Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[FONT=Arial Black] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Do przechowalni w Bolesławcu trafiła psia staruszka.
Pewnie była kiedyś uroczym psiakiem, ale człowiek jak to człowiek chyba sobie nie zdawał sprawy,
[/FONT]
[/FONT][FONT=Comic Sans MS]
[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]że każdego kiedyś dosięgnie starość...
Ten piesio potrzebuje tylko małego kącika i ciepła.
[/FONT][FONT=Comic Sans MS]
[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jak takie chucherko ma przetrwać w zimnym boksie przy -20 stopniach...a zima coraz bliżej:-([/FONT][FONT=Comic Sans MS]
[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Czekamy na kogoś o wielkim sercu, komu los tego maleństwa nie będzie obojętny...[/FONT] [FONT=Arial Black]
[/FONT]

Edited by kasia8579
  • Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biedaczka :(. Może znajdzie się dla niej miejsce w ogrzewanym pomieszczeniu - biurze, stróżówce, jeśli takie w Bolesławcu są(?).

Jak trafiła do schronu? Może ktoś jednak jej szuka? U nas dopiero co była taka historia - babcia szukała suczki-babci, która zgubiła się na spacerze. Szukały się tak kilka dni.

Posted

Właśnie ,może jej ktoś szuka . Jest od niedawna w przechowalni ,trzeba najpierw to wykluczyć .
Ruda ,może wiesz ,kto umie robić ogłoszenia papierowe ,czy plakaty .Wydrukuję jej i porozwieszam po Bolesławcu , w ostatecznośći zabiorę ją do siebie .,,póki co..
Czasami długo ktoś szuka .jak staruszka ostatnio z mojej ulicy..
jA nie pamiętam jak się robi :shake::mad: ,a to trzeba na juz ..

Posted

Buni w ogóle nie ma na stronie straży , a tylko z tego źródła wiemy, gdzie psiak został znaleziony. ja nie umiem robić ładnych ogłoszeń papierowych. Drukowałam byle jakie, a teraz nawet nie mam jak wydrukować.

Posted

nie szkodzi ,dopytam się w Straży ..
TYlko może na dogo ktos robi -ja się nie orientuję kto ..
Wydrukuję na ksero potem.
Nikaragua ,nie wiesz kto by mógł zrobić /?,bo ja sierota muszę od nowa sie uczyć ..

Posted

Chyba wystarczy tekst + zdjęcie?... Zwykłe ogłoszenie, że znaleziono psa.
Ja mogłabym zredagować, ale najwcześniej w środę wieczorem. A to chyba za późno.

Tu (ani na forum, ani z Bolesławca) nikogo takiego nie znam - jestem "od kotów" i do tego z Krakowa. ;)