Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='martasekret']cześć beata, nadal nic...?
nikt nie dzwonił?
mogę podjechać dzisiaj, troszkę pomóc w poszukiwaniach. Tylko nie wiem, o której...
odezwę się jak będę jechać[/QUOTE]

NIC....cisza....jestem zalamana :-(

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Potwierdzamy spacer z psami w niedzielę, zbiórka godz 12.00 pod stadionem Arki ;-)

ps. Kurde Beata masakra... od razu przypomina mi się historia Rudki... Będę miała na uwadze, pracuję w Gdańsku, sporo w terenie, tamtymi okolicami jeżdżę dość często w ostatnim czasie!

Posted

[quote name='BeataJ']Nadal go szukamy. Mialam 3 telefony, ze byl widziany miedzy ul Astronautów a Zenitowa ale nikomu z nas nie udalo sie go spotkac.[/QUOTE]

gdzie jest Astronautów ?

w Osowie go nie widziałam

Posted

Dziękuję :) W niedziele na 100% będziemy , musze w końcu psa przyzwyczaić do dużej grupy psiaków :)
Wiki w sobote jest dzień matki. więc robienie w sobote spaceru byłoby troche bezsensu . ;)

Posted

Guptasek napisał(a):
Dziękuję :) W niedziele na 100% będziemy , musze w końcu psa przyzwyczaić do dużej grupy psiaków :)
Wiki w sobote jest dzień matki. więc robienie w sobote spaceru byłoby troche bezsensu . ;)

szkoda ;<
no my w niedziele od 16 na festynie mamy występ więc nie chciałabym jej męczyć przed

Posted

Guptasek napisał(a):

Guptasek a co za pieska masz?
Jakiej rasy?
Dobrze widzę w avatarze - spaniel?
Ile ma? :)

Szkoda, że spacer nie w Gdyni..
Może by się zapoznały nasze urwisy ;)

Posted

Jean napisał(a):
Jak kiedyś będzie spacer w Gdyni to przyjedź :)

Rysia jeżdżąca do Gdyni na spacer. HAHAHAHHAHAHAHHA. dobry żart. tylko ja tak jeżdżę, jej się nie chce :D

Posted

Witamy wszystkich serdecznie!
Tu nas jeszcze nie było :)
Więc także i tu wam po spamujemy! :)

gdyby był ktoś chętny na spacerek w Gdyni, w przyszłości to zapraszamy na http://animalhouse.pl :)
na tej stronce możecie także założyć własną grupę Gdańską, organizować spotkania i korzystać ze wszystkich możliwości strony. Galerie, artykuły, wydarzenia - najbliższe spotkanie, banery bazarkowe/wydarzeniowe są do waszej dyspozycji :)

To koniec reklamy.

Czy Koda się odnalazł?

Posted

2u2a napisał(a):
Witamy wszystkich serdecznie!
Tu nas jeszcze nie było :)
Więc także i tu wam po spamujemy! :)

gdyby był ktoś chętny na spacerek w Gdyni, w przyszłości to zapraszamy na http://animalhouse.pl :)
na tej stronce możecie także założyć własną grupę Gdańską, organizować spotkania i korzystać ze wszystkich możliwości strony. Galerie, artykuły, wydarzenia - najbliższe spotkanie, banery bazarkowe/wydarzeniowe są do waszej dyspozycji :)

To koniec reklamy.

Czy Koda się odnalazł?

Koda został niestety śmiertelnie potrącony przez samochód

Posted

Jean napisał(a):
nie znam kompletnie Gdańska, więc może ktoś mi podpowie...
Gdzie te tereny co spacerowaliście w ndz? :)

na poludnie od "kuźni wodnej" aż za "Oliwski dwór" czyli tak trochę w bok od ZOO ;)
Pomoglem?

Jean napisał(a):

"Kanapka" bo jeszcze czarne pod spodem to Bafra ;)

Posted

Buell napisał(a):
na poludnie od "kuźni wodnej" aż za "Oliwski dwór" czyli tak trochę w bok od ZOO ;)
Pomoglem?

"Kanapka" bo jeszcze czarne pod spodem to Bafra ;)

Nie, dalej nie wiem gdzie jest kuźnia :D

Kanapka?! Mother of good! :P na spacerze byli nieletni a Wy na takie rzeczy pozwalacie? :P Wstyd! :D