Iwona. Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='wszpasia']Nie mogę znaleźć żadnego wątku na temat tresury psów w gd..pewnie źle szukam. Co dobrego lub złego słyszeliście o szkołach Hauward i Dog&roll? Albo może kojarzycie taki wątek i moglibyście linka wklejić..?:) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=348 cześć Milenka:razz: Quote
cropka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Hayka, to może wspólne spacery ? :) Ja też jestem z Przymorza :p Quote
hayka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 cropka bardzo chetnie, ja mam jutro caly dzien wolny wiec moze pasuje Ci? czesc Iwonka:) chcesz sie zabrac ze mna do Bydgoszczy 17 lutego? Quote
cropka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 W tygodniu kiepsko u mnie z czasem, wracam z pracy po 18. Ale w weekend chętnie :cool3: Quote
wszpasia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 A kto ma ochotę na spacer w niedzielę..mogą być oliwskie lasy lub inne tereny w gdańsku..ale myślę tu o dłłłuuuugim spacerze a nie godzinnej przechadzce;) Quote
Kora- Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Jak będziecie w najbliższym czasie planować spacerek w Gdyni, a najlepiej to okolice redłowa (plaże) orłowo itd. Można by zrobić taki długaśny spacer idąc brzegiem morza, to wtedy bym wzięła jakiegoś psa z gdyńskiego schroniska by się wybiegał. Bo moja niunia takich długich spacerów w zimę nienawidzi.... Quote
Nesuniaaa Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 wszpasia ja często chodze z Viz na parokilometrowe spacery, ale teraz jest za zimno :/ Trzeba poczekać, aż troche mróz odpuści, bo moje przegubowce to ciepłe dupy i w takie zimno to tylko 5cio minutowe przechadzki. Quote
hayka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 cropka ja akurat teraz caly weekend w pracy :/ aly nastepny mam wolny to jakos sie zgadamy :) Quote
Waxy Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Dokładnie, jak się ociepli ja też jestem chętna na spotkanie :razz: Quote
Iwona. Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 hayka napisał(a):czesc Iwonka:) chcesz sie zabrac ze mna do Bydgoszczy 17 lutego? oj kusisz:evil_lol: jak się wyrobię z egzaminami to z chęcią, dam ci jeszcze znać;) Quote
Abi Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Czy w lesie oliwski na Abrahama spotykaja sie dogomaniaczki z ONkiem, azjata i dogiem blekitnym arlekinem? Quote
dog_master Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Na Abrahama moj pudelek chodzi ;) A o reszcie nie slyszalam. Quote
wszpasia Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Ech..mięczaki..mrozek chwycił i nie ma komu się ruszyć na szpacir..;) Quote
Viz Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Mrozku to ja się tam nie boję, ale Lupo chorutki, a Forza za mała na takie długie spacery na razie. ;) A sama nie pójdę. :eviltong: Quote
Dygotka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Ja na spacerki zawsze chętna :) I często się spotykam z psiarzami w Gdańsku na Nowym Chełmie - w extra wąwozie daleko od jezdni :) i prawie w każdą sobotę tam ze znajomymi jesteśmy :) Jak ktoś by chętny był to ta Sobota 12.01.2008. (godzina do ustalenia) Głównie duże psiaki (małe też mogą być , ale nie gwarantują ,że nie zostaną stratowane) Zawsze jestem ja z kuzynką =(dwa młode owczarki niemieckie) i znajoma z suczką fila brazylijski . Psiaki kochają wszystko i wszystkich wiec nie ma obawy :cool3: Zapraszamy . szczegóły mogę udzielić pod nr.GG >> 6044159. Zapraszam wszystkich chętnych na spacerek :evil_lol: Quote
Viz Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Dygotka, nawet wiem gdzie jest ten wąwóz. :eviltong: Przez 5 lat mieszkałam tuż obok. ;) Jak się ociepli to jestem jak najbardziej chętna na spacerek właśnie tam. :) Quote
Nesuniaaa Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Ja też nie mam pojecia gdzie to jest i jak dojechać :P Quote
wszpasia Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 już załozyłam osobne wątki ale może tu znajdę pomoc - w niedzielę przybłakała sie do mnie duża ruda suczka w Gdańsku koło Oruni Górnej ( a dokładnie na osiedlu Moje Marzenie). Nakarmiłam ją ale potem mi zwiała a dzisiaj znalazłam ogłoszenie właścicieli na trójmiescie http://www.trojmiasto.pl/ogloszenia/ogloszenie.phtml?id_ogl_prez=967804 Jeśli mieszkacie na Oruni, Ujeścisku, Zakoniczynie albo w okolicy przejdzcie się proszę i poszukajcie jej. Gryzie mnie to, że nie pomogłam jej - że mi zwiała a mogła być już w domku.. 506-65-68-65 to mój nr, a w ogłoszeniu jest nr bezopśrednio do właścicielki. Quote
Dygotka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Dla zainteresowanych spacerem :) Nasz wąwozik znajduje się blisko ulicy Cebertowicza na Nowym Chełmie . Tu link do strony z mapą >> klik << Pasuje nam Sobota albo Niedziela (chyba ,że coś się zmieni do tego czasu) . Teraz pytanie jaka godzina wam odpowiada ? Quote
Viz Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Niestety ja się póki co nie piszę. ;) W sobotę akurat mamy szkolenie. Jak się ociepli to jak najbardziej. :) Quote
Dygotka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Szkoda Viz - innym razem :) Nesuniaaa z tego co wiem to niedaleko autobus Cerffura tam staje . Quote
Recommended Posts