Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Blow... Ja mam dwa jamniory. Jeden owszem, nie lubi zabaw z psami; Drugi - zupełnie inna bajka. :lol: Kocha wszystkie psy, wszystkich ludzi i w głowie ZABAWAAA! :roll:

A rozmiar nie przeszkadza, uwierzcie mi :lol:
Mały się bawi z psami od chihuahuy do doga niemieckiego włącznie :lol:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hmmm może i ja się skuszę na 13 :) Salsie skończyła się cieczka więc jest dobrze ;)
Zobaczymy co nam jutrzejszy dzień przyniesie :eviltong:
Jeśli wyrobie się do 13 to także będę na pętli tramwajowej w Oliwie :)

Posted

Hey, my się powoli szykujemy na spacerek, tylko czy nie wystraszy Was pogoda? Kto będzie, meldować się proszę :p. Ja w każdym razie z moim pręgusem nie podarujemy spacerku mimo kiepskiej pogody. Do zobaczenia na pętli :razz:

Posted

nie, nie, nie :angryy:
znów się nie uda :roll: miałam nadzieję że do 13 się wyrobie ale nie uda mi się więc odpadam :roll:
Życzę miłego spacerowania i żeby słonko ładnie wam świeciło :loveu:

Posted

[quote name='Betbet']hm...ja chwilowo nie mam zadnego tymczasowicza wiec nie mam z kim wedrowac:"([/quote]

Betbet ludzkim towarzystwem także nie gardzimy;), będzie ktoś do podziwiania psiaków, w każdym razie ja zapraszam :p

Posted

[quote name='jonQuilla']nie, nie, nie :angryy:
znów się nie uda :roll: miałam nadzieję że do 13 się wyrobie ale nie uda mi się więc odpadam :roll:
Życzę miłego spacerowania i żeby słonko ładnie wam świeciło :loveu:

Może jutro? :razz:Nad morzem zrobili ładne ścieżki, można na plaże już chyba z czterołapnymi i wypieg dla piesów jest ogrodzony niedaleko morza.

Posted

[quote name='cropka']Może jutro? :razz:Nad morzem zrobili ładne ścieżki, można na plaże już chyba z czterołapnymi i wypieg dla piesów jest ogrodzony niedaleko morza.

a gdzie taki wybieg na plaży jest? :)

Jutro by mi pasowało bo nie mam zbyt wiele rzeczy do zrobienia :)
więc jeżeli Twój pies i inne psy akceptują nadpobudliwe psy z ogromną ilością energii do skakania to ja jestem za tym aby iść na spacerek :)

Posted

[quote name='jonQuilla']a gdzie taki wybieg na plaży jest? :)

Jutro by mi pasowało bo nie mam zbyt wiele rzeczy do zrobienia :)
więc jeżeli Twój pies i inne psy akceptują nadpobudliwe psy z ogromną ilością energii do skakania to ja jestem za tym aby iść na spacerek :)

Jako, że dziś nikt się do nas nie przyłączył :-( to chętnie wybierzemy się z Tobą jutro. Jeśli chodzi o psa z ADHD to Miyamoto takie uwielbia, sam takiego w domu ma :lol:. Ten wybieg jest na przymorzu, przy deptaku prowadzącym od ulicy Obrońców Wybrzeża do morza. Gdzie mieszkacie? trzeba się jakoś umówić :)

Posted

Cropka!Wybacz!:( Dostałaś w końcu moją wiadomość??
Dzisiaj Fadzik zle zniósł podróż ale to spowodowane zatruciem pokarmowym a nie faktem jazdy autobusem;) Nie moglam wejsc do neta, nie mialam pewności, ze bedziecie, ale chcialam jechac w ciemno...niestety obawialam sie zapaskudzenia calego autobusu przez Fadzika:diabloti:
Hafty juz wystarczyly;] Wrocilismy do domu:roll:
Jutro nam nie bardzo pasuje ale za to juz sie napalamy na przyszly tydzien:]
Czy nie lepiej byloby sie wymienic nr telefonów??Zeby np uniknąć sytuacji takich jak dzis??:D
oto mój nr:505253301-tylko poważne propozycje!XP

Cropa-jeszcze raz psieplasiam:)

Posted

Cropa:
Z całkiem durnych powodów nie miałam kontaktu ze Światem i nie mogłam spr. czy się w końcu wybierasz na pewno i dać Ci znać, czy będę czy też nie:(
Wyruszyliśmy więc w ciemno, pomimo fadzikowego zatrucia, co skończyło się zle, bo zażygał cały autobus:eek: Wolałam szybko wysiąść, gdzie sie dało i wracać do domku, bo droga była jeszcze długa i korki a Fadzik sie czymś zatruł i leciało mu z każdej strony:roll: Widać, że zle sie czuł i miałam stracha przed kolejnymi niespodziewankami:diabloti:
Ale w następnym tygodniu jak najbardziej:D