sachma Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Lenny ciągle jest przez jakiegoś psa poniewierany :P twardym trzeba być :P jak dalej leci do psa, znaczy że jest fajnie i nic się nie dzieje :P Quote
jamagda Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 To do zobaczonka o 12 tej :D :Dog_run: Quote
monmik Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Rewelacyjny sprawa taki spacer :D Niedość, że dla psa same dobroci, uspołecznia się, wybiega, nawącha :D to jeszcze dla właściciela się towarzystwo znajdzie :) Super :) Dzięki za wspólny spacer, mam nadzieję, że będzie takich więcej. Generalnie cięzka sprawa ze zdjęciami biegających psów :D No cóż, będę się wprawiała :) więcej: http://picasaweb.google.pl/mikicka/DOGO180910Las# Quote
monmik Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 jamagda napisał(a):To do zobaczonka o 12 tej :D :Dog_run: hm.. czekaliśmy na Ciebie, ale się nie zjawiłaś. Mam nadzieję, że następnym razem się uda :> Quote
Buell Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 W niedziele 19/09/2010 12-14 na Dlugiej jest akcja Zerwijmy Lańcuchy... Wybiera się ktoś? Quote
sachma Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 co się będzie działo i kto go organizuje? dzięki za miły spacer :) i mam nadzieję na powtórkę za tydzień :P Quote
jamagda Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 monmik napisał(a):hm.. czekaliśmy na Ciebie, ale się nie zjawiłaś. Mam nadzieję, że następnym razem się uda :> Zjawiłam się tylko że oczywiście jechałam z przygodami bo na Klinicznej zerwała się trakcja tramwajowa wiec nie jeździły tramwaje musiałam czekać az podstawią autobus na Tatrzańską dobiegłam jakies 15 - 20 po 12 tej ale już Was nie dogoniłam ;( Więc sama pokręciłam się po lesie 2 godzinki i właśnie wróciłam zła, zmarźnięta i głodna :angryy: Jestem na siebie wściekła ze nie wymieniłam sie z wami nr telef. wtedy bez problemu byśmy się zgrali. A widze że spacerek super się Wam udał. A swoją drogą to gdzie chodziliście że Was nie wypatrzyłam? Quote
sachma Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Następnym razem trzeba się wymienić telefonami, żeby w razie czego dzwonić.. Ja powiem szczerze, że nie wiem gdzie chodziliśmy :P kręciliśmy się po parku i zrobiliśmy kółeczko, chyba nawet zahaczyliśmy o spacerową.. Monika nas prowadziła :P Quote
jamagda Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Ja sie kręciłam po lasku :) Za to Majka się tak wybiegała że teraz spi i nie ma kontaktu z psem :) Quote
monmik Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 jamagda napisał(a):Ja sie kręciłam po lasku :) Za to Majka się tak wybiegała że teraz spi i nie ma kontaktu z psem :) dla jasnosci :) jak zaczelismy spod szlabanu to w lewo jak na Pacholek a potem w prawo mijajac pominik poległych żołnierzy i juz tą ścieżką podążaliśmy przed siebie aż do zbocza gdzie zeszłego lata zrobili wycinkę drzew (w sumie prawie do drogi którą doszłoby się do wyjścia naprzeciwko AWFu) no i potem zataczając kołko spowrotem. Ot to była trasa na godzinkę spaceru. Quote
jamagda Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 No i super spacerek szkoda że sie nie spotklaiśmy. Ja z Mają też się kręciłam w oklicach pachołka i pomnika. Korciło mnie jeszcze przejść na drugą stronę w okolice doliny radości, doliny zgniłych mostów,kuźni wodnej ale deszcz mnie spłoszył zresztą to już raczej temat na odrębny spacer bo po wczorajszym i tak Majka była padnięta :D bo troche połaziłysmy po lesie - jakies 2 godzinki. Quote
jamagda Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Słuszna akcja popieram w 100% mam nadzieje, że ona ma szanse zmienic cos w naszym społeczeństwie...Jak oglądałam dziś w tv wypowiedzi osób, które trzymają psy na łańcuchach to mi ręce i nie tylko opadły:angryy: Quote
monmik Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 jak tam z czasem stoicie? nie wiem jak tam u Was, ja jutro juz na zajecia mykam takze czasu mniej, a i weekendy mam czasem wyjazdowe, takze nie kazda sobota wchodzi w gre;p Moze ktos chetny na przechdzke z psiakami po lasku wzdluz morza Jelitkowo-Brzezno? wtorek rano 8? :D albo w srode przedpoludniem? Quote
sachma Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 no ja niestety cały kolejny tydzień pracuje do 14, w sobotę znów mam treningos do 11 :) Quote
cropka Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Ja w ostatni weekend miałam trochę czasu na spacerek, ale nikt się nie odzywał, a ja też byłam nieprzytomna, bo dziecko mi ze szpitala wracało i trochę byłam zakręcona :eviltong:. Ten weekend znów w Olsztynie :shake:, a tak chciałabym pospacerować z Dogomaniakowym towarzystwem. No cóż, nic straconego, na przyszłość będę tu informować o wolnych weekendach z wyprzedzeniem, tak żebyśmy dały radę zebrać się w większym gronie :p może się uda :) . Quote
Squ Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 A ja już w Olsztynie jestem... Lenny się pewnie ucieszy :eviltong: Quote
jamnicze Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Cześć, nawet nie wiedziałam że tu taki wątek jest :) Z przyjemnością dołączę z moją piranią do wspólnych spacerów. No ale to dopiero za 2-3 tygodnie, bo akurat jesteśmy w trakcie cieczkowania. Uch, jak dobrze, że to tylko raz w roku. Quote
Buell Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Ktoś reflektuje jutro (sobota 16/10/2010) na spacer nad Otominem? Tak od jakiejś 14? Na pewno będą ze 2-3 AST-y ale w kagankach, nie zjedzą... Quote
Recommended Posts