Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Pani chętna z Poznania na Dinko się już nie odzywa, ale mam domek chętny w Pleszewie, z ogródkiem, wcześniej też był tam spaniel również niesforny jak Dinko. Czekam na ankietę i już pozwolę sobie szukać kogoś na wizytę z Pleszewa bo telefon brzmiał dobrze a schronisko mamy przepełnione. Gdyby wszystko było dobrze to z synem przyszłej Pani Dinko mógłby pojechać do nowego domku już 5/6 gdyby udało się zrobić wcześniej kastrację.

Proszę znamy kogoś z Pleszewa lub okolic na wizytę?

Dodam, że Dinko dziś na spacerze świetnie dogadał się z nowym spanielem z przytuliska również samcem.

Posted

snuszkak napisał(a):

Dodam, że Dinko dziś na spacerze świetnie dogadał się z nowym spanielem z przytuliska również samcem.

Zgadza się - szły ramię w ramię, jak starzy znajomi ;-)
I na dodatek ślicznie wyglądali - przegram foty to pokażę.

• 2 weeks later...
Posted

Dinko wczoraj pojechał do domu, wcześniej dał koncert w gabinecie wet, wokalny oczywiście po kastracji.....
mam nadzieję, że w nowym domku już troszkę się wyciszy, tak jak Krokiet - schroniskowy szczekacz który w domu okazał się super psiakiem

Posted

Wczoraj odczekałam z Dinkiem 2 godziny w gabinecie, ale sie doczekal i pojechał do domu.
Juz mialam dzisiaj telefon. Pies urzekl swoja Pania urodą - nie sądzila że jest taki piękny. Pani sie tylko przerazila, bo zwymiotował po jedzeniu, ale uspokoiłam, że po narkozie norma. Pani zaczęla nawet dawać wodę z butelki - ale prosiłam, żeby dostawał zwykłą.
Poza tym z kotem zgoda, jest mily i na razie nie sprawia problemów. Uprzedziłam Pania, że może sie rozzuchwalić, bo jest młody i niestety niewychowany.

• 2 weeks later...