Fenris Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Na facebooku ostatnio pojawia się zdjęcie podpalonego psa Kuby z podpisem: "KUBA BY PRZEŻYĆ POTRZEBUJE POMOCY WKLEJCIE TO ZDJĘCIE Z OPISEM NA SWÓJ PROFIL ( zdjęcie ma zaledwie 24kb ) I POLEĆCIE ZNAJOMYM KAŻDA ZŁOTÓWKA RATUJE PSU ŻYCIE PILNE - Każda złotówka i dalsze przekazanie tematu na Waszych blogach pomoże Kubie!!! Pies został podpalony. Był w zamknięciu w kojcu,nie miał szans ucieczki. Zwyrodnialców nie znaleziono. Kuba ma liczne poparzenia i otwarte rany.Cudem przeżył. Potrzebne jest długotrwałe i kosztowne leczenie. Przebywa pod opieką Fundacji Mrunio. Dzięki wspaniałym ludziom ma szanse przeżyć, choć rany psychiczne na pewno się nie zagoją... KAŻDA ZŁOTÓWKA I NAPISANIE O TYM NA WŁASNYM BLOGU BĘDZIE DLA NIEGO POMOCĄ. !! Przez: Magdalena Malinka" Jest to zdjęcie i sprawa psa z tego tematu: http://www.dogomania.pl/threads/200481-Podpalony-Kubu%C5%9B-na-zawsze-w-bezpiecznej-przystani-zostaje-z-Pani%C4%85-Doktor?highlight=podpalony+kuba Dodatkowo pojawił się również numer konta: "To nie ściema liczy się najmniejsza pomoc przelewy robimy na konto nr 72 1500 1719 1017 1011 6567 0000 w tytule "pomagam" Zapewne wiele z nas zna sprawę i wiemy że się już zakończyła, a ktoś zwyczajnie chamsko próbuje wyłudzić kasę, także trzeba przekazać dalej by nikt się nie nabrał! Quote
Alicja Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Myślę , ze trzeba zawiadomić dziewczyny z fundacji Quote
Alicja Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 na fb Wydarzenie odwołane To wydarzenie nie jest już dostępne, ponieważ zostało odwołane. Quote
Monalisa4 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Nadal zdjęcia są udostępniane!!!:angryy: Quote
weszka Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Ja pod jednym w wpisów na FB zrobiłam wpis, że sprawa jest zamknięta i ze stycznia. I podałam link do wątku na dogo. Ale pewnie ktos może się nabrać w pełni dobrej wiary że pomoc faktycznie potrzebna. Quote
jonQuilla Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 też wpisuje jak widzę ale ludzie cały czas rozprzestrzeniają to :/ Quote
Recommended Posts