Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie wiem dla jakiego to psiaka, ale adresowka tego typu to dziadostwo :P moj spokojny pies zgubil ja kilkakrotnie.. na allegro sa ładne grawerowane adresowki... razem z kosztem przesylki zaplacisz ok. 15 zł.. ale warto ;)

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Adresówka- beznadzieja, odkręciła sie po kilku dniach :roll: Lepiej zainwestować więcej i kupić coś porządniejszego.
Miska jest dobra, nie bedzie sie ślizgać ;)

Posted

nathaniel napisał(a):
Najlepiej w sumie było by podawać gotowane, ale latwo mozna psa utuczyc

E tam :roll: Moja suka jest na gotowanym jedzeniu i jest szczuplutka w sam raz. Jeśli dobierze się odpowiednią ilość pokarmu do aktywności psa to nie powinno być z tym problemu.
zaba14 napisał(a):
nie wiem dla jakiego to psiaka, ale adresowka tego typu to dziadostwo :P

Moja sunia do spokojnych psów nie należy a podobną adresówkę nosi już ok. roku, więc to też bywa różnie ;)

Posted

Koma napisał(a):
E tam :roll: Moja suka jest na gotowanym jedzeniu i jest szczuplutka w sam raz. Jeśli dobierze się odpowiednią ilość pokarmu do aktywności psa to nie powinno być z tym problemu.

I to jest w gotowanym największa trudność ;)

• 3 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

Jeszcze chyba nie pojedziemy do schroniska.Bo gajesia1925 zaproponowała nam szczeniaka.Jeżeli znajdzie się transport to jeden z piesków będzie należał do naszej rodziny :) A jeżeli nie to pojedziemy do schroniska i weźniemy jakiegoś innego małego pieska.Ale mam nadzieje, że ktoś będzie chciał przetransportować psiulkę
Edit:Oczywiście,że zrobię galerię pieska!Mam tylko problem z imeiniem.Nero ,Smerfuś czy Pik?

• 2 weeks later...
Posted

Konsekwentnie nie pozwalać psu do niego wchodzić. Zawsze i wszędzie.
Kiedy szczeniak szykuje się, żeby wskoczyć na łóżko, odwrócić jego uwagę zabawką, smakołykiem. NIGDY nie chwalić, nie głaskać, nie karmić, nie poświęcać uwagi psu, kiedy jest na łóżku. Zachęcać do zejścia (zabawka, wołanie) i bawić się, pieścić tylko na podłodze.

• 2 weeks later...
  • 6 months later...
Posted

Jeżeli ktokolwiek będzie brał szczeniaka z hodowli, to powinien dostać wyprawkę a także i zapytać się, czym szczeniaki były odżywiane pomijając mleko matki. Raczej zazwyczaj tak jest, że małe psy są głośniejsze.