Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiecie co.... wstyd!!! Ja z Dalmą godzine czekałysmy az ktos pod ETC przyjdzie i co??? Nikogo! Z Wami to sie umawiac... Odechcialo mi sie juz spotkan!!! :x

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
BTW, ja Zachraniarkę znam, w końcu służylam kiedyś za "ofiarę" dla piecha, więc w razie czego moge ją wyławiac z tłumu strażaków

Wyławiajcie, wyławiajcie koniecznie! :D

Aga 2 mnie zna, także nie będzie problemu, ale i tak poznać mnie nie będzie trudno jako jedyna osoba płci piękniejszej :lol: w naszej grupie mam laba, do tego mój to ten największy i najjaśniejszy. Naprawdę łatwo poznać. Co do błękitu Dogomanii to czy mogę się wyłamać i założyć Hugolowi różową bandamkę na rozpoznanie, bo innej nie mam :(

Posted

zachraniarka Ty to się umiesz urządzić :wink: tylu wielbicieli :D

Oki niech będzie różowa :D

Atomic a żałuj, że Ciebie nie będzie.

Co do spotkania - to jeśli już organizujecie - nie należy zmieniać z dnia na dzień miejsca spotkania. Może niektórzy pojawili się pod Batorym?!? o tym nie pomyślałyście????

Posted

KIRI

błąd w przekazie, coś mi to zdanie nie wyszło zbyt twórczo. Nie jestem jedyną przedstawicielką płci pięknej w grupie, tylko jedyną przedstawicielką płci pięknej z labem, bo z innymi rasami przedstawicielek płci pieknej w grupie jest więcej. Ach, czy to zdanie nie jest poprawniejsze, jasno precyzuje to co chcę przekazać :lol:

Pozdrawiam i do zobaczenia :D

Posted

Ja wszystkim powysyłałam PW ze spotkanie bedzie jednak pod ETC. A wcale nie załuje! Wczoraj było super!!! Jutro umieszcze fotki. Wy macie czego załowac!!! Z Dalmą było super!

Posted

zachraniarka :D oki - Teraz przekaz został odebrany prawidłowo. :wink: Nie byłoby problemu z rozpoznaniem, bo najpierw polecę na rotki - a tam będzie Aga2 :D To do miłego zobaczenia. :D

Posted

Buuu... Nie poznalam Atomic i Dalmati, chyba się zapłaczę...Bo nie pojechalam pod ETC... Fuj, niedobla... :evilbat:

Chyba oczywiste było, że nikt się pod ETC nie pojawi :D

Elu, no bardzo, bardzo się cieszę, że najpierw przyjdziesz do mnie :D Jak tylko bede znała numer ringu, to dam znać. Podejrzewam, że znów bedziemy na bocznej płycie.

O kurde, ale błysnęło :(

Posted

No koniecznie :D Zaraz na dzień dobry jest uroczyste wręczenie pucharów i dyplomów za ranking wystawowy za 2003 rok, w którym Mati po raz drugi z rzędu zajęła 9 miejsce, co przy takich rottkach, i takich stawkach, jest dla mnie duuużym sukcesem.

Więc prosze przyjść i organizować klakę :evilbat: :D

Posted
Mati po raz drugi z rzędu zajęła 9 miejsce, co przy takich rottkach, i takich stawkach, jest dla mnie duuużym sukcesem.

:klacz: :klacz: :klacz:

Więc prosze przyjść i organizować klakę

Już się szykuję :wink:

Posted

Drodzy Dogomaniacy!!!

W maju odbyl sie koncert charytatywny, z którego dochód przeznaczylismy na schronisko w Gdansku Oruni. W pazdzierniku chcielibysmy zorganizowac drugi wiekszy koncert ze znanymi zespolami np IRA, Sweet Noise, Myslovitz itp. Jednak aby do koncertu doszlo potrzebne sa pieniadze na dojazd zespolów i na reklame... Znalezienie sponsora jest bardzo trudne, dlatego postanowilismy zalatwic kase sami z Wasza pomoca. Padl pomysl by zrobic zbiórki pieniedzy w Gdansku i w Gdyni np w Tesco, w Geant, Madisonie, Manhattanie, Auchanie, Realu, Alfa Centrum, Gemini, Batorym itp. Potrzebujemy 20 osób które pomoga nam przy przeprowadzeniu zbiórek i organizacji koncertu. Oczywiscie calkowity dochód zostanie przeznaczony na schronisko. POTRZEBNA JEST WASZA POMOC!!! Jesli ktos z Was chce nam pomóc to piszcie. W razie pytan sluze pomoca.

Posted

Nie wiem czy beda chętnie ale ja chcialabym zaproponowac spotkanie treningowe trojmiejskich dogomaniaków. Proponuje gdynię Orłowo - jest w miare po srodku - na polankach za klifem. Co wy na to?

Posted

no ja teraz troszkę z innej beczki :roll: Czy ktoś z dogomaniaków z trójmiasta jedzie na zlot do Morska? :D Bo ja raczej tak, ale to troszkę daleko, więc pomyslałam, że raźniej byłoby jechać grupką 8) , ale czy ktoś w ogóle rozważa taką możliwość, żeby tam pojechać ?

pozdrawiam:Monika&Haida :D

Posted

Proponuje gdynię Orłowo - jest w miare po srodku - na polankach za klifem.

Dla mnie bomba-tam sie uczymy z Lunka zycia :D :D :D , polana jest super!

Tylko ogrodzenia brak...