LadyS Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Aira to młoda, ok. 2letnia sunia w typie owczarka niemieckiego. Jest bardzo ładnym, a przede wszystkim, przyjaznym psem. Jest dość uległa w stosunku do innych psów, ustępuje, gdy zaczyna się konflikt. Nie jest szczekliwa, nie ujada ani nie wyje - przynajmniej w boksie, gdzie inne psy to robią. Do człowieka przyjazna, liże po rękach, cieszy się. Na smyczy jeszcze ciągnie, co jest dość normalne, bo dziś po raz pierwszy od jakiegoś czasu wyszła ze schroniskowego boksu. Aira częściowo ma sponsora, jednak nie wiemy, ile kosztów pokryje, więc tak czy siak zbieramy dla niej na hotel i inne wydatki. Sterylizacja zostanie zrobiona w schronisku, na koszt placówki :) Pozostaje transport i hotelowanie - jeszcze dokładnie nie wiemy, o jaką kwotę chodzi, bo mamy też karmę, więc będzie troszkę taniej. Sunia jedzie oczywiscie do Murki. Aira jest pod opieką GA, która podejmuje w jej sprawie decyzje. I troszkę suni: Quote
Ironiaaa Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Sliczna mordka! Zapisuje sobie dziewczyne i podnosze. Chwilowo bez funduszy tak wiec narazie nie pomoge... :( Quote
beka Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Po tym jak pare dni temu Tola chyba wstawiała zdjecia suni na wątek, wysyłałam jej zdjecia pani zainteresowanej onką. Miała sie z Tolą lkontaktowac. Quote
sacred PIRANHA Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Każda fota bez krat z czyjąś ręką, ale inaczej się nie dało bo nie chciała zaraza inaczej siedziec w miejscu:-) Mam nadzieje, ze sunia szybko znajdzie ds a na jej ogloszenia jeszcze inne Onki ze schronu:-) Mała ma zapewnioną karme (44kg dziekujemy!!) wiec pobyt w hoteliku będzie tanszy niz wynikajacy z cennika. beka jesli pani zdecycowałaby się na Airę, to Tola sie z nami skontaktuje pewnie i ustalimy szczegoly, pani jest sprawdzona juz przez kogos? Aira będzie na dniach sterylizowana takze jakby co mamy czas na przeprowadzenie PA Quote
Żunia Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 W boksie została jeszcze jedna ON-ka, bardzo podobna do Airy. Jest bardziej rudo podpalana, ale też śliczna i łagodna. Quote
LadyS Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Żunia napisał(a):W boksie została jeszcze jedna ON-ka, bardzo podobna do Airy. Jest bardziej rudo podpalana, ale też śliczna i łagodna. Ta druga sunia jest ciemniejsza, ale i bardziej aktywna, szczekliwa, podgryza inne suki. Jest jeszcze jedna, zajęta ciągle szczekaniem, kątowana. Hotelowanie, jak pisała piranha, wyniesie nas 360 zł za miesiąc, wiec niewiele jak na dużego psa. Quote
LadyS Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 beka napisał(a):A macie zdjecia tych 2 onek? Nie mam, może jeszcze zrobię, póki będę w Zamościu, ale nic nie obiecuję. Quote
LadyS Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Aira do góry! Zbieramy na hotelik! Quote
LadyS Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Podnosimy Airę i szukamy sponsorów! Quote
LadyS Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 Aira do góry! Ty wypieszczony piesku w typie rasy, szukaj sponsorów :roll: Quote
LadyS Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 I zapraszam do wydarzenia na FB: http://www.facebook.com/event.php?eid=267886443255786&pending&context=create Quote
bela51 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Dzieki za zaproszenie, sliczna sunia ! Na wątku bede kibicowac, ale na razie nie wiem, czy dam rade wesprzec finansowo. Quote
LadyS Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 bela51 napisał(a):Dzieki za zaproszenie, sliczna sunia ! Na wątku bede kibicowac, ale na razie nie wiem, czy dam rade wesprzec finansowo. Dzięki za przyjście, obecność na wątku też jest bardzo ważna :) Quote
DONnka Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Śliczna :loveu: Zresztą jak wszystkie owczarki - a przynajmniej dla mnie :):):) Zapisuję wątek :) Quote
Recommended Posts