Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

westie_justa napisał(a):
ja paluszków nie kupowalam, wczesniej robilam to w rękawiczkach.

A tak , czytałam że bardzo fajnie trymuje się rękawiczkami ;)
Przed chwilą wróciłam ze spaceru z Bejką , na którym spotkałyśmy Qadi - 2 letnią suczkę Westika :D Małe się świetnie bawiły :lol:
A co do Qadi , to z charakteru kropka w kropkę podobna do Bejki , bo z wyglądu to wcale :evil_lol:

• Replies 414
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

haha, my na spacerku mamy drzewa, drzewa, drzewa, drzewa :evil_lol: Apropos trumowania, masz degaże? ja właśnie się zbieram i zbieram do kupna;) a golisz Bejke czy wszystko trym?

Posted

Ja degażuję Bejkową dupę , uszy.A przedpiersie najpierw delikatnie trymuję , a poźniej strzygę maszynką ludzką z philipsa :oops::oops::oops::oops:

Posted

Odnoszę wrażenie , że Bejka ma tam bardzo lichy włos , ale to moja schiza :evil_lol::evil_lol: więc troszkę ją na przedpiersiu trymuję , żeby go wzmocnić :p

Posted (edited)

no to co golone nie bedzie twarde:P ja tam nigdy jej nie rwalam, i nawet nie chce od szczeniaka jakby sie rwalo szyje itd to by sie skora przyzwyczaiła a tak to jest delikatna, a ja sie ciesze ze chociaz ten maly kawalek Doti moge ogolic :diabloti:
zraz beda u nas foty po trymowaniu;)

Edited by westie_justa
Posted

Silky123 napisał(a):
Ale śliczny. Jest Twój? :)

Moja , moja :D
kamilka91 napisał(a):
Leon śliczny :loveu:

Dziękuję :)

westie_justa napisał(a):
piekna :loveu:

Dzięki !
whiteterrier napisał(a):
Cudaśny Leon kobieta :loveu:

Prawdziwa kobitka , złożyła mi chyba z 10 niespłodzonych jaj :D

Posted

Jeszcze nie jest wyznaczona , bo z tego co czytałam , to trzeba jakoś tak miesiąc po cieczce podobno, a spodziewam się ostatniej cieczki Bejki :loveu: na końcu marca/początek kwietnia :shake:

Posted

Tak , tak , tak! Jak ja kocham wiosnę !
Dzisiejszy dzień był meega ciepły (22 stopnie ) więc dosłownie , od rana do teraz siedziałyśmy na dworzu.Wyciągnęłam rower , przejechałyśmy ( Bejka biegła ) z 6 km.
Później powrót , odpoczynek na trawce , i 2 godzinny spacer z 6 miesięcznym kundelkiem Toto :cool1: , ten pies jest tak skoczny :loveu:
Powrót do domu , odpoczynek , i znów spacer godzinny , i tak w kółko po prostu żyć nie umierać .Także ten dzień w pełni wykorzystałam.Jeszcze tylko pozostało mi obejrzeć Komisarza Alexa , Piratów z Karaibów i spaććć :D
Dobra , tera trochę zdjęć

Dwa ostatnie są niefajnej jakości :oops:

Posted

Glaria napisał(a):
No , podwórko to mam duże :evil_lol:
Swego czasu miała czarny nosek , ostatnio jej faktycznie jakoś zbrązowiał :multi:

u mojej tak samo O.o cieszysz się z tego :lol:? ja nienawidze Dotkowego brazowego nosa

Posted

Ooo u nas też był bardzo ciepły dzień :loveu:
To najpierw 2h biegaliśmy po lesie a potem bawiliśmy się na piaskach :cool3:
No i na zakończenie wieczoru meczyk :cool1:
Poproszę takich dni więcej ! :angryy:
A Bejkata jak zwykle cuuuuudna, nic tylko przytulać :loveu: