Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak zwykle mnie zawstydzacie :oops: . Już myslałam że szczęście jest blisko kiedy P.Kasia się odezwała. Miałam nadzieję, że Madam znajdzie swój domek..... Cieszę się jednak, że chociaż inna bida grzeje dupkę w domku

Posted

Jak sie czuje Madam?
Macie jakies nowe zdjecia?

Nie mam szans, zeby ja zabrac, bo szczeniak jeden nie wyszedl jeszcze od nas, zaraz przyjdzie drugi i jeszcze jeden dorosly...
Ale nie moge przestac myslec o jej oczach, tak bardzo przypomina nasza Balbine, z ktora sie wychowywalam w domu rodzinnym :shake:

Bardzo rozgladam sie za miejscem dla niej na wygodnej kanapie..

Posted

Madam kochana, nie trać nadziei, szczęście i miłość jeszcze przyjdą, jedni znajdują je szybciutko, inni muszą trochę poczekać.
Domku, kochający domku, przybiegaj prędziutko, Madam tęsknie cię wypatruje!

Posted

Maleństwo kochane.. :placz:

Jayo- dzięki za chęć pomocy, naprawdę każda forma się przyda.Zdjęć niestety nowych nie mam, ale poproszę Negri żeby zrobiła jutro sesję..

Beatko-:multi: Mam nadzieję, że tym razem nie będzie to fałszywy alarm :evil_lol:

Posted

W poście powyżej jest jej zdjęcie- CZY NAPRAWDĘ NIKT NIE SZUKA TAKIEJ TYCIEJ PRZYJACIÓŁKI?????????????

Nie zastanawiaj się tak długo, bo jak się zdecydujesz, jej może już nie być!

Posted

Agnieszka(Visenna) napisał(a):
Beaciu , a mogłabyś dołożyć do aukcji jeszcze kilka aktualniejszych zdjęć, wklejonych przez Korenie? Bardzo proszę !!:oops:

Agnieszka, dopiero teraz przeczytałam tą prośbę :oops: , ale nie widzę też tych zdjęć :shake: , nie wiem dlaczego :oops: HELP