Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='1izabelka1']karmel3 jak trafiłeś na ten wątek w natłoku innych na Dogomanii ?[/QUOTE]

jak zobaczysz datę dołączenia do dogo tobędziesz wiedziała ;)

Karmel3 a co jest zabawnego w znęcaniu się nad zwięrzętami? Bo o to w tym wątku chodzi, sprawa jest , akta są to co chcesz udowodnić??? Niewinność p.Agnieszki??
W takim razie udowodnij to!

Posted

Widzę że odbiegacie od tematu a i zauważyłem że tu sami są poloniści .
A co do wcześniejszych wypowiedzi że tu młodzi zużywają swoją energię nie potrzebnie i sieją zamęt to co powiedzieć można o was że jesteście w starszym wieku i wam się nudzi i szukacie zajęć . :)

A i dowiedziałem się że Pani Agnieszka była na wystawach w Bydgoszczy i na jednej wystawie wygrała BIS WETERANÓW I i na drugiej wystawie BIS WETERANÓW II .
Czepiacie się złego zachowania Pani Agnieszki a może przyjaźnijcie się innym jak traktują psy na wystawie że aż głowę psu by urwała jedna Pani

Posted

przecztawszy wątek-myśle[B] piotrze-matysiak[/B],ze nie chodzi tu o to jak traktuje pani Agnieszka psa na wystawie czy jakie laury zbiera,ale o to jak traktuje inne swoje czworonogi.
co do jednego masz rację-niektórzy traktuja psy na wystawach jak kukły szarpiac i na siłę oprawiajac.ale to nie o tym temat

Posted

Ale te zwycięstwa coś znaczą na pewno .

A chodziło mi o to że szarpią była taka Pani co tu niedawno się udzielała i to często a teraz przymilkła a na wystawie schodząc z ringu głównego by psu urwała głowę i się pchała a ten pies za nią szarpany i jaka pretensja że chyba nic nie zajęła a Pani Agnieszka tak bo konkurowały razem w konkurencji weteranów .

Posted

Jeśli p. Agnieszka jest takjim aniołem wcielonym i tak wybitnym hodowcą, jak twierdzisz, Piotrze, to się przed niezawisłym sądem wybroni i udowodni, ze zebrane przeciwko niej dowody są wyssane z palca. Jeśli jednak nie są, to cóż, ciekawe, czy dalej będziesz powtarzał, że to wszystko oszczerstwa :) Niech sąd wyda wyrok, do tego czasu wydaje mi się, że jakakolwiek dyskusja jest tylko czczą gadaniną.

Posted

[quote name='piotr-matysiak']Widzę że odbiegacie od tematu a i zauważyłem że tu sami są poloniści .
A co do wcześniejszych wypowiedzi że tu młodzi zużywają swoją energię nie potrzebnie i sieją zamęt to co powiedzieć można o was że jesteście w starszym wieku i wam się nudzi i szukacie zajęć . :)

A i dowiedziałem się że Pani Agnieszka była na wystawach w Bydgoszczy i na jednej wystawie[B] wygrała BIS WETERANÓW I i na drugiej wystawie BIS WETERANÓW II [/B].
Czepiacie się złego zachowania Pani Agnieszki a może przyjaźnijcie się innym[B] jak traktują psy na wystawie że aż głowę psu by urwała jedna Pani[/B][/QUOTE]

normalnie jak zdarta płyta :shake: to że ktoś, coś wygrał nie znaczy że jest wszystko ok. Może mieć te swoje 3-4 "perełki" do wystawiania, będzie na nie dmuchała, chuchała itd. A co z resztą psów??? :crazyeye:

tak na marginesie, mowa w tym wątku o p.Agnieszce, prawda? To po jakiego grzyba piszesz o innych? Załóż osobny temat i tam wypisuj żale, bulwersy :eviltong:

Posted

[B]Sybel [/B]niestety, niektórzy w tym wątku, nie potrafią zrozumieć, że prokurator musiał mieć mocne dowody, skoro sprawa trafiła do sądu :roll:
Dalej będą uparcie jej bronić, oczerniać osoby, które przestały milczeć w sprawie złego traktowania przez nią psów.
Osoby takie jak Pani Ela, której najbardziej się zarzuca tu oszczerstwo w stosunku do Pani Agnieszki, pisze otwarcie o co chodzi. Nie ukrywa się.

Posted

[quote name='magdabroy'][B]Sybel [/B]niestety, niektórzy w tym wątku, nie potrafią zrozumieć, że prokurator musiał mieć mocne dowody, skoro sprawa trafiła do sądu :roll:
Dalej będą uparcie jej bronić, oczerniać osoby, które przestały milczeć w sprawie złego traktowania przez nią psów.
Osoby takie jak Pani Ela, której najbardziej się zarzuca tu oszczerstwo w stosunku do Pani Agnieszki, pisze otwarcie o co chodzi. Nie ukrywa się.[/QUOTE]

no ale to przecież bzdury, nie wiecie o tym :evil_lol:
nie rozumiem osób które na siłe, mimo dowodów, próbują udowodnić że jest wszystko super , ekstra bo wygrała wystawę/y.

