Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wikikoniki napisał(a):
Jutro bedziemy z Neska w Tesco na Dabrowie po zabawke, mozemyie z jakas sunia spotkac ;) PW

Po zabawke z Osowej na Dabrowe? Coz za poswiecenie dla psa :)

Posted

Termin spaceru za tydzień jeszcze nieustalony - Marta się coś ociąga. Musze ją zmobilizować!
Głupia ja! Tak jestem uzależniona od tych naszych zlotów, żem zamiast się cieszyć z weekendu w górach - to ja o spacerze rozmyślam ;) Boże, gdyby to wiedzieli Ci, z którymi jadę (choć to też psiarze) to by mi chyba łeb ukręcili!

Mada95 napisał(a):
Ej Tesco w 3mieście jest jedno... co nie?

Pudło.
Tesco jest w Gdyni Chyloni, na Dąbrowie i na Witominie.
W Gdańsku jeśli mnie pamięć nie myli jest Tesco na Chełmie, 2 na Przymorzu i na Żylewicza na Morenie ;)
Co daje razem 7 punktów.

Posted

Bardzo się cieszę, że jakoś tak się wszyscy rozkręcili i faktycznie coś kombinują to sami, to w grupach!
Super ;-)

My tymczasem zapraszamy na kolejny nasz zlot, który to odbędzie się 12.02.11 g. 12 lub 12.30. Zbiórka tam gdzie ostatnio, czyli przy stadionie GOSIRu w Gdyni Redłowie!

Mnie nie będzie co już mówiłam - to chyba drugi zlot od 2008 roku, kiedy mnie nie ma! Masakra, mówię Wam!
Ale do czwartku będę Was o wszystkich ewentualnych pomysłach informować. Po tym czasie poprosze kogoś, coby Wam tu wieści przynosił!

Rastę i Toto na kilku zdjęciach można wypatrzeć:
https://picasaweb.google.com/106657713882343892193/29Stycznia2012?authuser=0&feat=directlink#5704948967108131378

I jeszcze 2:

Posted

kasia_1982 napisał(a):
ja niestety na zlocie tez nie bede, ale moze ktos z Gdanska jest chetny na spacer - piatek/sobota?

A to zależy gdzie :)
Ale nie będę zaśmiecać wątku, jak możesz to napisz PW

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='Buell']Spacerek w niedziele godz. 12.30 Gdynia Redłowo, parking stadionu na przeciwko schroniska [10 min od dworca skm] ;)[/QUOTE]

My urodzinowo będziemy :)
jak nazywa się ten stadion ?

Posted

a ja tam się na stadionach nie znam...
niby Arki ale sam też się dopytywałem - to po prostu ten "na przeciwko" schronu.
W schronie będą ludzie po psiaki o 12.00 więc trochę ludzi będzie "w okolicy" ;)

Posted

Szkoda, że tak późno mówicie, pogoda ładna a ja umówiłam się już z mamą na pasemka.. No nic, może następnym razem, tylko proszę o info wcześniej, jeśli jest taka możliwość :)