Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja już dzisiaj nie dam rady, ale to tak informacja na następny raz:)

P.S. mam nadzieje że mój wiek nie bedzie przeszkadzał bo ja to w sumie gówniarz jeszcze jestem:P Za pare dni 19 lat stuknie...

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nesuniaaa']Ja już dzisiaj nie dam rady, ale to tak informacja na następny raz:)

P.S. mam nadzieje że mój wiek nie bedzie przeszkadzał bo ja to w sumie gówniarz jeszcze jestem:P Za pare dni 19 lat stuknie...

wiesz z Nas tez nie tacy emeryci, tylko o dekade starsi ale młodzi duchem :lol: grunt że już możesz piffo pić :razz:;););)
dzis podjechaliśmy do Sobieszewa - Briana kilka razy zaliczyła wejście do zimnej wody, przegoniła mewy i pożarła chyba z tuzin patyków :lol:

Posted

[quote name='Andźka']wiesz z Nas tez nie tacy emeryci, tylko o dekade starsi ale młodzi duchem :lol: grunt że już możesz piffo pić :razz:;););)

A moge moge i lubie to robić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A właśnie niedługo mam urodzinki wiec trzeba co nieco opić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

To rozumiem że wstępne plany na spacerek na za tydzien?

P.S. moje pieseczki niestety zbyt zabawowe nie są ale towarzystwa dotrzymają :eviltong: (Trampek ostatio nauczył sie gryźć natrętów tylko niestety ci natręci jakoś nie zwracają na to uwagi :eviltong: )

Posted

Gdanszczanie!

Bardzo potrzebuje Waszej pomocy!!! Dzieki pomocy dobermaniakow uda nam sie dzis wyciagnac dobermanke Sigme ze schronu w Kokoszkach.
Dzis po nia jade ale abym mogla za nia zaplacic mniej ( tu kazdy zaoszczedzony grosz sie liczy, bo kaski za wiele nie ma a potrzebna jest bardzo ) potrzebna mi jest osoba, na ktora moge zarejestrowac Sigme. Tzn ona ma chipa i w schronie musi byc wpisany jakis adres, nie ten pod ktorym bedzie przebywac, bo wszyscy wiedza, ze ona trafi na tymczas. No i aby bylo taniej adres musi byc z Gdanska, ja mieszkam w Tczewie wiec odpada.

Czy ktos sie zgodzi i pod mi swoj adres? Jak dom staly sie znajdzie to w bazie chipow adres oczywiscie zmienimy.

Potrzebne mi to jest do 16:00 na pw a potem na telefon 0601 717 398. Po 16:00 bede juz w aucie, w schronie bede ok 19:00 i wtedy musze miec juz adres.
Uf....sorki jak nie ma to ladu i skladu :-)

Licze na Wasza pomoc.

Beata

Posted

Lepiej zmien to zanim Marta zobaczy:P Ona ma cudowne jamniki długowłosego i standarda
Wystawa jest w Bydgoszczy i Marta wystawia swojego długowłosego Lupusia czyli Hrabiego z Końskiego Raju:)
Mam nadzieje, że Viz nie będzie zła, że odpowiedziałam za nia:)

Posted

Martuś, oczywiście, że nie. :cool3:
Ja też w ferie będę raczej zajęta, bo na wolontariat będę chodziła, a potem po południu ze swoimi psami, ale na pewno na "swoje" tereny, bo dalej to poprostu siły mieć nie będę. ;)
A potem do Anglii.