Viz Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Blow... Ja mam dwa jamniory. Jeden owszem, nie lubi zabaw z psami; Drugi - zupełnie inna bajka. :lol: Kocha wszystkie psy, wszystkich ludzi i w głowie ZABAWAAA! :roll: A rozmiar nie przeszkadza, uwierzcie mi :lol: Mały się bawi z psami od chihuahuy do doga niemieckiego włącznie :lol: Quote
Elkisz Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Odnosnie tej wystawy w "MADISONIE"- o ktorej to sie dokladnie zaczyna i o ktorej konczy? Jaki jest tam program? Ja sie chce tam wybrac. Quote
Iwona. Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Wystawa w Madisonie- http://www.madison.gda.pl/news/1.html ;) Przewóz zwierząt- http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/news.php?id_news=24548 Quote
cropka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Hey, wybiera się ktoś może jutro na spacer w Gdańsku w okolicach przymorza, albo oliwy? Szukamy z Miyamoto towarzystwa do spacerku. :cool3: Quote
Blow Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 MY!MY!MY!!!!:D Jutro koło 13.00możemy być na pętli w oliwie:) Pasuje??;D Wiz: na Twoje ryzyko;) Quote
jonQuilla Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Hmmm może i ja się skuszę na 13 :) Salsie skończyła się cieczka więc jest dobrze ;) Zobaczymy co nam jutrzejszy dzień przyniesie :eviltong: Jeśli wyrobie się do 13 to także będę na pętli tramwajowej w Oliwie :) Quote
cropka Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Hey, my się powoli szykujemy na spacerek, tylko czy nie wystraszy Was pogoda? Kto będzie, meldować się proszę :p. Ja w każdym razie z moim pręgusem nie podarujemy spacerku mimo kiepskiej pogody. Do zobaczenia na pętli :razz: Quote
Betbet Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 hm...ja chwilowo nie mam zadnego tymczasowicza wiec nie mam z kim wedrowac:"( Quote
jonQuilla Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 nie, nie, nie :angryy: znów się nie uda :roll: miałam nadzieję że do 13 się wyrobie ale nie uda mi się więc odpadam :roll: Życzę miłego spacerowania i żeby słonko ładnie wam świeciło :loveu: Quote
cropka Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='Betbet']hm...ja chwilowo nie mam zadnego tymczasowicza wiec nie mam z kim wedrowac:"([/quote] Betbet ludzkim towarzystwem także nie gardzimy;), będzie ktoś do podziwiania psiaków, w każdym razie ja zapraszam :p Quote
cropka Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='jonQuilla']nie, nie, nie :angryy: znów się nie uda :roll: miałam nadzieję że do 13 się wyrobie ale nie uda mi się więc odpadam :roll: Życzę miłego spacerowania i żeby słonko ładnie wam świeciło :loveu: Może jutro? :razz:Nad morzem zrobili ładne ścieżki, można na plaże już chyba z czterołapnymi i wypieg dla piesów jest ogrodzony niedaleko morza. Quote
jonQuilla Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='cropka']Może jutro? :razz:Nad morzem zrobili ładne ścieżki, można na plaże już chyba z czterołapnymi i wypieg dla piesów jest ogrodzony niedaleko morza. a gdzie taki wybieg na plaży jest? :) Jutro by mi pasowało bo nie mam zbyt wiele rzeczy do zrobienia :) więc jeżeli Twój pies i inne psy akceptują nadpobudliwe psy z ogromną ilością energii do skakania to ja jestem za tym aby iść na spacerek :) Quote
cropka Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='jonQuilla']a gdzie taki wybieg na plaży jest? :) Jutro by mi pasowało bo nie mam zbyt wiele rzeczy do zrobienia :) więc jeżeli Twój pies i inne psy akceptują nadpobudliwe psy z ogromną ilością energii do skakania to ja jestem za tym aby iść na spacerek :) Jako, że dziś nikt się do nas nie przyłączył :-( to chętnie wybierzemy się z Tobą jutro. Jeśli chodzi o psa z ADHD to Miyamoto takie uwielbia, sam takiego w domu ma :lol:. Ten wybieg jest na przymorzu, przy deptaku prowadzącym od ulicy Obrońców Wybrzeża do morza. Gdzie mieszkacie? trzeba się jakoś umówić :) Quote
jonQuilla Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 No to super że Salsa nie sprawi problemu swoim ADHD :) Ja mieszkam we Wrzeszczu, także ja się dopasuję jeśli chodzi o miejsce spotkania :) Quote
cropka Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 To proponuję na obrońców pod biedronką, pasuje Wam? Quote
jonQuilla Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Oki :) mi pasuję tylko nie wiem jak Salsa zniesie podróż autobusem :evil_lol: Na którą godzinę? :) Quote
Blow Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Cropka!Wybacz!:( Dostałaś w końcu moją wiadomość?? Dzisiaj Fadzik zle zniósł podróż ale to spowodowane zatruciem pokarmowym a nie faktem jazdy autobusem;) Nie moglam wejsc do neta, nie mialam pewności, ze bedziecie, ale chcialam jechac w ciemno...niestety obawialam sie zapaskudzenia calego autobusu przez Fadzika:diabloti: Hafty juz wystarczyly;] Wrocilismy do domu:roll: Jutro nam nie bardzo pasuje ale za to juz sie napalamy na przyszly tydzien:] Czy nie lepiej byloby sie wymienic nr telefonów??Zeby np uniknąć sytuacji takich jak dzis??:D oto mój nr:505253301-tylko poważne propozycje!XP Cropa-jeszcze raz psieplasiam:) Quote
cropka Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='jonQuilla']Oki :) mi pasuję tylko nie wiem jak Salsa zniesie podróż autobusem :evil_lol: Na którą godzinę? :) na 12 może być? Quote
cropka Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Blow nie dostałam żadnej wiadomości, no cóż spacerek mieliśmy samotny. Czekamy na propozycje na przyszły weekend. :p Quote
jonQuilla Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Mi 12 pasuje :) mam nadzieję że bez problemu dojadę :eviltong: Jakby co daję swój nr. 663572360 Quote
Blow Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Cropa: Z całkiem durnych powodów nie miałam kontaktu ze Światem i nie mogłam spr. czy się w końcu wybierasz na pewno i dać Ci znać, czy będę czy też nie:( Wyruszyliśmy więc w ciemno, pomimo fadzikowego zatrucia, co skończyło się zle, bo zażygał cały autobus:eek: Wolałam szybko wysiąść, gdzie sie dało i wracać do domku, bo droga była jeszcze długa i korki a Fadzik sie czymś zatruł i leciało mu z każdej strony:roll: Widać, że zle sie czuł i miałam stracha przed kolejnymi niespodziewankami:diabloti: Ale w następnym tygodniu jak najbardziej:D Quote
Nesuniaaa Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Ja bym z chęcią poszła ale daleko jak dla mnie :/ Quote
jonQuilla Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='Nesuniaaa']Ja bym z chęcią poszła ale daleko jak dla mnie :/ a skąd jesteś? Quote
jonQuilla Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 a to faktycznie nie masz blisko...a szkoda :) Quote
Recommended Posts