Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A kto ma ochotę na spacer w niedzielę..mogą być oliwskie lasy lub inne tereny w gdańsku..ale myślę tu o dłłłuuuugim spacerze a nie godzinnej przechadzce;)

Posted

Jak będziecie w najbliższym czasie planować spacerek w Gdyni, a najlepiej to okolice redłowa (plaże) orłowo itd. Można by zrobić taki długaśny spacer idąc brzegiem morza, to wtedy bym wzięła jakiegoś psa z gdyńskiego schroniska by się wybiegał. Bo moja niunia takich długich spacerów w zimę nienawidzi....

Posted

wszpasia ja często chodze z Viz na parokilometrowe spacery, ale teraz jest za zimno :/
Trzeba poczekać, aż troche mróz odpuści, bo moje przegubowce to ciepłe dupy i w takie zimno to tylko 5cio minutowe przechadzki.

Posted

hayka napisał(a):
czesc Iwonka:)
chcesz sie zabrac ze mna do Bydgoszczy 17 lutego?

oj kusisz:evil_lol:
jak się wyrobię z egzaminami to z chęcią, dam ci jeszcze znać;)

Posted

Mrozku to ja się tam nie boję, ale Lupo chorutki, a Forza za mała na takie długie spacery na razie. ;) A sama nie pójdę. :eviltong:

Posted

Ja na spacerki zawsze chętna :)
I często się spotykam z psiarzami w Gdańsku na Nowym Chełmie - w extra wąwozie daleko od jezdni :) i prawie w każdą sobotę tam ze znajomymi jesteśmy :)
Jak ktoś by chętny był to ta Sobota 12.01.2008. (godzina do ustalenia)
Głównie duże psiaki (małe też mogą być , ale nie gwarantują ,że nie zostaną stratowane)
Zawsze jestem ja z kuzynką =(dwa młode owczarki niemieckie) i znajoma z suczką fila brazylijski . Psiaki kochają wszystko i wszystkich wiec nie ma obawy :cool3:

Zapraszamy .
szczegóły mogę udzielić pod nr.GG >> 6044159.
Zapraszam wszystkich chętnych na spacerek :evil_lol:

Posted

Dygotka, nawet wiem gdzie jest ten wąwóz. :eviltong: Przez 5 lat mieszkałam tuż obok. ;) Jak się ociepli to jestem jak najbardziej chętna na spacerek właśnie tam. :)

Posted

już załozyłam osobne wątki ale może tu znajdę pomoc - w niedzielę przybłakała sie do mnie duża ruda suczka w Gdańsku koło Oruni Górnej ( a dokładnie na osiedlu Moje Marzenie). Nakarmiłam ją ale potem mi zwiała a dzisiaj znalazłam ogłoszenie właścicieli na trójmiescie
http://www.trojmiasto.pl/ogloszenia/ogloszenie.phtml?id_ogl_prez=967804

Jeśli mieszkacie na Oruni, Ujeścisku, Zakoniczynie albo w okolicy przejdzcie się proszę i poszukajcie jej. Gryzie mnie to, że nie pomogłam jej - że mi zwiała a mogła być już w domku..
506-65-68-65 to mój nr, a w ogłoszeniu jest nr bezopśrednio do właścicielki.

Posted

Dla zainteresowanych spacerem :)
Nasz wąwozik znajduje się blisko ulicy Cebertowicza na Nowym Chełmie . Tu link do strony z mapą >> klik <<

Pasuje nam Sobota albo Niedziela (chyba ,że coś się zmieni do tego czasu) . Teraz pytanie jaka godzina wam odpowiada ?