Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 414
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kamilka91']Witamy się :) Masz śliczną Bejkę :loveu:

Saba piękna... [*][/QUOTE]

Jeeest ! Już drugi oglądacz naszej galerii :evil_lol:
Dziękujemy za odwiedziny :)
Pozdrawiam

Posted

[quote name='Glaria']Jeeest ! Już drugi oglądacz naszej galerii :evil_lol:
Dziękujemy za odwiedziny :)
Pozdrawiam[/QUOTE]
Szukałam jej wcześniej, ale nie mogłam znaleźć, to sobie dałam spokój... :eviltong:
A teraz wrzuciłaś link w podpis (bo chyba wcześniej go tam nie było? :oops:), to od razu weszłam :cool3:

Czuję się zaszczycona :D

Posted

kamilka91 - to ja czuje się zaszczycona , i bardzo mi miło że szukałaś galerii pani Bejczysławy :saint1:

lenka13 - widzę że jesteś z Płocka , może na wiosnę umówimy się na jakiś spacerek yorkowo-westikowy ? :evil_lol:

Dziękujemy za odwiedziny ! :multi:

Posted

Stare foty :) Aparatu mi się nie chce ładować :D W weekend dodam aktualne zdjęcia.Przed chwilą wróciłam ze spaceru z panią Bejczysławą , i pies przyszedł ........ czarny :D

Posted

Dziękujemy :)
lenka13 - jak się zrobi cieplej to wymienimy się telefonami i się spotkamy :D
Ja co prawda nie jestem z Płocka , a z Sierpca , ale bardzo często bywam w Płocku , w Mazovi :D

Posted

[quote name='Glaria']Dziękujemy :) Oglądałam ogłoszenia na allegro , i znalazłam obróżkę z Westikiem.Jest dość tania 23 zł a w dodatku wydaje się wygodna dla psa.Co sądzicie ? http://allegro.pl/westik-west-highland-white-terrier-obroza-20mm-i2119584343.html
Mi się podobają te obróżki i chyba zamówie taką dla mojego przy okazji jak kiedyś będę zamawiać dla mojego przyszłego Bołdeła. ;)

Posted

Fajne :)
Ale z dalmatem nie widziałam... :eviltong:

Chociaż ja wolę kupować obróżki z bazarków, czasem można capnąć coś ładnego, a przynajmniej pomoże się psiakom w potrzebie ;)

Posted

lenka13 - a więc tak , wiem czy kilka razy zajęcia się odbywały ,ale za każdym razem mi nie pasowało , bo nie miał mnie kto zawieźć ( przypominam że ja z Sierpca jestem :roll:).A z tego co mi Renata Śwircz pisała, to zajęcia odbywały się przy ul.Hubalczyków.
Ale najlepiej , to zadzwoń do niej ;)

Posted

[quote name='Glaria']Dziękujemy :) Oglądałam ogłoszenia na allegro , i znalazłam obróżkę z Westikiem.Jest dość tania 23 zł a w dodatku wydaje się wygodna dla psa.Co sądzicie ? http://allegro.pl/westik-west-highland-white-terrier-obroza-20mm-i2119584343.html

Madziu. Obróżka marna. Te westiki na niej takie sobie :( jedynie napis, który potwierdza, że to westiki. Nie podoba mi się. Zdjęcia, zdjęcia i notka czekam :D

Aha i będę zaglądać z miłą chęcią :)

Posted

No no Bejkata jest cudna !
Jestem jej wielką fanką, normalnie jest moim ideałem :D
Jest taka piękna no, no, no tylko pozazdrościć :)
Mój Amoor do przy niej brzydal ( odważyłabym się nawet nazwać go menel xd ) ;p
Pozdrawiamy : )