cropka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 z czystym sumieniem mogę polecić Salsę JonQuilli do zabaw, ma ADHD i jest zadziorna :evil_lol:, ale to kochane suczydło :loveu: Zapowiadają się bardzo fajne spacerki. Quote
Acia_ Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Dobry :D To już coś ustalone co do spotkania w Gdańsku? :cool3: Quote
cropka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Acia_ dziś CrystalDream odbierze swojego psiaka i myślę, że jak już ochłonie, to jutro ustalimy jakiś plan na weekend :p Quote
Viz Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 My na max. godzinny spacerek jak najbardziej się piszemy, jeśli pogoda dopisze. :) Czekam tylko na dokładniejsze info. ;) Quote
Nesuniaaa Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 No my też sie piszemy :) Tylko powiedzcie gdzie i żeby dało sie tam pojechać :P Quote
asia&smyk Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 To może i my byśmy się przyłączyli. :cool3: Quote
Nesuniaaa Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Im więcej tym lepiej :D Zgłaszać sie zgłaszać! Quote
wszpasia Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 hmm..ze w tą sobotę?? to może i mi uda się dotrzeć;) Quote
Viz Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Sobota mi niezbyt pasuje... chyba, że jakoś w godzinach rannych. Za to niedziela cała. :) Quote
cropka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Mi tez pasuje w sobotę tylko poranny spacerek, a co do miejsca, to już było podane-łąki w pasie nadbrzeżnym w okolicy ul.Obrońców Wybrzeża. Serdecznie zapraszamy, dojazd autobusami 139;199;127;148 lub tramwajem 2;8;12 do przystanku Obrońców Wybrzeża i potem spacerek wzdłuż falowca(jakieś 10-15min) lub dojazd od tramwaju 127 lub 148. To była taka mała informacja turystyczna dla nieobytych z Przymorzem hehe :eviltong:. Jeszcze raz zapraszamy!!! Quote
Viz Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Hmm miejscówka moim zdaniem bez rewelacji (o ile to te łąki, o których myślę), więc ja odpadam. ;) Jak będziecie się pisać nad morze/las to jak najbardziej. Będę śledzić topic. :) Quote
Nesuniaaa Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Ludzie błagam troche bliżej :)! My chętni, ale do Przymorza nie dam rady :/ Quote
cropka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Bliżej dla Was to dalej dla nas(takie życie), a na plaże nie wolno z piesami wchodzić :roll:(choć czasem wchodzimy chociaż na kilkanaście minut :diabloti:), za to laskiem można pospacerować, a psy biegające po łakach nie narzekają :p no i chodzi głównie o pieska CrystalDream, którego jeszcze nie można na otwartej przestrzeni spuszczać ze smyczy. A zabawy by mu się przydały, więc wybiegi dla piesków na Przymorzu to chyba najlepsze rozwiązanie. Quote
alviria Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Dziękuję wszystkim bardzo za dobre chęci :) Piesek już w domku, okazało się że jest starszy ma może 3 lata a dokładnie to nie wiadomo bo lekarza nie poprosili o sprawdzenie. Jest kochany łasi się i jest grzeczny już pracuję z nim powolutku i delikatnie. Przy kąpieli wyszło pare garści włosów, nadal wypadają, widać i czuć mu żeberka:-( ale miejmy nadzieję, że szybko rozkwitnie. Mój mąż nie jest takim wielbicielem psów jak ja ale chyba go polubił tzn. Aramisa:cool3:. Teraz leży przy mnie i ogląda szczurka, który buszuje w klatce. Co do spacerku to mi niestety nie psuje wcześnie rano w sobotę wyjątkowo. Mój mąż wyjeźdża popołudniu w piątek na imprezę firmową taką coroczną... a wraca dopiero koło południa w sobotę. Wszystkie inne pory mi pasują;). Quote
alviria Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Oczywiście niedziela pasuje mi, a co do godziny to każda:) Quote
Squ Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 cropka, do maja można z psami na plażę ;) No chyba, że od zeszłego roku przepisy zmienili? Quote
alviria Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 tak mi również się wydaje, że można, tylko później nie jak sezon przyjdzie, jeżdżę konno i konie maja chyba podbne prawa. Chociaż nie jestem obeznana w tym temacie, jeśli nie można hmmm pokuszę sie o delikatne złamanie tego prawa:diabloti: Quote
cropka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Proponuje niedzielę o godz. 12 pod Biedronką na Obrońców Wybrzeża. CrystalDream odpowiada Ci godzina? Kto się dopisze do listy obecności? :cool3: Quote
Viz Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Na plażę wprowadzać zwierzęta można od października do maja. ;) Między tymi miesiącami jest zakaz. Cropka, ok, rozumiem. ;) Poza tym ja mam rzut beretem do Przymorza (mieszkam na zaspie), ale z tymi łąkami wiążą mi się niezbyt ciekawe wspomnienia, więc po prostu tym razem sobie odpuszczę. ;) Za to zahaczę pewnie jutro o plażę, co by wreszcie mojego retrievera z wodą zaznajomić. :cool3: :evil_lol: Miłego spacerku. :) Przewidziane są fotki jakieś? Quote
cropka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Viz zdjęcia oczywiście będą :p, chociaż ostatnio jakoś nie chciały mi się na forum wklejać-nie było ich widać :-(. Jakie złe wspomnienia? Na plażę też pójdziemy, a na łąkach głównie na wybiegu będziemy(ze względu na Aramisa), więc myślę, że nic złego się nie stanie. Daj się namówić :cool3: Quote
alviria Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Pasuje mi :) Niedziela 12 przy biedronce na Obrońców będziemy, ja jestem blondynką a on jak Wam wiadomo zabiedzony seter. Nie możemy się doczekać pozdrowienia. :) :multi::multi: Quote
Viz Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Nawet jakbym chciała to i tak nie dałam rady dzisiaj dojechać. Mała jeszcze boi się autobusów (i nie chciałabym jej na początki fundować podróży 15 minutowej), a nikt z szanownych domowników nie chciał mnie podwieźć. ;) Ale poproszę relację ze spacerku... najlepiej właśnie fotorelację. :evil_lol: Quote
cropka Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Viz my się dzisiaj nie wybierałyśmy nigdzie, idziemy w niedzielę o 12. Natknęłam się gdzieś na Dogo na zdjęcie twojego jamniora z ubranku z rękawa, na tym zdjęciu wygląda identycznie jak skundlony jamnik mojego męża :loveu: No i jeszcze raz zapraszamy na niedzielę(a co, zawsze można jeszcze raz spróbować :eviltong:) Quote
alviria Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Witam, mam smutne wieśći Ari wczoraj normalnie jadł, nie dałam mu chyba dużo, dostał też tabletki na odrobaczenie. Późnym wieczorem zwymiotował, bylo tego naprawde sporo, tzn jedzenie z chyba 1,5 dnia:(. W nocy spał i koło 5 delikatnie zwymiotował śliną, dziś na spacerku nie miał tyle siły co wczoraj a i tak się szybko męczy. Nic nie je i cały czas leży i przysypia. Martwi mnie to. Ale co do spacerku to przepraszam ale jutro nie będzie miał siły na dużo. Chciałabym się pomimo wszystko pojawić, może go to jakoś uszczęśliwi. Co myślicie? Przez weterynarza był badany i jest zdrowy? może to stres i efekt tabletek albo nowe miejsce. Ale pierwszego dnia był radosny a teraz jest smutny. :( Quote
Recommended Posts