aga 2 Posted December 19, 2003 Posted December 19, 2003 OKI :wink: Ja mam okularki, ale nie mam brody :wink: Quote
Gasyou Posted December 19, 2003 Author Posted December 19, 2003 Jakbys mnie nie widziała to pytaj o Gasia :) Tylko przedstaw sie zebym wiedział z kim gadam :) Quote
aga 2 Posted December 19, 2003 Posted December 19, 2003 Niestety, może być problem, ponieważ muszę jechać z dużą do weta jutro :( Ale na pewno przed świętami będę, prawdopodobnie w poniedziałek. Będziesz może? A co jak zachowam inkoguto? :wink: Quote
Gasyou Posted December 21, 2003 Author Posted December 21, 2003 W poniedziałek jestem od 15 do 23. Jak zachowasz incognito to sie bedziemy czaic przez dłuzszy czas i zastanawiac sie czy to my czy nie my. Wczoraj w sklepie była Mag i po dobrych kilku minutach doszlismy ze sie znamy z dogomani :) Mag mam nadzieje ze zadowoleni jestescie z posłania :) Bulinka jest sliczna :) Quote
mag Posted December 21, 2003 Posted December 21, 2003 He he he, Gasiu, to juz nie jest poslanie bulinki, duzy jej skonfiskowal zaraz po naszym przyjsciu do domu :D :D Teraz AST ma straszny problem, bo nie moze lezec na dwoch naraz, a czuje, ze oba mu sie naleza. :D A co do smyczy, to juz nie ma jednego karabinczyka...zrobilam blad i najpierw zapielam malej smycz a dopiero pozniej ubieralam buty. Quote
zachraniarka Posted December 30, 2003 Posted December 30, 2003 Witaj Gasyou, mam pytanie, choć bez większych nadziei na pozytywną odpowiedź. Pracujesz w nowym sklepie zoologicznych, napisz mi proszę czy macie jakieś fajne, kolorowe obroże materiałowe z zapięciem typu klik-klak? U nas w Polsce jeśli chodzi o obroże straszna bieda :cry: Wszystko co mamy jest takie smutne i zwyczajne, a to co jest z kolorowych to najczęściej tandetne, nie mówiąc już o tym że we wszystkich sklepach jest to samo. Tego typu obroże sprawdzają nam się w naszej pracy (szybko sie odpinają i zapinają). Wstyd się przyznawać, że każda obroża mi się nudzi średnio po miesiącu :oops: nie wspominając już o tym, że po miesiącu noszenia przez mojego labka, który uwielbia toczyć się w ziemi i liściach prawie każda obroża wygląda strasznie. Trudno za każdym razem ściągać obroże z zagranicy. Macie więc może coś do zaoferowania ciekawego w tym nowym sklepie? A tak przy okazji to na zdjęciach z Waszych "sweterkowych" :wink: spacerków widziałam dwa angole białe z pomarańczowymi uszami. Czy nie jest to przypadkiem brat i siostra, przy czym brat nazywa się Wiking? Jeśli to on, to pomieszkuje on niedaleko mnie, ta sama ulica. Spotkaliśmy się kilkakrotnie w lesie na spacerku, bo ja i Hugo bardzo seterki lubimy :D Pozdrawiam serdecznie Quote
Gasyou Posted December 30, 2003 Author Posted December 30, 2003 Zacharianka - obroży jeszcze nie mamy ale bedziemy je sprowadzac (najprawdopodobniej ze Szwecji) bo jak sama zauwazyłas w naszym kraju jedzie sie na kilku wzorach eksploatowanych w nieskonczonosc :) Te angole które widziałas na zdjeciach to najprawdopodobniej Westa i Wiking (ja ich osobiscie nigdy nie poznałem) Jesli tak lubicie swetry to wpadnijcie kiedys na seterkowy spacer (chyba ze wczesniej spotkamy sie na Wyspie Sobieszewskiej (słyszałem ze tam bywasz :) )) Quote
