Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aga_Mazury']Malusi czuje się chyba już coraz lepiej....
kiełbachę która przyniosłam wcinał...chociaz początkowo nie chciał ode mnie z ręki podwarkiwał na mnie...złośnik...(pamięta czy co, że to ja go o ten ból przywprawiłam...ale o tym, że go na własnych rękach nosiłam...że nawet do klatki nie połozyłam po operacji tylko na rękach wiozłam...to tego to już nie łaska pamiętać:diabloti: )...

był na krótkim spacerku...wyszedł ze mną, zrobił siusiu...i sam chciał wracac do budynku...jest czyściutkim psiaczkiem...

delikatnie stawia ta łapinkę....

Śliczny ten malusi !! :) :loveu:

Posted

Witam.

Robię aukcje dla Malusiego. Odznaka, która przeznaczył na ten cel Waldi481 zaraz będzie obfotografowana :lol:.
Wykorzystam fotki z tego wątku i Wasze wypowiedzi, mam nadzieje, że nie macie nic przeciwko temu :mad:.
Gdyby były jakieś uwagi, sugestie zapraszam do siebie na watek Malusiego.

Guest Elżbieta481
Posted

Proponujemy - cena wyjściowa 10
Czas trwania - 7dni

I zaczynamy...
Ela

Posted

waldi481 napisał(a):
Proponujemy - cena wyjściowa 10
Czas trwania - 7dni

I zaczynamy...
Ela

OK :lol:
Posałałm do Was PW, prześlijcie jakies info o tej odznace, to co wiecie.

Posted

no nie...wcięło mi mojego posta i od początku piszę:angryy:

Malusi dziś był wyjątkowo przyjaźnie nastawiony....do mnie :) pewnie związane to było z tym, że jako pierwsza napatoczyłam się mu z rana...a tak strasznie mu się siku i kopę chciało...to i uraczył mnie zainteresowaniem ;)
mało tego nawet po powrocie z krótkiego spacerku był mi przychylny...nie tam żeby zaraz jakieś przytulanko, ale posłanie mogłam mu poprawić...i nawet kiełbaską mogłam go poczęstować.....dostąpiłam zaszczytu:evil_lol:

jest radośniejszy...spokojniejszy (pod względem warczenia)...łapkę stawia coraz więcej...

chyba mniej go boli...

jest spora poprawa :multi:

Guest Elżbieta481
Posted

Ciocia i wujek bardzo martwią się o Ciebie mała rybko...Co słychać u malucha?Jak zdrówko?
Ela

Guest Elżbieta481
Posted

Przez moment serce mi stanęło...Niech Ci się wiedzie mały przyjacielu w nowym domu na obczyznie niech Ci będzie dobrze!!!!!!!!Niech Cię Bóg Prowadzi!!!!
Idę się wpłakać
ELA