wix Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 goranik napisał(a):no to zaczynam z fotkami :p Rassta, ktora ciagle cos (..), jadla :p , Ty mnie nie denerwuj... :diabloti: :placz: :cool3: czekamy na jeeeszcze :D Quote
goranik Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 no dobra dogomania strajkuje na maxa......... Teddy Smyk Quote
goranik Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 wiecej nie wklejam, to bylo tylko na zachete :p wiecej zdjec na mojej stronie: www.dogs.gd.pl/zdjecia Quote
Nesuniaaa Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Oglądnełam wszystkie:)! Są cuuudowne:)! Moge wkleić troche zdjeć moich kundelków na jamniczą galerię? Quote
Habibi Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Świetne zdjęcia :crazyeye: :p :p :p Mój pies na kazdym ma mine jak psy-głup :evil_lol: Magda czy moge fotki z Roninem skopiowac na buldozkowe forum ??? Quote
goranik Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Habibi napisał(a):Świetne zdjęcia :crazyeye: :p :p :p Mój pies na kazdym ma mine jak psy-głup :evil_lol: Magda czy moge fotki z Roninem skopiowac na buldozkowe forum ??? dzieki! tak, mozesz. A Wy co? myslicie ze sie wykpicie tymi kilkoma? Wstawcie cos jeszcze, plis!:placz: Quote
goranik Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 :loveu: :loveu: dzieki dog_master!!!!! super sesyjka!! jeszcze! jeszcze!!!:multi: Quote
dog_master Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Dzieki :) Seria 3 i duze foty jutro [nie, nie w nocy po polnocy ;)] Quote
Habibi Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 goranik napisał(a):dzieki! tak, mozesz. A Wy co? myslicie ze sie wykpicie tymi kilkoma? Wstawcie cos jeszcze, plis!:placz: I jeszcze kilka moich foteczek :p Quote
asia&smyk Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Spacer był super, dzieki! :loveu: :) No i świetnie, ze tyle fotek. Goranik moge wstawic Smykowe na inne forum? ;) Quote
Russelka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Ale Wam dobrze było :placz::placz::placz: A ja chora siedzę i umieram powoli :placz::placz::placz: Przepraszam Was, ale sie rozchorowałam (jednak spacerek sie udał, tylko jeden pies mniej). Muszę doczekac kolejnego :shake: Jeszcze raz przepraszam i liczę na szybki rewanż :lol: Foty świetne! Quote
Viz Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Piękne fotki! Ala to czekam na dalszy ciąg! :) Quote
goranik Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 szelk@ napisał(a):Spacer był super, dzieki! :loveu: :) No i świetnie, ze tyle fotek. Goranik moge wstawic Smykowe na inne forum? ;) siur! mozesz Quote
goranik Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 dziewczyny, super foty!!! :multi: wielkie dzieki raz jeszcze za spacerek i za zdjatka! :loveu: :loveu: Quote
dog_master Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Duze rozmiary fotek + fotki, ktore sa podobne (czyli wszystkie sesje na pienkach etc ;)): http://pieskiswiat.boo.pl/spacerek/ http://kozacy.boo.pl/spacerek/ [to nie to samo - po prostu na jednym koncie sie wszystkie nie zmiescily] I jeszcze te stare, z zeszlego roku ;) jakby ktos jeszcze nie sciagnal, bo usuwam :P http://pieskiswiat.boo.pl/spacer/ Jako, ze jest tego, ekhm, duzo, to moge na gadu podac dane do ftpa. Quote
Lambi Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Ale przecudne zdjęcia:lol: :lol: tylko żałuję że nas nie było:placz: :placz: ale mam nadzieję że jeszcze zorganizujemy takie spotkanko:p :p Quote
goranik Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Lambi napisał(a):Ale przecudne zdjęcia:lol: :lol: tylko żałuję że nas nie było:placz: :placz: ale mam nadzieję że jeszcze zorganizujemy takie spotkanko:p :p alez oczywiscie! i mamy nadzieje ze do nas dolaczycie!!:loveu: byloby super!! moze nastepna niedziela, lub sobota, bo w ta Alicja nie moze. i Sobota bylaby lepsza, nie byloby tyle ludzi w lesie:mad: mielibysmy wiecej miejsca:evil_lol: . Quote
Recommended Posts