zachraniarka Posted January 1, 2004 Posted January 1, 2004 Byłoby super gdyby pojawiły sie jakieś nowości w obrożach, mam nadzieje, że coś sprowadzicie. Jeśli bedziecie coś mieli ciekawego proszę daj mi znać. W Szwecji są bardzo fajne obroże, duży wybór i dobra jakość. Co do spacerków na Wyspie Sobieszewskiej to jest to jedno z naszych ulubionych miejsc. Być może kiedyś sie tam spotkamy :D Quote
Abi Posted January 4, 2004 Posted January 4, 2004 Nowe obroze ze Szwecji :D Super :D Strzez sie Zachraniarko :wink: "kto pierwszy ten lepszy" :wink: A moze macie w poslanka dla duzego pieska obszyte bardzo mocnym materialem, bo moj psiak lubi sobie gniazdko kopac przed snem :evil: Quote
Gasyou Posted January 4, 2004 Author Posted January 4, 2004 Spoko jak sprowadzimy to starczy dla wszystkich. :) Abi mamy całkiem porzadnie wygladajace posłanka - czy sa mocne to musi Meg sie wypowiedziec - ona jedno zakupiła. P.S. Meg bardzo miło było Cię poznac :) Quote
mag Posted January 5, 2004 Posted January 5, 2004 Mi Ciebie tez! Podejrzewam, ze w najblizszej przyszlosci znowu przyjde, bo moje psy jakos strasznie szybko zuzywaja przedmioty. :wink: Quote
Gasyou Posted January 14, 2004 Author Posted January 14, 2004 Mag zapraszam mamy super fajne Bimbay'e Pilnie potrzebuje odpowiedzi czy w 3miescie jest wet który ma aparat do badania wzroku u psów. Jesli coś wiecie bede wdzieczny. Quote
aga 2 Posted January 16, 2004 Posted January 16, 2004 Gasiu, a próbowałeś dowiedzieć się na Kaprów? Quote
Gasyou Posted January 16, 2004 Author Posted January 16, 2004 Nie próbowałem - ten namiar juz dostalem, podam dalej. Jest problem i poszukuje takiego weta dla pewnej osoby. Jeden aparat jest w Sopocie ale zepsuty i sprawny bedzie za ok 2 tygodnie. Dzieki Aga. Quote
KIRI Posted January 17, 2004 Posted January 17, 2004 Cześć dogomaniacy z Trójmiasta. :D Jestem z peryferii Gdyni. Mam welsha i wabi się KIRI. Quote
tunio Posted January 17, 2004 Posted January 17, 2004 Gasiu a co sie dzieje ?Cos z Amem ? :confused: Quote
Gasyou Posted January 17, 2004 Author Posted January 17, 2004 Czesc Ela ja z peryferi Gdanska :) Carry z rudym wszystko w porzadku ale miałem prosbe o znalezienie gabinetu z aparatem. Bedzie potrzebny do zbadania charta. Quote
tunio Posted January 17, 2004 Posted January 17, 2004 a jakiego ?czyjego ?i co mu jest ?A przynajmniej jakie sa podejrzenia co mu jest ? :roll: Quote
aga 2 Posted January 18, 2004 Posted January 18, 2004 Gasiu, chart zbadany, czy jeszcze nie? W środę będę u siebie w lecznicy, mogę zapytać. Jeżeli nie mają, to może coś podpowiedzą. A orientowaliście się w Gdańsku, tam gdzie był ten szpital, taki ponury, kuźwa, zapomniałam ulicy, ale tam bardziej na peryferiach, jedzie się jak na W-wę, i skręca w prawo, te uliczki z torami tramwajowymi... Quote
aga 2 Posted January 18, 2004 Posted January 18, 2004 Dzięki Abi :oops: Ja z Gdyni, ale w Gdańsku mieszkałam przez 12 lat... Quote
yuppie Posted January 19, 2004 Posted January 19, 2004 w tym szpitalu 3 m-ce temu uspili mi psa, ale poza tym bylo calkiem fajnie :) Quote
KIRI Posted February 8, 2004 Posted February 8, 2004 Gdzie jest AGA2 - czy cały czas świętuje :lol: Czekam na relację z wystawy :D Quote
aga 2 Posted February 9, 2004 Posted February 9, 2004 Aga 2 świętuje na Małych Rottweilerach (w dziale molosy, w II grupie) :D :drinking: Quote
Recommended Posts