Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam,dziś jak przyszłam do pracy zjawił się taki czarnuszek. Piękny, ale ma coś z oczkiem, martwię się, najgorsze jest to ze dzis wyjeżdzam do Poznania. Nie wiem co z nim będzie.Łasi się, mruczy i cały czas kręci, niestety -jest czarny. Każdy go tu przegania, dał się wziąć na ręce, wzięłam go do biura, ale on nie może tu siedzieć-jest taki duży ruch tutaj i niestety dostaję zjebki mówiąć brzydko. Wygląda jak wyrzucony z domu, nie bał się wejść tutaj. Co tu robić...Moze jakiś tymczas by się chociaż znalazł?Postaram się wstawić zdj

Edited by ani
Posted

O jej wygląda że to wypędzony domowy koteczek..A oczko to może być koci katar...A na ulicy zimno, szczególnie w nocy..Trzymam kciuki za kocia żeby Ci się udałąo go gdzieś upchnąć...Czarne koty przynoszą szczęście ( tak uważają wszyscy Anglicy i ja oczywiście też, boczarne to aakurat moje ukochane chocią mam rudzielca i tricolorkę...Ale najbardziej mi się podobają czarne jak smoła bez ani jednego białego włoska i z zielonymi oczkami..A może "Twojego" kocia nazwać SMOŁKI ( piszę fonetycznie bo po angilesku to chyba SMOKY)

Posted

[quote name='ani']To jest ostatnie zdj, które zrobiłam mu u mnie w biurze w swojej pracy. Taki słodziak-tak mu było dobrze na tym krzesełku, leżał, mruczał, a w końcu usnał sobie smacznie. Tak ciepło, fajnie było.
http://my.imageshack.us/v_images.php
A ten link co wstawiłaś to jest moja Cecylka tymczasowiczka a nie kocurek.

Posted

ani napisał(a):
Jak to?;)nie jarzę

Ja wchodząc na ten link otwierają się mi moje zdjęcia tymczasowiczki,a Tobie co się otwiera,może u mnie coś jest źle z kompem.

Posted

ani napisał(a):
Jak to możliwe przecież wstawiam swoje zdj na swoim profilu..a jak tu wstawic bezpośrednio zdj?

Ja nie umiem wstawiać fotek z imageshack.Ja mam założony album w empikfoto jest w języku polskim i bezproblemowy.Wstawiasz fotkę do albumu a następnie link do fotki kopiujesz.wchodzisz na odpowiedź i na górze jest ikonka z zielonym drzewkiem klikasz na nią, pokarze się okienko z dogo tam wklejasz link i klikasz na okey.Fotka powinna pokazać się w odpowiedzi i wysyłasz odpowiedź.

Posted

Zagląda :) ale jak zwykle nie ma czasu pisać, niestety w praktyce tyle ostatnio miałam do roboty w związku z tymi futrzakami, że szkoda gadać, a i w robocie sajgon. Dzięki pw i smsa wszystko odebrałam, ale nie miałam kiedy odpisać!

Dziś byłam u kociaka, fajny, łagodny i kochany. :) I jaki mądry, nawet ciut za mądry ;)
Na tymczasie jest taka fajna ława z siedzonkami wokół i podnoszonym siedziskiem, jako wieczkiem do skrzyni, w której ukryte jest kocie żarełko i jak się pewnie domyślacie, ktoś się tam jakimś cudem zakradł :diabloti: i spałaszował co nieco! :mad: ;)
Jutro się będę umawiać do okulisty.

Posted

Aha.No to fajnie. Ale wiesz Dorota nie miałam na myśli tylko Ciebie:)Rozumiem,ze nie masz czasu -ja nie mam takich zajeć jak Ty i też nie mam go...za dużo..Mysłałam, ze byłas na wystawie i ze się spotkamy, ale był ktoś z Animalii kogo nie znam wcale.

Posted

Co tam u Smokiego? Jak to oczko? Taki jesteś przytulaśny, mam nadzieję,że Ci się poszczęsci....A może jest jakis kontakt do osoby u której jest Smoky?Zagląda tu na forum?

Posted

No właśnie to przylepa jest taka słodka, zasługuje na to. Żebym miala miejsce to od razu bym go wzieła...Mój chlopak chcial czarnego kota, ale niestety poki co mieszkamy w kawalerce..I 2 koty to juz o jednego i pol za duzo...Moze kiedys się to zmieni tez..Mam nadzieje bo na razie mam ograniczone pole dzialania