Nesuniaaa Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Ja już dzisiaj nie dam rady, ale to tak informacja na następny raz:) P.S. mam nadzieje że mój wiek nie bedzie przeszkadzał bo ja to w sumie gówniarz jeszcze jestem:P Za pare dni 19 lat stuknie... Quote
Andźka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Nesuniaaa']Ja już dzisiaj nie dam rady, ale to tak informacja na następny raz:) P.S. mam nadzieje że mój wiek nie bedzie przeszkadzał bo ja to w sumie gówniarz jeszcze jestem:P Za pare dni 19 lat stuknie... wiesz z Nas tez nie tacy emeryci, tylko o dekade starsi ale młodzi duchem :lol: grunt że już możesz piffo pić :razz:;););) dzis podjechaliśmy do Sobieszewa - Briana kilka razy zaliczyła wejście do zimnej wody, przegoniła mewy i pożarła chyba z tuzin patyków :lol: Quote
Nesuniaaa Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Andźka']wiesz z Nas tez nie tacy emeryci, tylko o dekade starsi ale młodzi duchem :lol: grunt że już możesz piffo pić :razz:;););) A moge moge i lubie to robić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A właśnie niedługo mam urodzinki wiec trzeba co nieco opić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To rozumiem że wstępne plany na spacerek na za tydzien? P.S. moje pieseczki niestety zbyt zabawowe nie są ale towarzystwa dotrzymają :eviltong: (Trampek ostatio nauczył sie gryźć natrętów tylko niestety ci natręci jakoś nie zwracają na to uwagi :eviltong: ) Quote
BeataJ Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Gdanszczanie! Bardzo potrzebuje Waszej pomocy!!! Dzieki pomocy dobermaniakow uda nam sie dzis wyciagnac dobermanke Sigme ze schronu w Kokoszkach. Dzis po nia jade ale abym mogla za nia zaplacic mniej ( tu kazdy zaoszczedzony grosz sie liczy, bo kaski za wiele nie ma a potrzebna jest bardzo ) potrzebna mi jest osoba, na ktora moge zarejestrowac Sigme. Tzn ona ma chipa i w schronie musi byc wpisany jakis adres, nie ten pod ktorym bedzie przebywac, bo wszyscy wiedza, ze ona trafi na tymczas. No i aby bylo taniej adres musi byc z Gdanska, ja mieszkam w Tczewie wiec odpada. Czy ktos sie zgodzi i pod mi swoj adres? Jak dom staly sie znajdzie to w bazie chipow adres oczywiscie zmienimy. Potrzebne mi to jest do 16:00 na pw a potem na telefon 0601 717 398. Po 16:00 bede juz w aucie, w schronie bede ok 19:00 i wtedy musze miec juz adres. Uf....sorki jak nie ma to ladu i skladu :-) Licze na Wasza pomoc. Beata Quote
BeataJ Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Nikt nie da rady? Prosze....szkoda kaski na serio. Beata Quote
Nesuniaaa Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 A czy z tego mogą wyniknąć jakieś komplikacje czy cuś? Quote
BeataJ Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Nie bedzie komplikacji - spoko :-) Ale akcja odwolana, mam juz chetnego. dzieki Beata Quote
Nesuniaaa Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 To dobrze:) Macie już domek dla tej suczki? Quote
agara Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 hmm... No to trudno podpasowac, ja mam 2 dni wolne. a przepraszam Viz, ta wystawa to gdzie? Ja myslałam, ze masz kundelka:):)? Quote
Nesuniaaa Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Lepiej zmien to zanim Marta zobaczy:P Ona ma cudowne jamniki długowłosego i standarda Wystawa jest w Bydgoszczy i Marta wystawia swojego długowłosego Lupusia czyli Hrabiego z Końskiego Raju:) Mam nadzieje, że Viz nie będzie zła, że odpowiedziałam za nia:) Quote
dog_master Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 My tu gadu-gadu, a niedlugo ferie :D Moze wtedy cos sie uda? Ja chetna jestem caaały czas, nigdzie nie wyjezdzam :P Quote
wix Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 ja jestem chetna m/w od czwartku pierwszego tyg ferii :) Quote
Nesuniaaa Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 ehh ja ide do pracy, ale na zmiany będe chodziła wiec moze sie jakos dopasuje do was Quote
Viz Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Martuś, oczywiście, że nie. :cool3: Ja też w ferie będę raczej zajęta, bo na wolontariat będę chodziła, a potem po południu ze swoimi psami, ale na pewno na "swoje" tereny, bo dalej to poprostu siły mieć nie będę. ;) A potem do Anglii. Quote
Iwona. Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Ja też jestem chętna na spacerek w czasie ferii, tylko że moje kończą się trochę wcześniej, bo już 19 lutego;) Quote
Viz Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Czy ktoś jest chętny w poniedziałek/wtorek na spacer? :) Quote
Nesuniaaa Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Jak nie bede w pracy to z wielką chęcią:) Quote
Iwona. Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Viz napisał(a):Czy ktoś jest chętny w poniedziałek/wtorek na spacer? :) My jesteśmy chętne :)) Quote
Sonika Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Ja chętna na 70% :) Zależy od tego, czy pojadę do kolegi poza Gdańsk. Quote
dog_master Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Ja jeszcze nie wiem na 100%, ale na 90% też :P To gdzie i kiedy? :> Quote
Viz Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Może do Matemblewa? Ale tym razem na naprawdę długą wyprawę... :razz: Quote
dog_master Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Nieeee na długą... :/ Nie chce mi się aparatu targać tyle ;) Poza tym, zimno jest :/ Quote
Recommended Posts