kasia8579 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 (edited) [FONT=Arial Black] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Do przechowalni w Bolesławcu trafiła psia staruszka. Pewnie była kiedyś uroczym psiakiem, ale człowiek jak to człowiek chyba sobie nie zdawał sprawy, [/FONT][/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]że każdego kiedyś dosięgnie starość... Ten piesio potrzebuje tylko małego kącika i ciepła.[/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jak takie chucherko ma przetrwać w zimnym boksie przy -20 stopniach...a zima coraz bliżej:-([/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Czekamy na kogoś o wielkim sercu, komu los tego maleństwa nie będzie obojętny...[/FONT] [FONT=Arial Black] [/FONT] Edited March 1, 2012 by kasia8579 Quote
Bella1 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Biedna malutka dziewczyny robią ogłoszenia tutaj http://www.dogomania.pl/threads/216502-Oferuję-po-20-ogł-dla-każdego-psiaka-z-dogo trzeba tylko podesłać link do wątku i namiary na kontakt Quote
aanka Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 zamowiłam jej ogloszenia ,,dzięk i Bella1... Quote
dorota k. Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Kasiu - dzięki za wątek Buni. Biudulka straszna, a na dworze zimno :( Quote
dorota k. Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Kto ma jakikolwiek pomysł - proszony o radę. U nas DT brak. Quote
giselle4 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 popros o deklaracje na malutka ludzie pomoga a pozniej do Dt....szkoda babulki Quote
dorota k. Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Dzięki Graziu. Będę rozsyłać z prośbą o deklaracje. Quote
dorota k. Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Napisałam na wątku ZuziaM, z pytaniem o miejsce i koszt. Quote
NikaEla Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 dorota k. napisał(a):Napisałam na wątku ZuziaM, z pytaniem o miejsce i koszt. u ZuziM są kojce na dworze, to może nie najlepiej dla staruszki Quote
ruda. Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Biedaczka :(. Może znajdzie się dla niej miejsce w ogrzewanym pomieszczeniu - biurze, stróżówce, jeśli takie w Bolesławcu są(?). Jak trafiła do schronu? Może ktoś jednak jej szuka? U nas dopiero co była taka historia - babcia szukała suczki-babci, która zgubiła się na spacerze. Szukały się tak kilka dni. Quote
dorota k. Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 To najbliżej nas i tam miałam namiary. Jeśli wiecie o jakimś hotelu - dajcie proszę namiary - napiszę. Quote
aanka Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Właśnie ,może jej ktoś szuka . Jest od niedawna w przechowalni ,trzeba najpierw to wykluczyć . Ruda ,może wiesz ,kto umie robić ogłoszenia papierowe ,czy plakaty .Wydrukuję jej i porozwieszam po Bolesławcu , w ostatecznośći zabiorę ją do siebie .,,póki co.. Czasami długo ktoś szuka .jak staruszka ostatnio z mojej ulicy.. jA nie pamiętam jak się robi :shake::mad: ,a to trzeba na juz .. Quote
dorota k. Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Buni w ogóle nie ma na stronie straży , a tylko z tego źródła wiemy, gdzie psiak został znaleziony. ja nie umiem robić ładnych ogłoszeń papierowych. Drukowałam byle jakie, a teraz nawet nie mam jak wydrukować. Quote
NikaEla Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 pamietajcie dziewczyny ze starsi ludzie nie bedą jej szukać w internecie, a papierowe ogłoszenia, nawet byle jakie przeczytają Quote
aanka Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 nie szkodzi ,dopytam się w Straży .. TYlko może na dogo ktos robi -ja się nie orientuję kto .. Wydrukuję na ksero potem. Nikaragua ,nie wiesz kto by mógł zrobić /?,bo ja sierota muszę od nowa sie uczyć .. Quote
ruda. Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Chyba wystarczy tekst + zdjęcie?... Zwykłe ogłoszenie, że znaleziono psa. Ja mogłabym zredagować, ale najwcześniej w środę wieczorem. A to chyba za późno. Tu (ani na forum, ani z Bolesławca) nikogo takiego nie znam - jestem "od kotów" i do tego z Krakowa. ;) Quote
aanka Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 tak ,chodzi o zdjęcie i tekst -bez upiększeń -podstawowa informacja . ruda ,dzięki ,napisałam też z zapytaniem na innym wątku -ogloszeniowym.. Quote
dorota k. Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Nie mam programu. Zrobiłam na szybko w wordzie, ale nie potrafię wkleić. Quote
ŚWIAT Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Trafiłam tu przez przypadek. Mogę na szybko zrobić coś takiego w powerpoincie, ale potrzebuje nr tel i wiecej info co wpisać. Uploaded with ImageShack.us Quote
NikaEla Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 mogę się wtrącić? dla drukarki to może lepiej na białym tle... Quote
ŚWIAT Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 To czarno-białe bez ozdóbek Uploaded with ImageShack.us Quote
ruda. Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Jakie ma długie pazurki u tylnych łapek. :( Mam nadzieję, że ktoś jej szuka. Quote
ŚWIAT Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 To jakby co dajcie znać, dopiszę telefon do treści. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts