Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jamaga napisał(a):
To i ja sie dopisuję. Jestem z Brzeźna Na spacerki z moją Majką chodze głównie w okolicach pasa nadmorskiego Brzeźno - Jelitkowo. Okolice parku jelitkowskiegom, lasek stare działki. Tam Majce najlepiej się bryka :)

My z Bafrą 2-3 razy w tygodniu też tam spacerujemy...

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Buell']Z Florką?
To super!
A przyjedziesz do Gdańska?

p.s.
może by mi się udalo w tą sobotę do Was podjechać - dalej w Gdyni za Klifem o 17tej się spotykacie?[/QUOTE]

Pewnie, mogę przyjechac. :)
Nie, te spotkania niestety nie wypaliły...

Posted

Cytat: My z Bafrą 2-3 razy w tygodniu też tam spacerujemy...

No fajne miejsce na spacerki :) My to ostatnio codziennie na spacerek popołudniowo-wieczorny tam wyruszamy :)

• 2 weeks later...
Posted

Uwaga na zboka na działakach!!! Od kilku dni na starych działakach w Brzeżnie (między deptakiem prowadzącym do mola a deptakiem od ul. Obrońców Wybrzeża) kręci się zboczeniec. Kilka dni temu szłyśmy z dziewczynami i naszymi psiakami na spacer i gościu zdjął portki i chciał nas wystraszyć ale że zabiłyśmy go śmiechem a do tego jedna z dziewczyn była z rotkiem więc go nim poszczuła(chociaz rotek by muchy nie skrzywdził)to facio sie zawinął i uciekł. A dziś to przeszedł samego siebie bo łaził po działkach jak go Pan Bóg stworzył. Jak go zobaczyłam to myślałam że umrę ze śmiechu. Ale jedna strsza pani która sobie z krzaczków porzeczki zbierała mało zawału nie dostała jak go zobaczyła. Zadzwoniłam na policję ale wątpie czy wogóle przyjechali a nie chciało mi się czekać. Pewnie zbok jest nie groźny - obnażacz ale lepiej uważać !

Posted

Dnia 05.07.2010 w Gdańsku Chełmie zaginął Owczarek Szetlandzki, maść śniada (rudy z białym kołnierzem i czarnymi znaczeniami), łapy białe z nieznacznymi rudymi plamkami. Numer tatuażu w pachwinie C 012. W dniu zaginięcia miał na sobie jasny plastikowy kaganiec i beżową obroże firmy McLeather. W domu czeka na Julka suczka, która bardzo za nim tęskni, jej tęsknota jest jednak nieporównywalna z nasza rozpaczą. Jeśli ktoś go chociaż widział prosze o kontakt 510-117-546 www.zaginalpiesjulek.blox.pl

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

monmik napisał(a):
No dobra, Panie,Panowie..
spacer w weekend? Lasy oliwskie, tereny nadmorskie Sopot-Brzeżno.. ?
ktoś reflektuje?

Ja na tereny nadmorskie jak najbardziej reflektuje - i tak jestem tam codziennie z Majką ;) Lasy oliwskie też spoko :)

Posted

No to super :)
Tereny nadmorskie- rozumiem park Regana, tak?
Ja tam nie wiem jak jest z "zatłoczeniem"
Fajnie byłoby gdzieś psiaki spuścić żeby się pobawiły razem:)

to umawiamy się na sobotę?

Posted

Squ napisał(a):
Tam w weekendy, przy ładnej pogodzie, może być trochę ludzi.

Szkoda, że na plażę nie można :(

Ja już chodze z Majką na plaże ale zgodnie z Uchwała to można wchodzić dopiero od 30 września do 1 maja :(
No fakt w parku Regana w weekend sporo ludków ale w lasku nadmorskim to już mniejszy tłok ;)

Posted

Squ napisał(a):
Ja z moim whippetem mogę się przejść ;)

Druga moja ukochana rasa :loveu:. My chętnie się umówimy w któryś weekend, niestety ten spędzam w Olsztynie :shake:.

monmik napisał(a):
Możemy się przejśc lasem troche :) a co tam.
Wejscie do Pachołka (od ul. Tatrzanskiej)
Co powiedzie na taką opcję?

Ja na takie spacerki się piszę, swojego czasu mieszkałam na tatrzańskiej. Ten weekend odpada, ale jak byście planowali jakiś weekendowy spacerek, to proszę o priva, może uda się umówić :p.

Posted

Wejscie do Pachołka (od ul. Tatrzanskiej)

a gdzie to dokładniej jest?
w sobotę mamy trening w sopocie od 10 do 11.. więc jak coś, to po treningu chętnie :)

Posted

Ja z kolei w następny weekend będę już w Olsztynie, bo tam studiuję :-(

Więc ta sobota odpowiada mi jak najbardziej, do miejsca się dostosuję ;)

Posted

to co, do lasu? :D

ul Tatrzańska, mozecie sprawdzic na mapie trojmiasta: http://mapa.trojmiasto.pl/
generalnie dojscie do wiezy widokowej- Pacholek.
Z przystanku tram "Opacka" idzie się wzdłuż pomiędzy Pakiem Oliwskim, a cmentarzem i wychodzi w zasadzie na wprost Tatrzańskiej (ulica z kocich grzbietów). Tą kamienistą uliczką do końca, aż pod szlaban= początek lasu.
To co jakoś koło 12? w sobotę

Posted

Ja moze sie tez wybiore. Co prawda wolałabym laski w pasie nadmorskim - bliżej ;) ale do Oliwy tez moge się wybrać. Moja Majka ma rok (wczoraj skończyła;)) i jest łagodna do innych piesków tylko jest szalona i czasem lubi wejść innym psom na głowę. Ale jak Wasze pieski lubią bieganko i "zapasy" tp pewnie sie dogadają ;)

Posted

jest łagodna do innych piesków tylko jest szalona i czasem lubi wejść innym psom na głowę.
Lenny ma to samo :P

No to na Tatrzańskiej o 12 w tą sobotę? Rozumiem że jesteśmy umówieni :)

Posted

Oooos zkoda, że ten weekend bo mieszkam przy Tatrzańskiej i często zabieram na spacery psa sąsiadów. Co prawda jest mało towarzyski wobec innych psów, ale rpacujemy nad tym;)