Posted

Jest po prostu taki typ osobowości widocznie, który neguje, widzi czarne, mówi, ze białe, widzi psa i zaczyna do niego "kicikici". No tak już mają :)
Dla mnie też fakt, ze kilka psów z licznej hodowli coś osiągnęło, nic nie znaczy, szczególnie, jeśli reszta zwierząt żyje w warunkach, o jakich się tu pisało. Zwierząt bardzo żal, bo trafiają na ludzi z kamienia, dobrze, że ktoś się za to bierze i walczy o nie.

Posted

Śmieszna jesteś tylko zauważ że wystawia różne psy a nie tylko 3-4 .

a co do innych to chodzi mi o Asieczka bo tak gada a sama nie lepsza
a co do sądu czekamy na wyniki ja widziałem te papiery co ma Pani Agnieszka udało mi się je zobaczyć

Posted

Panie Piotrze dzięki Ci ,że są ludzie tacy jak Ty i spoglądają na sprawę z innego punktu widzenia z ich ust padają tylko takie słowa jak :prokurator ,sąd ,oskarżona ,policja akta itd ja pierdziucham gorzej jak za Stalina ta ekipa działa jeszcze jak za komuny to są osoby z tego okresu czasu i tak im zostało .pup puk kto tam to my harcerze ,ja wam nie wierze otwieraj chamie ZOMO nie kłamie .Coś w tym stylu .zauważ jedno jaka była cisza jak nikt nic nie pisał, paru nowych się pokazało i rzucili się na was jak szczerbaty na suchary nikt nie morze być przeciw ,bo jest be i zaraz straszenie sąd ,akta prokurator takie sranie w banie ,ale na proste pytanie czy tam byli nikt nie uzyska takiej odpowiedzi bo w dupie byli i nic nie widzieli, sprawa dla mnie jasna ,trzy lata jałowej szczekaczki na dogo i nic poza tym,a Agnieszka jak staje na podium tak staje BRAWO .Bydgoszcz zaliczona podium to boli niektórych i zazdrość zjada bo wracają z niczym odpadają na starcie jak było w Bydgoszczy .Piszą ,że ja molestuję wszystkich nie wiedzą co znaczy molestować ale co się dziwić stare pokolenie tak ma ,to co one wyprawiają przez trzy lata i zanosi się na kolejne to można już nazwać gwałtem na ulicy w biały dzień i jeszcze jedno mają zasadę jak pada pytanie nie po ich myśli to odpowiada zawsze ktoś inny w imieniu osoby pytanej walą ten numer już dawno przejrzyj moje posty a oczy Ci się otworzą ,jeszcze parę postów z Twojej strony a zrobią z Ciebie trola albo coś gorszego ,albo zrobią z Ciebie kochanka lub chłopaka od Agnieszki ,szkoda ,że jestem żonaty bo w innych okolicznościach chętnie bym się zakręcił wokół tak sympatycznej osoby pozdrawiam .

Posted

[quote name='Fabi12']Panie Piotrze dzięki Ci ,że są ludzie tacy jak Ty i spoglądają na sprawę z innego punktu widzenia z ich ust padają tylko takie słowa jak :prokurator ,sąd ,oskarżona ,policja akta itd ja pierdziucham gorzej jak za Stalina ta ekipa działa jeszcze jak za komuny to są osoby z tego okresu czasu i tak im zostało .pup puk kto tam to my harcerze ,ja wam nie wierze otwieraj chamie ZOMO nie kłamie .Coś w tym stylu .zauważ jedno jaka była cisza jak nikt nic nie pisał, paru nowych się pokazało i rzucili się na was jak szczerbaty na suchary nikt nie morze być przeciw ,bo jest be i zaraz straszenie sąd ,akta prokurator takie sranie w banie ,ale na proste pytanie czy tam byli nikt nie uzyska takiej odpowiedzi bo w dupie byli i nic nie widzieli, sprawa dla mnie jasna ,trzy lata jałowej szczekaczki na dogo i nic poza tym,a Agnieszka jak staje na podium tak staje BRAWO .Bydgoszcz zaliczona podium to boli niektórych i zazdrość zjada bo wracają z niczym odpadają na starcie jak było w Bydgoszczy .Piszą ,że ja molestuję wszystkich nie wiedzą co znaczy molestować ale co się dziwić stare pokolenie tak ma ,to co one wyprawiają przez trzy lata i zanosi się na kolejne to można już nazwać gwałtem na ulicy w biały dzień i jeszcze jedno mają zasadę jak pada pytanie nie po ich myśli to odpowiada zawsze ktoś inny w imieniu osoby pytanej walą ten numer już dawno przejrzyj moje posty a oczy Ci się otworzą ,jeszcze parę postów z Twojej strony a zrobią z Ciebie trola albo coś gorszego ,albo zrobią z Ciebie kochanka lub chłopaka od Agnieszki ,szkoda ,że jestem żonaty bo w innych okolicznościach chętnie bym się zakręcił wokół tak sympatycznej osoby pozdrawiam .[/QUOTE]
Nie masz czasem ochoty startowac na posla?

