Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Słuchajcie kochani :) maj już się zaczął to i więcej możliwości spacerkowych pewnie się pojawi, bo cieplej (chociaż z tą pogodą to różnie to bywa) :wink:

Może ktoś by się skusił na spotkanie w tą sobotę?

Posted

My praktycznie w każdą sobotę spotykamy się na spacerku (Zaspa) z ludźmi z FZ :P Więc jak takie spotkanko będzie miało nastąpić to napiszę tutaj kiedy, o której i kto będzie chciał dołączyć to z góry zapraszam :wink: Inaczej chyba się nie da spotkać 8) :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Z naszą organizacją to my się nie spotkamy jeszcze przez 10 lat :wink: . Ale tak poważnie mówiąc to może jakiś spacerek w przyszłym tygodniu, oczywiście w weekend?

• 2 weeks later...
Posted

Słuchajcie, ja teraz chodzę codziennie na Zaspę na łąki na 2, 3 godziny i aż żal, że nikt z dogomanii się nie pojawia na spacerkach. Teraz jest okazja do spotkania się. :D

Czy pasowałaby komuś ta sobota albo jakikolwiek inny dzień? (jak już mówiłam mi praktycznie zawsze pasuje :D )

Ktoś chętny????
Zgłaszać się :P

Posted

Dalma możesz liczyć na mnie, jestem w stanie nawet dojechać na tą Zaspę :wink: . Mów tylko kiedy dokładnie, mnie by pasowało np jutro, bo nie wybieram się do szkółki 8) .

Posted

No i ustaliłyśmy z Iwoną i Atomic, że spacer jest dzisiaj :D
Jeśli ktoś chciałby dołączyć to serdecznie zapraszam - my NIE gryziemy, a nasze psy... różnie :wink: Spotykamy się o godz. 12.00 przy ETC w Gdańsku Zaspie, a później idziemy do parku, na łąki :D

ZAPRASZAMY !!! :)