Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozpoczął sie kolejny tydzień więc pora planować kolejne spotkanie:) Ja ze swojej strony proponuje pójść na wycieczke po lasach Gdanskich:) Pokazałabym Wam Gdańsk od innej strony:) Robie właśnie kwalifikacje na przewodnika turystycznego i tą trase mam w małym paluszku:D Idzie się praktycznie centrum Gdańska, a czuje się jak w jakimś odludnym miejscu.. Trasa łatwa, ale długa:)Ja bym się z chęcią przeszła:) Ma ktoś ochote?

Posted

ja w ten weekend odpadam, musze wkoncu do schroniska pojechac zawiezc to co mam do zawiezienia i odwiedzic moje schroniskowe sloneczka ;)
dog master - zdjecia super ;] tak samo jak i aparat :P

Posted

Nesuniaaa napisał(a):
Od razu ostrzegam ze trasa ma troszke km :D Jakieś 5 godz spacerkiem:D

Oj, tyle czasu to ja nie znajde :( tak 2h to okej, ale...

mrufk4 napisał(a):
dog master - zdjecia super ;] tak samo jak i aparat :P

Dzięki :)

Posted

Ja moge spokojnie na 5h ;) Byle nie w niedzielę, bo szykuje się party z okazji moich urodzinek haha :evil_lol:
Jesli chodzi w tygodniu:
jutro nie, bo mam salsę i połowinki
czwartek może być
piątek salsa i kolejne połowinki
sobota od 14.00 :)

to jak?

Posted

Rozumiem że dogomaniaczki na urodziny też zaprosisz:D Żart hehe:P Skoro na 2 godz możecie to możemy poprostu szybciej skończyć. Np koło akademii medycznej...
A czy bylby ktoś chętny na pełna trase:D? Ok 22km:D

Posted

Ja Jestem chętna ale zależy gdzie zaczynamy żebym miała łatwy dojazd i raczej na 2 h bo az 5 po lesie to jakos nie bardzo :P może być w sobotę godzina jest mi obojętna ale najlepiej 12 :P

Posted

No to jak co z sobotą:)? Sobota o 10 przy dworcu PKS?
Kto będzie chciał ten przy akademii med idzie do domu a kto chce to idzie z nami 22km:D

Habibi w nastepną sobote też z chęcią się spotkamy:) My już praktycznie co tydzień się spotykamy:P