Agnieszka(Visenna) Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [CENTER]Problem jest taki, że Madam nie podoba się drugiej połówce osoby zainteresowanej.A ma to być ich wspólny pies, więc wolałabym, żeby wybrali razem i nie było potem kłopotów.[/CENTER] [CENTER]Pani ma przyjechać w piątek lub sobotę i zabrać jakieś psa.Czy to będzie Madam ? Tego nie wiem.Mam tylko nadzieję, że sunia nam się w Schronie nie wykończy jak dłużej posiedzi.Ten pies nie wychodzi w ogóle z budy, jest bardzo wrażliwy.Potrzebuje człowieka, dla którego mógłby być ważny.Kogoś, na kogo mógłby czekać.Popada w istną depresję.Gdybyście widzieli jej tą radość w oczach, gdy wychodzi na podwórko.. na spacerek.. nie mogę.. płaczę..[/CENTER] [CENTER]Dodatkowo jestem jeszcze zła, bo wczoraj poszła wspaniała suka - do ludzi niezdecydowanych zupełnie, ale w pewnym sensie cieszyłam się, chociaż miałam nutkę obawy i mam nadal, że wróci.Dziewczyneczka siedziała w Schronisku 2-3 m-ce, zero zainteresowania.To zawsze dla niej jakaś szansa..[/CENTER] [CENTER]A dzisiaj cholera miałam telefon od konkretnej, zdecydowanej osoby.A psa już nie ma.Jak mi wróci za kilka dni,a ta osoba znajdzie sobie innego, to chyba ...wyjdę z siebie i stanę obok. Wiem, że piszę nieskładnie, ale to te nerwy.. co za podły dzień ![/CENTER] Quote
Isabel Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Agnieszko, bardzo dobrze Cię rozumiem i współczuję Tobie i tym psiakom. Tak bardzo chciałoby się pomóc, ale pewnych rzeczy nie da się przeskoczyć, po prostu rzeczywistość nas przerasta. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [CENTER]Oj przerasta, przerasta.Jak narazie Madam szuka dalej domu,bo decyzji oficjalnej ze strony Pani nie ma. Do góry więc śliczności !![/CENTER] Quote
Isabel Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Można się tylko pocieszać, że nawet jeżeli Pani nie weźmie Madam, to zdecyduje się na innego pieska. One są wszystkie biedne i wszystkie zasługują na wspaniały dom. Tylko, że są biedne i biedniejsze...tu na Dogo wszystkie są te biedniejsze. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 W góre kochane serduszko ! hoop ! Pokazuj się światu ! :-( Quote
jayo Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Jak szkoda, ze nie mamy miejsca juz na psiaki w domu... ona jest tak urocza!! Mocno trzymam kciuki za dom. Quote
malagos Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Mogę tylko powtórzyć za jayo - szkoda, ze mam już tyle psów w domu....:shake: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Cześć. Ja chciałam malutkiego psa bo jest z nim mniej kłopotów. Jednak kocham wszystkie psiaki i nie ma dla mnie tak naprawdę znaczenia jak wygląda. Niestety wszyscy moi znajomi i rodzice uważają że pies ze schroniska to najgłupsza decyzja jaka kiedykolwiek podjęłam. (przez to nie mogę wziąć kamilki mimo ze strasznie mi się spodobała - Czytałam też że leczenie chorób skóry u psów jest dosyć drogie ) Obiecałam jednak że skoro mam już wziąć psa do domu to uratuje jednego bidulka ze schroniska. Ale to musi być bardzo odpowiedzialna decyzja. Nie mogę wziąć zwierzaka który nie może być sam w domu, często szczeka. Lubimy długie spacery ale pies przez parę godzin będzie siedział sam. Mężowi bardzo się spodobał pies "owczarkowaty" z rudym pyszczkiem, nie jest nowy bo widziałam go miesiąc temu. Miał na sobie tabliczkę z nr. 233. (może coś o nim wiesz?) widzę że przypadli sobie do gustu. Kaśka Na tej mojej tapecie jest jeszcze ruda myszka chyba nr [SIZE=3][SIZE=2]2061/06 jeszcze jeden piesek nie pamiętam nr i Madam-strasznie mi jej szkoda. Jednak jeśli mąż będzie wolał "Owczarkowatego" nie będę mogła jej wziąć :-( (tak jak obiecałam popytam znajomych) Pani odpowiedzialna, dobrze,ze jakas biede chce uratowac na przekor wszystkim.Podziwiam.Wydaje mi sie jednak, ze na adopcję Madam nie ma co liczyć,chociaz cud moze sie zawsze zdarzyc.Szukamy domu dalej, bardzo intensywnie. Czy ktos ma pomysl gdzie jeszcze mozna nasza sunie wystawic w necie? halo, halo, pomocy ! Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Hop,hop !! Do gory !! Quote
Koperek Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Maleńka pręguseczka nadal bez domu:-( :placz: :placz: Quote
Korenia Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Koperek, ale ty wcześnie wstajesz :crazyeye: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Do góry piękna księżniczko !!! Quote
Korenia Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Isabel napisał(a):I jeszcze raz do góry na dobranoc! I na dzień dobry ! Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Osoba zainteresowana Madam przygarnęła dzisiaj tą miłą suczkę :loveu: Szkoda, że nie Madam, ale ta piękność też baardzo mocno potrzebowała domu.Generalnie ciesze się. I naszą biedę podbijam, może pojawi się inna iskierka nadziei.. Quote
Isabel Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Śliczne maleństwo, przynajmniej jej się poszczęściło. A nasza Madam dalej czeka...ale wierzę, że się doczeka! Quote
Bella11 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Ona tak długo już czeka na swoje szczęście :-( :-( :-( Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 [CENTER]Madam za zimnymi kratami wciąż żebra o dotyk.. :-( [/CENTER] Quote
Koperek Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Tyle razy byłam odwiedzić boksy małych piesków i żadnym przypadku nie byłam w stanie dostrzec Madam:-( A dlaczego? Dlatego, że jej po prostu na widoku NIE MA! Nie wychodzi albo z budy, albo z pomieszczenia:-( . I w żaden sposób nie reklamuje się zwiedzającym. Niestety ma już chyba depresję schroniskową, co kończy się bardzo różnie. Mam tylko nadzieję, że ten najgorszy scenariusz ją ominie... PROSZĘ O POMOC DLA TEJ DELIKATNEJ DZIEWCZYNECZKI!:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 [CENTER]Ludzie pomooocy !! :placz: :placz: [/CENTER] Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Biedulinka prosi o pomoc :placz: Quote
Isabel Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 Przesyłam Madam ciepłe myśli, to jedyne co w tej chwili mogę zrobić, a tak mi jej żal... Quote
Beata J. Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Madam ponownie na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=166474214 Quote
Koperek Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 A kochana Damulka nadal samotna, w nieprzyjaznym boksie, na zimnym betonie i bez krzty uczucia...:placz: :placz: :placz: Jak tak można?????:-( ... żeby tak długo siedziała?????!!!! P.S. Serdeczne podziękowania dla Ciebie- BeataJ.! Quote
Recommended Posts