Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

narazie niee

ja już się zastanawiam czy ja ostatnio tym psom pecha nie przynoszę, bo albo domki nie takie albo rezygnują...
Dinko to fajny, piękny psiak, nie powinien zimy spędzić w schronisku

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To jest to Osiedle naprzeciwko Galerii Pestka i Makro. Ja będe mogła dopiero w poniedziałek. Weekend cały odpada.
A to doświadczony domek? Wie, już że z Dinko trzeba popracować?

Zapytaj Ajulę i Krzyśka - to też ich rejon, tak mi się wydaje.

Posted

trochę kiepsko mam z czasem, ale coś bym wymyśliła po niedzieli
ale sama nie lubię :( na spanielach się nie znam
Klaudia, może razem zrobimy wizytę? w poniedziałek po 16 bym mogła

Posted

[quote name='AiP']Miejmy nadzieję, że w końcu trafi do odpowiedzialnego domku, gdzie ludzie nie będą się obawiali problemów a pracę z psem potraktują jako życiowe wyzwanie i przyjemność :) Wystarczy morze cierpliwości i góra dobrych chęci a można zdziałać cuda! Tak mało i tak dużo zarazem.
Czarne psy są piękne - od prawie 15 lat patrzę na Norcię i nie mogę się napatrzeć :)[/QUOTE]
Asia może Ty chcesz dotrzymać mi towarzystwa na wizycie? swoją własną przeszłaś perfekcyjnie, więc wiesz o co chodzi ;)

Posted

[quote name='Ajula']trochę kiepsko mam z czasem, ale coś bym wymyśliła po niedzieli
ale sama nie lubię :( na spanielach się nie znam
Klaudia, może razem zrobimy wizytę? w poniedziałek po 16 bym mogła[/QUOTE]

O boshe dopiero odczytałam to :-(
Ja niestety nie mogłam wczoraj i jutro też nie mogę, więc fajowo jeśli pójdziecie z AiP.
Trzymam kciuki!

Posted

Kurczę, mam nadzieję, że się odezwie i że będzie jej środa pasowała... Bo w czwartek nie dam rady :(
Julita, to Ty do mnie dzwoniłaś dzisiaj? Jeśli tak, to przepraszam, że nie odebrałam, ale byłam na zajęciach :)