snuszak Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 narazie niee ja już się zastanawiam czy ja ostatnio tym psom pecha nie przynoszę, bo albo domki nie takie albo rezygnują... Dinko to fajny, piękny psiak, nie powinien zimy spędzić w schronisku Quote
supergoga Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 A jak relacje do ludzi i innych zwierzaków. BYł na spacerku? Quote
snuszak Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 był na spacerku, ludzi uwielbia, z dziećmi też ok, z psiakami się dogaduje Quote
snuszak Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 jest szansa na DS dla Dinko potrzebna jest wizyta domku w Poznaniu, Supergoga ani Aneta nie mogą, kto może pomóc? Quote
snuszak Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 oś. Powstańców Warszawy czyli Piątkowo Quote
Marylin Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 To jest to Osiedle naprzeciwko Galerii Pestka i Makro. Ja będe mogła dopiero w poniedziałek. Weekend cały odpada. A to doświadczony domek? Wie, już że z Dinko trzeba popracować? Zapytaj Ajulę i Krzyśka - to też ich rejon, tak mi się wydaje. Quote
supergoga Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Dokladnie - może będą mogli tez pomóc. Dinko to szczyl, da sie radę. Nie jest agresorem. Quote
Asia & Ginger Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Mam nadzieję, że tym razem się uda! :kciuki: :kciuki: Quote
Ajula Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 trochę kiepsko mam z czasem, ale coś bym wymyśliła po niedzieli ale sama nie lubię :( na spanielach się nie znam Klaudia, może razem zrobimy wizytę? w poniedziałek po 16 bym mogła Quote
snuszak Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 i jak sprawa stoi? komu wysłać ankietę? Quote
Ajula Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 wyślij do mnie, zadzwonię do nich i jakoś spróbuję zrobić jak najszybciej wizytę ale bym wolała, żeby ktoś ze mną poszedł Quote
Ajula Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='AiP']Miejmy nadzieję, że w końcu trafi do odpowiedzialnego domku, gdzie ludzie nie będą się obawiali problemów a pracę z psem potraktują jako życiowe wyzwanie i przyjemność :) Wystarczy morze cierpliwości i góra dobrych chęci a można zdziałać cuda! Tak mało i tak dużo zarazem. Czarne psy są piękne - od prawie 15 lat patrzę na Norcię i nie mogę się napatrzeć :)[/QUOTE] Asia może Ty chcesz dotrzymać mi towarzystwa na wizycie? swoją własną przeszłaś perfekcyjnie, więc wiesz o co chodzi ;) Quote
AiP Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Chętnie pójdę :) Tylko daj znać kiedy, bo też u mnie z czasem w tygodniu tak średnio. Ale coś się wymyśli :) Quote
snuszak Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 ankieta poszła, powodzenia w umawianiu się i oby to było to! Quote
Ajula Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 dostałam ankietę, wygląda dobrze, zadzwonię i się umówię Quote
Ajula Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 wstępnie wizyta będzie w środę, jutro jeszcze mam się z Panią zdzwonić Quote
Marylin Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='Ajula']trochę kiepsko mam z czasem, ale coś bym wymyśliła po niedzieli ale sama nie lubię :( na spanielach się nie znam Klaudia, może razem zrobimy wizytę? w poniedziałek po 16 bym mogła[/QUOTE] O boshe dopiero odczytałam to :-( Ja niestety nie mogłam wczoraj i jutro też nie mogę, więc fajowo jeśli pójdziecie z AiP. Trzymam kciuki! Quote
Ajula Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Asia ma ochotę ze mną iść :) teraz czekam na sygnał od Pani, czy jutro jej pasuje Quote
Ajula Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 na razie nic nie wiem, Pani się jeszcze nie odezwała, wysłałam przed chwilą sms Quote
snuszak Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 ciekawa jestem, szkoda by Dinko musiał dalej w kojcu siedzieć Quote
AiP Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Kurczę, mam nadzieję, że się odezwie i że będzie jej środa pasowała... Bo w czwartek nie dam rady :( Julita, to Ty do mnie dzwoniłaś dzisiaj? Jeśli tak, to przepraszam, że nie odebrałam, ale byłam na zajęciach :) Quote
Recommended Posts