Viz Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 nie, Sonika nie jest w wózkiem (a przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo :lol: ). :eviltong: ja się na sobieszewo stanowczo nie piszę. dzisiaj byłam na spacerku na plaży i było fantastycznie! :loveu: Quote
Viz Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 mam być szczera? nie chcę mi się tak daleko jeździć, kiedy plażę mam pod nosem. ;) Quote
Sonika Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Jakim wózkiem? :lol: Jesli tym do dziecka, to bachorka nie mam i w najblizszym czasie nie planuję. :evil_lol: Ja do Sobieszewa tez sie teraz nie pisze, za daleko. Na plaze w Brzeznie bardzo chętnie, ale chyba znowu nie wyjdzie, bo juz 22, a nic ustalone nie jest. Quote
Viz Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Napisałam sms-a do Marty. Ja jutro baaaardzo chętnie na plażę! :) Quote
Nesuniaaa Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Ja dzisiaj umykam na działke.. A tam będe miała prawdziwy zlot jamników :P 5 jamników długowłosych (moje wnuczątka :D ) + yorczka :P Zabawnie bedzie hehe:P Quote
Viz Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Ehh to nic chyba znowu nie wypali, co? Szkoooda... :p Quote
agara Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 eh, no bo z wami to tak właśnie jest:P my same byłyśmy na spacerku. o! Quote
Habibi Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Witajcie kochani!! pragnę zaprosić was 14-15 na DNI OTWARTE-FESTYN schroniska dla bezdomnych zwierząt "promyk"w gdansku Kokoszkach! Akcja objęta jest HONOROWYM patronatem prezydenta miasta gdanska Pana Pawła Adamowicza! patronat medialny nad akcją objęła "Fabryka Reklam" Quote
agara Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 łał! chyba przyjdę z koleżanką- która aktualnie poszukuje ONkowatego, moze coś znajdziemy:) czy mogłabym poprosić o dokładny adres schroniska? Quote
Habibi Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 "PROMYK" SCHRONISKO DLA BEZDOMNYCH ZWIERZĄT ul. Przyrodników 14 80-298 Gdańsk-Kokoszki DOJAZD>>> Autobusy: Dojazd z Gdańska Wrzeszcza (Dworzec) autobusem lini 157 oraz 126 Dojazad z Gdańska Głównego (Dworzec) autobusem lini 167 Auto: Dojazd samochodem jest możliwy od ulicy Kartuskiej przez ulicę Nowatorów oraz od ulicy Słowackiego przez ulicę Budowlanych. Quote
agara Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 my z kumpelą pojawimy sie w niedzielę:P Bo niestety, ona w sobotę ma jeszcze szkołę... <odrabiają jakiś tam dzień...> Quote
agara Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Malta-GD napisał(a):my z kumpelą pojawimy sie w niedzielę:P Bo niestety, ona w sobotę ma jeszcze szkołę... <odrabiają jakiś tam dzień...> no cóż.. niestety nie byłyśmy. nie dałyśmy rady:placz::placz::angryy: za daleko od nas.... Quote
bagsiks Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Mogę tylko powiedzieć że naprawdę niech żałują osoby które nie były impreza była bardzo bardzo ale to bardzo udana o wiele lepiej niż się zapowiadało :) Kolejna w czerwcu :) Quote
dog_master Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Slyszalam, ze bylo fajnie i ze kilkanascie psiakow znalazlo dom :multi: Niestety, schronisko to nie dla mnie... Raz bylam i na dluuuugi czas wystarczy. Quote
bagsiks Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Hmm troche psiaków znalazło dom z czego jestem strasznie zadowolony i liczba też jest zadowalająca :) Quote
agara Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 bagsiks napisał(a):Mogę tylko powiedzieć że naprawdę niech żałują osoby które nie były impreza była bardzo bardzo ale to bardzo udana o wiele lepiej niż się zapowiadało :) Kolejna w czerwcu :) W TAKIM razie pójdziemy w czerwcu:* przecież wtedy będzie mniej szkoły:) Quote
lady_m Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Czy ktos z gdanskich Dogomaniakow jest zwiazany z jakims schroniskiem? Quote
Viz Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Tak, jest tu kilka wolontariuszy schroniska z kokoszek. Chociażby ja. ;) Quote
Recommended Posts