja jeszcze z wolontariatem nie jest do konca uregulowana...wiec ja je rozumiem Quote
Recommended Posts