Posted

A teraz do tych pseudo obrońców zwierząt. Widać jakie spustoszenie w waszych mózgach zrobiły brednie wypisywane od 3 lat przez E.Piotrowską i wtórujący jej zespół. Współczuje wam wszystkim! Trzeba być skończonym idiotą, żeby zabierać głos w tej sprawie czytając tylko to co zostało w tym temacie napisane - idiotyzmy i brednie tych co nigdy w hodowli nie byli i nic nie widzieli. Czy znacie drugą stronę medalu, bo ja ją znam!!! Czytałem protokoły kontroli dokonane przez ok. 20 kompetentnych osób z 8 różnych instytucji!!!! Wszystkie baaardzo pozytywne - fragmenty przytaczałem!! Rzecz jasna takie osoby nigdy nie zabiorą głosu na takim forum, bo to nie pieniacze tylko poważni ludzie. E. Piotrowska też o tym rzecz jasna nie napisze, bo to nie po jej myśli. Najlepiej kłamać i odkręcać kota ogonem, bo znajdą się tacy co przyklasną. Jak wam nie wstyd... Co za głupoty powielacie i tu wypisujecie, że tylko kilka psów ma dobrze, a reszta źle... wszystkie psy tak samo są traktowane, żyją w takich samych warunkach, to samo jedzą. Wszystkie są w bardzo dobrej kondycji, ale to tylko szczegół prawda? O jakich mocnych dowodach tu piszecie? Przytoczcie je! Uruchomcie resztę komórek... może gdzieś jeszcze jakieś sie uchowały... gdyby takowe były tej sprawy już dawno by nie było!!! A dla wyjaśnienia - ona się jeszcze nie rozpoczęła!!! Nie sztuką jest kogoś oskarżyć i postawić pod sąd, trzeba to jeszcze udowodnić! A z tym jak widać są przeogromne problemy, sprawa śmierdzi z daleka... najłatwiej założyć temat i smarować, bo tylko w taki sposób uda się dokopać, to pewne, bo wiadomo, ze normalni ludzie w takiej akcji nie będą chcieli uczestniczyć. Pani Agnieszka jest NIEWINNA!!! Mam nadzieję, ze wyrok sądu to potwierdzi. Ciekawe ile z tych co opluwają będą w stanie spojrzeć jej w oczy i ją przeprosić. Ciekawe...

Posted

[quote name='Fabi12']Spadaj nie do ciebie był post .[/QUOTE]

to dopiero szczeniacka odpowiedz...
Fabi12 nikt nie broni Ci wypowiadać się pozytywnie o p.Agnieszce , ale twierdząc że ktoś jest niewinny przedstaw jakiś dowód, zgłoś się jako świadek i będzie ok. Ale najlepsze jest to że nic nie działasz żeby wybronić tą osobę poza wypisywanie na tym forum, a może się mylę???

Posted

prosta sprawa-jeśli faktycznie wszystkie jej zwierzaki maja taki high life,to dlaczego jej hodowlą zainteresował sie sad?a sparwa zamiast ulec"ukrOceniu" ciagnie sie nadal.

Posted

[quote name='gryf80']prosta sprawa-jeśli faktycznie wszystkie jej zwierzaki maja taki high life,to dlaczego jej hodowlą zainteresował sie sad?a sparwa zamiast ulec"ukrOceniu" ciagnie sie nadal.[/QUOTE]

Bo Prokurator i Sad siem nie znajom na czampionach :p Jak by poszedl jeden z drugim na wystawe to by w mig wszystkie dowody do pieca wrzucili.

Posted

[quote name='gryf80']czyli co,-wszystkie oszczerstwa wobec p.Agnieszki są niedorzeczne?to o co chodzi bo juzn ie wiem.[/QUOTE]

[B]gryf80[/B] moja odpowiedz zacytowana do Twojej wypowiedzi byla w formie ironicznej :eviltong:
Ze swojego doswiadczenia moge jedynie w 100% zapewnic,ze ZADEN Prokurator w Polsce nie skieruje sprawy do Sadu karnego bez wystarczajacych dowodow.A czy dowody beda wystarczajace do tego,aby oskarzona zostala ukarana - poczekamy,zobaczymy.