Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Iwonka :wink: Aga2 namawia mnie na sobotnie koncerty w Gdyni ??? 3.07 ???? ale możemy umówić się o wcześniejszej godzinie na te lody.

:o takie zjadłam dzisiaj rogale z czekoladą i wiśnią :o i basta

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mi tam w wakacje codziennie pasuje dopuki sie na agility nie zapisze :) Treaz bede chyba zadziej na Dogo zagladac wiec jak by co to do mnie na GG pisac :) moj numer: 5401023 :)

Posted

Te koncerty to pewnie jakos wieczorem będą, a tu trzeba do domu jeszcze wrócić :wink: , więc ja jestem za tymi lodami o wcześniejszej godzinie :)

O co chodzi z tymi rogalami :o ??

Posted

Dziewczyny z tymi koncertami to jest tak. Po pierwsze są po godzinie 17 i trzeba dużo kasy wydać, bo bilecik kosztuje prawie 90 zł. Po drugie organizuje to heinekenmusic, więc piwa będzie dużo i towarzystwo raczej starsze. hm i na tym koniec

Iwonka :D :wink: wsunęłam takiego ogromnego i już mam dosyć :o 8) :oops: czyżby ktoś tu ślinotoku dostał ????? :wink: :lol:

Posted

Piwa to myślę, że będzie opór - ale za gotówkę. W gratisy to raczej ja nie wierzę - przynajmniej za płotem - jak wspominałyśmy. Gratis to ja raczej od mężulka to mogę dostać :wink: :lol: aż czkawki dostanę, ale na takich imprezach????

Możemy zrobić wypad na lody, ale to dopiero możemy się umówić w następnym tygodniu :D - oczywiście jak młodzież, chce się spotykać z wapniakami 8) cholercia, dlaczego ja mam takie stare dziecko???? idę zaraz do dołka 8)

Posted

Marta to co w takim razie to my chętne na te lody? :wink:

Iwonka wsunęłam takiego ogromnego i już mam dosyć czyżby ktoś tu ślinotoku dostał ?????

takiego rogala to by się zjadło :lol: z czekoladką i wisienką mniam

:wink:

Posted

No to jak z tym spotkanie Dogomaniakow w Gdansku??? Wy sie nie odzywacie to ja biore sprawy w swoje rece! :smilecol: Kazdy z Was powiniem dostac PW :)

Oto troszke wyników wysylania do Was PW :D

Wioletta jest za spotkaniem :), Dalmati & Maja ma upatrzony jakis park i moze bysmy sie tam spotkali??? ale wtedy z psami :), Sobolowi pasuje i uważa ze z psami :), Iwona i Gucia uwaza ze dobry termin tylko jej unia niedługo bedzie miala cieczke :(, BeacieK pasuje :) a gdzie reszta???? Odpowiadac :)

Posted

Witaycie, jestem tu nowa!

mam na imie monika i mam 15 lat, a mój przyjaciel to Kajtek(pekińczyk)

czy mozemy się zjawić na spotkaniu(proszę o miejsce i godzinke)

:fadein: :fadein: :wink: :wink:

Posted

Mi jak już pisałam wcześniej sobota średnio odpowiada. No ale kto wie, kto wie może pójdziemy z Hugolcem raz na wagary do dogomaniaków..

A tak w kwestii technicznej jeżeli chodzi o psy- to nie pozażerają się? :evilbat:

No bo rozrzut rozmiarowo-rasowo-płciowo-wiekowy dość spory.. :roll:

Posted

Ej... ja wszystkim PW powysyłałam :) Tam jest wszystko napisane :) Ale ja jeszcze raz napisze :

SPOTKANIE GDAŃSKICH DOGOMANIAKÓW ODBEDZIE SIĘ 17.07.2004 W GDYNI PRZY BATORYM O GODZINIE 14.00