Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

Do góry!!! :D

Wróciłam. To i będę Was mobilizować do przyjścia na spotkanko! :lol:

Wszyscy tłumaczą się szkołą, to oczywiste... 8) ALEEE: ferie zimowe zbliżają się wielkimi krokami i wtedy będzie okazja, żeby się spotkać. :wink:

Mam w planach spotkanie się z kimś (zobaczymy co to 'kimś' będzie oznaczało :wink: ) w następną sobotę, będzie to 15 stycznia.

Chyba, że w ten dzień nie udałoby nam się spotkać, to będziemy dalej kombinować.. Ta sobota to dopiero początek ferii. :P

To tak wstępnie zapytam: czy ktoś będzie miał czas 15 stycznia?? :)

Dalma & Maja

Posted

Gasiu, szkoda, że nie stawicie się z Seterkiem :(
Ale nic straconego, będziemy się spotykać mam nadzieję jeszcze wiele razy i myślę, że w końcu się pojawisz. :D
A kiedy wracasz?

Monika, może tym razem uda nam się spotkać. :) Śledź temat, bo ostatecznie będziemy się jeszcze tu umawiać (jakoś parę dni przed 15 pewnie). :P

Iwonka, byłoby super gdybyś zaszczyciła nas swoją obecnością. :lol:

Kto z jakim psem będzie? :wink:
Ja oczywiście z Mają (możecie zobaczyć ją na embl., chociaż troszku niewyraźna fotka niestety). Maja jest nakrapiana, chętna do zabawy, szalona i ma trochę ponad rok. :D

Aha, dam znać jeszcze Marcie (Atomic), żeby na spotkanku się stawiła, myślę, że byłaby chętna. Nasze piechy już się poznały, my zresztą też, może mi się uda ją przekonać. :lol:

btw - czy ktoś miałby aparat cyfrowy?

Pozdrawiamy
Dalma i Maja

Posted

Bartek, świetnie! :D

Trzeba tylko ustalić szczegóły. W razie czego podaję moje gg: 2016428. :P

Z jakiej jesteś dzielnicy Bartosz? :)

Bo zbiórkę zrobilibyśmy przy ETC na Zaspie, znam troszkę dalej fajne tereny spacerkowe (park, 'łąka', kolejny park, lasek, molo, plaża, przesuwając się w stronę Brzeźna).

Będę czekała na potwierdzenie przybycia albo tutaj albo na gg. :D Kochani, pełna mobilizacja, zbierzmy się w jak najwięcej osób! :wink:

Dalma & Maja