Iwona. Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 A to dziecię w żóltej kurteczce to czyje? :stupid: Quote
Madziara Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 No moje. Ale ja sznauceromaniakus jestem :) Poza tym z II grupy znajomych bym spotkała. A z I znam tylko tę niecnotę od której mam małą, a ona też sznaucery ma :P Quote
Madziara Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 A tak jakoś :) Poza tym zawsze lubiłam długowłose psy :) Quote
Polnegrzyby Posted February 20, 2005 Posted February 20, 2005 Łatka i ja jesteśmy z Sopotu:) Zapraszam na spacer po Sopocie:) mail; aleksandra@sputnik.pl Quote
Iwona. Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 Ooo mamy towarzystwo w Sopocie :lol: 8) Quote
Atomic Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Dalma ... Dzisiaj miał być spacerek z FZ lecz ja niestety nie mogę sie zjawić... :( A kiedy następny spacerek Dogomaniaków??? ;) Quote
Dalma&Maja Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Słuchajcie kochani :) maj już się zaczął to i więcej możliwości spacerkowych pewnie się pojawi, bo cieplej (chociaż z tą pogodą to różnie to bywa) :wink: Może ktoś by się skusił na spotkanie w tą sobotę? Quote
Dalma&Maja Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 A może Zaspa? :P Potem można przemieszczać się dalej, bardzo fajne spacerkowe tereny tam są :D Ale zaczekajmy na więcej osób z tym umawianiem się :wink: Quote
Iwona. Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Zaspa to dla nas cała wyprawa, ale pomyślimy i odpowiedź damy wieczorem :wink: Quote
Iwona. Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Oj coś widzę, że dużo czasu minie zanim to spotkanie dojdzie do skutku :wink: Quote
Dalma&Maja Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 My praktycznie w każdą sobotę spotykamy się na spacerku (Zaspa) z ludźmi z FZ :P Więc jak takie spotkanko będzie miało nastąpić to napiszę tutaj kiedy, o której i kto będzie chciał dołączyć to z góry zapraszam :wink: Inaczej chyba się nie da spotkać 8) :lol: Quote
Iwona. Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Atomic napisał(a):Eee no ja chce spacerek ;) No to trzeba w końcu coś zorganizować :wink: Quote
Atomic Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 No ja wiem... Teraz mam juz psa, z którym moge jezdzic wiec dojeda wszedzie :D Tylko ze ja za organizacje sie juz nie zabieram... ;) Quote
Iwona. Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Z naszą organizacją to my się nie spotkamy jeszcze przez 10 lat :wink: . Ale tak poważnie mówiąc to może jakiś spacerek w przyszłym tygodniu, oczywiście w weekend? Quote
Atomic Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Ja bardzo chetnie , tym bardziej ze jestem co 2 dni w Sopocie :) :) :) Quote
Iwona. Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Atomic napisał(a):Ja bardzo chetnie , tym bardziej ze jestem co 2 dni w Sopocie :) :) :) No to super :bigok: Kto jeszcze chętny na spacerek? :) Quote
Atomic Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Ja jutro umówiłam z sie beaglomaniaki z FZ na spacerek ;) Może ktoś chętny ? Jak tak to na łączkach na Zaspie o 19 :) Quote
Dalma&Maja Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Słuchajcie, ja teraz chodzę codziennie na Zaspę na łąki na 2, 3 godziny i aż żal, że nikt z dogomanii się nie pojawia na spacerkach. Teraz jest okazja do spotkania się. :D Czy pasowałaby komuś ta sobota albo jakikolwiek inny dzień? (jak już mówiłam mi praktycznie zawsze pasuje :D ) Ktoś chętny???? Zgłaszać się :P Quote
Iwona. Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Dalma możesz liczyć na mnie, jestem w stanie nawet dojechać na tą Zaspę :wink: . Mów tylko kiedy dokładnie, mnie by pasowało np jutro, bo nie wybieram się do szkółki 8) . Quote
Dalma&Maja Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 No i ustaliłyśmy z Iwoną i Atomic, że spacer jest dzisiaj :D Jeśli ktoś chciałby dołączyć to serdecznie zapraszam - my NIE gryziemy, a nasze psy... różnie :wink: Spotykamy się o godz. 12.00 przy ETC w Gdańsku Zaspie, a później idziemy do parku, na łąki :D ZAPRASZAMY !!! :) Quote
Iwona. Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 No to do zobaczenia :) , Gucia się już wprost nie może doczekać :wink: Quote
Atomic Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 No i po spacerku. Było suuuper i Ci co nie byli niech żałują ! Mam nadzieje ze Olga zaraz fotki pokaże ;) Quote
Recommended Posts