Agnieszka(Visenna) Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Madam jest 7 letnią, średniej wielkości sunią.Została oddana przez właścicielkę, która z powodu wieku nie była już w stanie się nią opiekować.Sunia jest miła, kochana, delikatna, zapatrzona w człowieka.Nie radzi sobie w Schronisku!! Nie reaguje na nawoływania, przez całe dnie siedzi w budzie.Ma wciąż narastającą depresję.. nadchodzi zima.. mrozy..czy ta delikatna i wrażliwa istota ją przeżyje?? !! Pomóżmy Madam!! Wyrwijmy ją z ramion śmierci ! Sunia jest we Wrocławiu.. :-( Quote
makulka Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 O Boze ,biedulka :shake: sa inne rozwiazania dlaczego człowiek zawsze idzie na łatwizne... Quote
Koperek Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 No to ladnie!:mad: Ona jeszcze w schronie??:-o :-o Przecież mieli po nią przyjść ludzie: rodzinka z synkiem 6 letnim...! Nawet sama z nimi jakieś pól godziny w schronie rozmawialam:crazyeye: Po prostu fantastyczni są ci ludzie! Brak slów!!!:angryy: :angryy: Quote
dusje Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 O matko, jak tak mozna, jej oczy mowia wszystko. Suniusiu kochana, mam nadzieje ze nie zagrzejesz dlugo miejsca tam gdzie teraz jestes:-( Quote
Agnieszka(Visenna) Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Rozmawiałam z pielęgniarzem- pies niknie w oczach... Podobno kiedy ją oddawali to mówili, jaka to jest straszna, okropna i gryząca.. pielęgniarz więc dla podpuchy mówi- "to pójdzie do uśpienia".Przyznali się wtedy, że starsza kobieta nie ma siły się psem zajmować już.. (po 7 latach przyjaźni).Dlatego przywożą. Przy bliższym poznaniu okazała się wspaniała, cudowna, miła i zapatrzona w przewodnika.. ale nie naprasza sie tak jak inne psy.. patrzy tymi swoimi gasnącymi oczami i .. czeka, aż ktoś ją dostrzeże.. Quote
Isabel Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Następna gasnąca - dzięki swoim opiekunom - bidulka. Ręce opadają. A podobno "Człowiek to brzmi dumnie". Quote
Agnieszka(Visenna) Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Czy ktoś mógłby wstawić małą na allegro ?? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 Haloo, Haloo.. Madam prosi :-( Quote
Korenia Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Madam - z takim imieniem nie nadaje się do schroniska - samo ono wskazuje, że powinna mieszkać w pałacu!! Quote
Isabel Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Starsza, domowa, delikatna sunia nie daje sobie rady w schronisku. Ona długo nie wytrzyma. Bardzo pilnie potrzebuje domu!!! Quote
malagos Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Agnieszko, Madam jest juz na Allegro? Popros kogoś z mapy dodo o to, ludzie sie tam deklarowali, ze moga psa wstawic. Przed chwilą mi to uświadomiła Pixie, po to tworzona jest taka mapa. Może Gallegro? Moze Witokretki - dały moją Malinkę, może Supergoga? Quote
Beata J. Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 cholera, jeszcze nie nacieszyłyśmy się domkami Dianki i Pusi a tu kolejna bida. Madam na allegro http://www.allegro.pl/item153426244_madam_sliczna_delikatna_schronisko_ja_zabija.html Na kogo podać namiary? Jaki jest nr ewidencyjny Madam? Jak ktoś wymyśli ładny tekst to proszę o podesłanie- podmienię Quote
Agnieszka(Visenna) Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Mój numer: 660767394 Numer ewidencyjny:1870/06 (:buzi: Dzieki Beatko !!) Quote
Beata J. Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 cała przyjemność po mojej stronie :lol: Oby nam szybko i gładko poszło. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Madam czeka na swoją szansę.. Quote
Beata J. Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Madam prezentuje się na pierwszej stronie Quote
Agnieszka(Visenna) Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Tyle ostatnio tych wrocławian wymagających pilnej interwencji wzrosło...aż się myśleć nie chce.. Quote
Bella11 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Nie narzekaj Agnieszka , ostatnio masz dobrą passe tyle piesków dzięki Tobie jest szczęśliwych , ale tak to już jest znajdziesz jednemu dobry domek a tu już czeka cztery inne bidy Quote
Agnieszka(Visenna) Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Bella, dzięki... ale ja już po prostu nie mam sily :-( Przeraza mnie okrucienstwo i bezmyslnosc ludzi. Quote
Recommended Posts