KIRI Posted June 25, 2004 Posted June 25, 2004 Cześć Iwonka :wink: Aga2 namawia mnie na sobotnie koncerty w Gdyni ??? 3.07 ???? ale możemy umówić się o wcześniejszej godzinie na te lody. :o takie zjadłam dzisiaj rogale z czekoladą i wiśnią :o i basta Quote
Atomic Posted June 25, 2004 Posted June 25, 2004 Mi tam w wakacje codziennie pasuje dopuki sie na agility nie zapisze :) Treaz bede chyba zadziej na Dogo zagladac wiec jak by co to do mnie na GG pisac :) moj numer: 5401023 :) Quote
Iwona. Posted June 25, 2004 Posted June 25, 2004 Te koncerty to pewnie jakos wieczorem będą, a tu trzeba do domu jeszcze wrócić :wink: , więc ja jestem za tymi lodami o wcześniejszej godzinie :) O co chodzi z tymi rogalami :o ?? Quote
Atomic Posted June 25, 2004 Posted June 25, 2004 Mi własnie tez te koncerty za bardzo nie pasują ;) Quote
KIRI Posted June 25, 2004 Posted June 25, 2004 Dziewczyny z tymi koncertami to jest tak. Po pierwsze są po godzinie 17 i trzeba dużo kasy wydać, bo bilecik kosztuje prawie 90 zł. Po drugie organizuje to heinekenmusic, więc piwa będzie dużo i towarzystwo raczej starsze. hm i na tym koniec Iwonka :D :wink: wsunęłam takiego ogromnego i już mam dosyć :o 8) :oops: czyżby ktoś tu ślinotoku dostał ????? :wink: :lol: Quote
Atomic Posted June 25, 2004 Posted June 25, 2004 Wow :) Ja narazie nawet złotuwki uzbieranej na wakacje nie maM :) Quote
aga 2 Posted June 25, 2004 Posted June 25, 2004 Elunia, a z tym piffkiem to pewne? Sprawdzilas już jakoś??? :angel: :angel: :angel: Quote
KIRI Posted June 25, 2004 Posted June 25, 2004 Piwa to myślę, że będzie opór - ale za gotówkę. W gratisy to raczej ja nie wierzę - przynajmniej za płotem - jak wspominałyśmy. Gratis to ja raczej od mężulka to mogę dostać :wink: :lol: aż czkawki dostanę, ale na takich imprezach???? Możemy zrobić wypad na lody, ale to dopiero możemy się umówić w następnym tygodniu :D - oczywiście jak młodzież, chce się spotykać z wapniakami 8) cholercia, dlaczego ja mam takie stare dziecko???? idę zaraz do dołka 8) Quote
Iwona. Posted June 25, 2004 Posted June 25, 2004 Marta to co w takim razie to my chętne na te lody? :wink: Iwonka wsunęłam takiego ogromnego i już mam dosyć czyżby ktoś tu ślinotoku dostał ????? takiego rogala to by się zjadło :lol: z czekoladką i wisienką mniam :wink: Quote
Atomic Posted June 30, 2004 Posted June 30, 2004 Heh.. :) To mowcie kiedy jest te spotkanie! Bo mnie na serio czesto na kąpie nie bedzie a musze byc koniecznie :D Quote
Atomic Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 No to jak z tym spotkanie Dogomaniakow w Gdansku??? Wy sie nie odzywacie to ja biore sprawy w swoje rece! :smilecol: Kazdy z Was powiniem dostac PW :) Oto troszke wyników wysylania do Was PW :D Wioletta jest za spotkaniem :), Dalmati & Maja ma upatrzony jakis park i moze bysmy sie tam spotkali??? ale wtedy z psami :), Sobolowi pasuje i uważa ze z psami :), Iwona i Gucia uwaza ze dobry termin tylko jej unia niedługo bedzie miala cieczke :(, BeacieK pasuje :) a gdzie reszta???? Odpowiadac :) Quote
Iwona. Posted July 4, 2004 Posted July 4, 2004 No czekamy na odpowiedzi pozostałych dogomaniaków z Trójmiasta :roll: Quote
Mysia Posted July 4, 2004 Posted July 4, 2004 Witaycie, jestem tu nowa! mam na imie monika i mam 15 lat, a mój przyjaciel to Kajtek(pekińczyk) czy mozemy się zjawić na spotkaniu(proszę o miejsce i godzinke) :fadein: :fadein: :wink: :wink: Quote
aga 2 Posted July 4, 2004 Posted July 4, 2004 No to mówić, gdzie i kiedy, wezme ze soba Widelca :evilbat: Kajtek będzie w sam raz :evilbat: Quote
zachraniarka Posted July 4, 2004 Posted July 4, 2004 Mi jak już pisałam wcześniej sobota średnio odpowiada. No ale kto wie, kto wie może pójdziemy z Hugolcem raz na wagary do dogomaniaków.. A tak w kwestii technicznej jeżeli chodzi o psy- to nie pozażerają się? :evilbat: No bo rozrzut rozmiarowo-rasowo-płciowo-wiekowy dość spory.. :roll: Quote
Atomic Posted July 5, 2004 Posted July 5, 2004 Ej... ja wszystkim PW powysyłałam :) Tam jest wszystko napisane :) Ale ja jeszcze raz napisze : SPOTKANIE GDAŃSKICH DOGOMANIAKÓW ODBEDZIE SIĘ 17.07.2004 W GDYNI PRZY BATORYM O GODZINIE 14.00 Quote
monikahaida Posted July 5, 2004 Posted July 5, 2004 Ja jestem też chętna na to spotkanko :D Ale to jest spotkanie z pieskami czy bez piesków? pozdrawiam: Monika&Haida :P Quote
dana.r Posted July 5, 2004 Posted July 5, 2004 Może mi się uda??? :-? Dam znać jakby co... jeszcze jest troche czasu. Pozdrawiam Wszystkich Quote
carotina Posted July 6, 2004 Posted July 6, 2004 Hej wszystkim :D Ja też jestem z Gdańska Pozdrowionka :) Quote
Recommended Posts