Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety, może być problem, ponieważ muszę jechać z dużą do weta jutro :(

Ale na pewno przed świętami będę, prawdopodobnie w poniedziałek. Będziesz może?

A co jak zachowam inkoguto? :wink:

Posted

W poniedziałek jestem od 15 do 23.

Jak zachowasz incognito to sie bedziemy czaic przez dłuzszy czas i zastanawiac sie czy to my czy nie my. Wczoraj w sklepie była Mag i po dobrych kilku minutach doszlismy ze sie znamy z dogomani :)

Mag mam nadzieje ze zadowoleni jestescie z posłania :) Bulinka jest sliczna :)

Posted

He he he, Gasiu, to juz nie jest poslanie bulinki, duzy jej skonfiskowal zaraz po naszym przyjsciu do domu :D :D Teraz AST ma straszny problem, bo nie moze lezec na dwoch naraz, a czuje, ze oba mu sie naleza. :D

A co do smyczy, to juz nie ma jednego karabinczyka...zrobilam blad i najpierw zapielam malej smycz a dopiero pozniej ubieralam buty.

• 2 weeks later...
Posted

Witaj Gasyou,

mam pytanie, choć bez większych nadziei na pozytywną odpowiedź. Pracujesz w nowym sklepie zoologicznych, napisz mi proszę czy macie jakieś fajne, kolorowe obroże materiałowe z zapięciem typu klik-klak?

U nas w Polsce jeśli chodzi o obroże straszna bieda :cry:

Wszystko co mamy jest takie smutne i zwyczajne, a to co jest z kolorowych to najczęściej tandetne, nie mówiąc już o tym że we wszystkich sklepach jest to samo.

Tego typu obroże sprawdzają nam się w naszej pracy (szybko sie odpinają i zapinają). Wstyd się przyznawać, że każda obroża mi się nudzi średnio po miesiącu :oops: nie wspominając już o tym, że po miesiącu noszenia przez mojego labka, który uwielbia toczyć się w ziemi i liściach prawie każda obroża wygląda strasznie. Trudno za każdym razem ściągać obroże z zagranicy. Macie więc może coś do zaoferowania ciekawego w tym nowym sklepie?

A tak przy okazji to na zdjęciach z Waszych "sweterkowych" :wink: spacerków widziałam dwa angole białe z pomarańczowymi uszami. Czy nie jest to przypadkiem brat i siostra, przy czym brat nazywa się Wiking? Jeśli to on, to pomieszkuje on niedaleko mnie, ta sama ulica. Spotkaliśmy się kilkakrotnie w lesie na spacerku, bo ja i Hugo bardzo seterki lubimy :D

Pozdrawiam serdecznie

Posted

Zacharianka - obroży jeszcze nie mamy ale bedziemy je sprowadzac (najprawdopodobniej ze Szwecji) bo jak sama zauwazyłas w naszym kraju jedzie sie na kilku wzorach eksploatowanych w nieskonczonosc :)

Te angole które widziałas na zdjeciach to najprawdopodobniej Westa i Wiking (ja ich osobiscie nigdy nie poznałem)

Jesli tak lubicie swetry to wpadnijcie kiedys na seterkowy spacer (chyba ze wczesniej spotkamy sie na Wyspie Sobieszewskiej (słyszałem ze tam bywasz :) ))

Posted

Byłoby super gdyby pojawiły sie jakieś nowości w obrożach, mam nadzieje, że coś sprowadzicie. Jeśli bedziecie coś mieli ciekawego proszę daj mi znać. W Szwecji są bardzo fajne obroże, duży wybór i dobra jakość.

Co do spacerków na Wyspie Sobieszewskiej to jest to jedno z naszych ulubionych miejsc. Być może kiedyś sie tam spotkamy :D

Posted

Nowe obroze ze Szwecji :D Super :D

Strzez sie Zachraniarko :wink: "kto pierwszy ten lepszy" :wink:

A moze macie w poslanka dla duzego pieska obszyte bardzo mocnym materialem, bo moj psiak lubi sobie gniazdko kopac przed snem :evil:

Posted

Spoko jak sprowadzimy to starczy dla wszystkich. :)

Abi mamy całkiem porzadnie wygladajace posłanka - czy sa mocne to musi Meg sie wypowiedziec - ona jedno zakupiła.

P.S. Meg bardzo miło było Cię poznac :)

Posted

Mi Ciebie tez! Podejrzewam, ze w najblizszej przyszlosci znowu przyjde, bo moje psy jakos strasznie szybko zuzywaja przedmioty. :wink:

• 2 weeks later...
Posted

Mag zapraszam mamy super fajne Bimbay'e

Pilnie potrzebuje odpowiedzi czy w 3miescie jest wet który ma aparat do badania wzroku u psów. Jesli coś wiecie bede wdzieczny.

Posted

Nie próbowałem - ten namiar juz dostalem, podam dalej. Jest problem i poszukuje takiego weta dla pewnej osoby. Jeden aparat jest w Sopocie ale zepsuty i sprawny bedzie za ok 2 tygodnie. Dzieki Aga.

Posted

Czesc Ela ja z peryferi Gdanska :)

Carry z rudym wszystko w porzadku ale miałem prosbe o znalezienie gabinetu z aparatem. Bedzie potrzebny do zbadania charta.

Posted

Gasiu, chart zbadany, czy jeszcze nie? W środę będę u siebie w lecznicy, mogę zapytać. Jeżeli nie mają, to może coś podpowiedzą. A orientowaliście się w Gdańsku, tam gdzie był ten szpital, taki ponury, kuźwa, zapomniałam ulicy, ale tam bardziej na peryferiach, jedzie się jak na W-wę, i skręca w prawo, te uliczki z torami tramwajowymi...

• 3 weeks later...