Bejkowa Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 westie_justa napisał(a):ja paluszków nie kupowalam, wczesniej robilam to w rękawiczkach. A tak , czytałam że bardzo fajnie trymuje się rękawiczkami ;) Przed chwilą wróciłam ze spaceru z Bejką , na którym spotkałyśmy Qadi - 2 letnią suczkę Westika :D Małe się świetnie bawiły :lol: A co do Qadi , to z charakteru kropka w kropkę podobna do Bejki , bo z wyglądu to wcale :evil_lol: Quote
Yuveza Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 haha, my na spacerku mamy drzewa, drzewa, drzewa, drzewa :evil_lol: Apropos trumowania, masz degaże? ja właśnie się zbieram i zbieram do kupna;) a golisz Bejke czy wszystko trym? Quote
Bejkowa Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 Ja degażuję Bejkową dupę , uszy.A przedpiersie najpierw delikatnie trymuję , a poźniej strzygę maszynką ludzką z philipsa :oops::oops::oops::oops: Quote
Yuveza Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Po co trymowac a potem strzyc?;) ja też ludzką uszy doopsko przedpiersie, tyle ze Remingtona :lol: Quote
Bejkowa Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 Odnoszę wrażenie , że Bejka ma tam bardzo lichy włos , ale to moja schiza :evil_lol::evil_lol: więc troszkę ją na przedpiersiu trymuję , żeby go wzmocnić :p Quote
Yuveza Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 (edited) no to co golone nie bedzie twarde:P ja tam nigdy jej nie rwalam, i nawet nie chce od szczeniaka jakby sie rwalo szyje itd to by sie skora przyzwyczaiła a tak to jest delikatna, a ja sie ciesze ze chociaz ten maly kawalek Doti moge ogolic :diabloti: zraz beda u nas foty po trymowaniu;) Edited March 13, 2012 by westie_justa Quote
Bejkowa Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 Oj tam , oj tam . Widzisz , nie ma to jak blondynka :eviltong::evil_lol::evil_lol: Już idę oglądać :D Quote
Bejkowa Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 Bonus :D Zdjęcie Leona vel Leo vel Leonardo di Caprio :cool3::cool3: Quote
Bejkowa Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 Silky123 napisał(a):Ale śliczny. Jest Twój? :) Moja , moja :D kamilka91 napisał(a):Leon śliczny :loveu: Dziękuję :) westie_justa napisał(a):piekna :loveu: Dzięki ! whiteterrier napisał(a):Cudaśny Leon kobieta :loveu: Prawdziwa kobitka , złożyła mi chyba z 10 niespłodzonych jaj :D Quote
whiteterrier Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 ło matko kochana :crazyeye: To one jakieś wiatropylne ? :cool3: Quote
Bejkowa Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 Nie , nie :lol::D Jeżeli samiczka nie ma swojego samca , to zdarza się dość często , że składa ona jajka :cool1: Quote
Asiaczek Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 A na kiedy jest (jeżeli juz jest) wyznaczony termin sterylki? Pzdr. Quote
Bejkowa Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 Jeszcze nie jest wyznaczona , bo z tego co czytałam , to trzeba jakoś tak miesiąc po cieczce podobno, a spodziewam się ostatniej cieczki Bejki :loveu: na końcu marca/początek kwietnia :shake: Quote
Bejkowa Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 Tak , tak , tak! Jak ja kocham wiosnę ! Dzisiejszy dzień był meega ciepły (22 stopnie ) więc dosłownie , od rana do teraz siedziałyśmy na dworzu.Wyciągnęłam rower , przejechałyśmy ( Bejka biegła ) z 6 km. Później powrót , odpoczynek na trawce , i 2 godzinny spacer z 6 miesięcznym kundelkiem Toto :cool1: , ten pies jest tak skoczny :loveu: Powrót do domu , odpoczynek , i znów spacer godzinny , i tak w kółko po prostu żyć nie umierać .Także ten dzień w pełni wykorzystałam.Jeszcze tylko pozostało mi obejrzeć Komisarza Alexa , Piratów z Karaibów i spaććć :D Dobra , tera trochę zdjęć Dwa ostatnie są niefajnej jakości :oops: Quote
Natalia&Cody Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Super dzionek dzisiaj miałyście. Bejka pewnie padła jak wróciłyście? :D Quote
Bejkowa Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 Taaak :D Aktualnie śpi na moim łóżku :D Quote
Yuveza Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 fajny to Ty masz plac :p haha jaki śmieszny pysio:eviltong: http://i51.tinypic.com/7263km.jpg Bejka ma brązowy nochal, czy tak sie zdaje? Quote
Bejkowa Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 [quote name='westie_justa']fajny to Ty masz plac :p haha jaki śmieszny pysio:eviltong: http://i51.tinypic.com/7263km.jpg Bejka ma brązowy nochal, czy tak sie zdaje? No , podwórko to mam duże :evil_lol: Swego czasu miała czarny nosek , ostatnio jej faktycznie jakoś zbrązowiał :multi: Quote
Yuveza Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Glaria napisał(a):No , podwórko to mam duże :evil_lol: Swego czasu miała czarny nosek , ostatnio jej faktycznie jakoś zbrązowiał :multi: u mojej tak samo O.o cieszysz się z tego :lol:? ja nienawidze Dotkowego brazowego nosa Quote
whiteterrier Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Ooo u nas też był bardzo ciepły dzień :loveu: To najpierw 2h biegaliśmy po lesie a potem bawiliśmy się na piaskach :cool3: No i na zakończenie wieczoru meczyk :cool1: Poproszę takich dni więcej ! :angryy: A Bejkata jak zwykle cuuuuudna, nic tylko przytulać :loveu: Quote
Recommended Posts