pajunia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Uff, no to mi powoli kamienie z serca spadaja.:cool3: Quote
Matusz Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Aga_Mazury']Malusi czuje się chyba już coraz lepiej.... kiełbachę która przyniosłam wcinał...chociaz początkowo nie chciał ode mnie z ręki podwarkiwał na mnie...złośnik...(pamięta czy co, że to ja go o ten ból przywprawiłam...ale o tym, że go na własnych rękach nosiłam...że nawet do klatki nie połozyłam po operacji tylko na rękach wiozłam...to tego to już nie łaska pamiętać:diabloti: )... był na krótkim spacerku...wyszedł ze mną, zrobił siusiu...i sam chciał wracac do budynku...jest czyściutkim psiaczkiem... delikatnie stawia ta łapinkę.... Śliczny ten malusi !! :) :loveu: Quote
Evelin Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 To tak wygląda bojowiec??????? Którego zywcem nie wezmą???? Quote
Aga_Mazury Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Evelin']To tak wygląda bojowiec??????? Którego zywcem nie wezmą???? tak to ten ostródzki agresor ;) Quote
esza Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Witam. Robię aukcje dla Malusiego. Odznaka, która przeznaczył na ten cel Waldi481 zaraz będzie obfotografowana :lol:. Wykorzystam fotki z tego wątku i Wasze wypowiedzi, mam nadzieje, że nie macie nic przeciwko temu :mad:. Gdyby były jakieś uwagi, sugestie zapraszam do siebie na watek Malusiego. Quote
Guest Elżbieta481 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Proponujemy - cena wyjściowa 10 Czas trwania - 7dni I zaczynamy... Ela Quote
esza Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 waldi481 napisał(a):Proponujemy - cena wyjściowa 10 Czas trwania - 7dni I zaczynamy... Ela OK :lol: Posałałm do Was PW, prześlijcie jakies info o tej odznace, to co wiecie. Quote
Aga_Mazury Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 no nie...wcięło mi mojego posta i od początku piszę:angryy: Malusi dziś był wyjątkowo przyjaźnie nastawiony....do mnie :) pewnie związane to było z tym, że jako pierwsza napatoczyłam się mu z rana...a tak strasznie mu się siku i kopę chciało...to i uraczył mnie zainteresowaniem ;) mało tego nawet po powrocie z krótkiego spacerku był mi przychylny...nie tam żeby zaraz jakieś przytulanko, ale posłanie mogłam mu poprawić...i nawet kiełbaską mogłam go poczęstować.....dostąpiłam zaszczytu:evil_lol: jest radośniejszy...spokojniejszy (pod względem warczenia)...łapkę stawia coraz więcej... chyba mniej go boli... jest spora poprawa :multi: Quote
esza Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Aukcja wystawiona http://ssl.allegro.pl/show_item.php?item=169950253 Ewentualne uwagi proszę wpisywać na topiku Malusiego u mnie :) Quote
lidka_park Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Maluśki, przypomnij sie wszystkim !!!! Quote
cytrynka10 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 a czemu do Malusiego nikt nie zagląda? On jest taki kochany...i już widac jak pomaleńku staje na łapkę... Malusi w górę... Quote
cytrynka10 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 u Malusiego znów pusto... ale odemnie buzial :lol: Quote
deisunia Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Czyżby wszyscy zapomnieli juz o Malusim ???? Malusi :loveu:hop hop !!! jak się czujesz??? jak twoje nóżki??? Quote
cytrynka10 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 malusi do góry i szybko do nowego Domku Quote
cytrynka10 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Witaj Malusi ach te cioteczki zapomnioały o tobie nie ładnie ale ode mnie masz wielkie buziaki i trzymaj się cieplutko Quote
Guest Elżbieta481 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Ciocia i wujek bardzo martwią się o Ciebie mała rybko...Co słychać u malucha?Jak zdrówko? Ela Quote
Aga_Mazury Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Malusi wyjechał dziś ze schroniska w ostródzie....w swoją droge do nowego domu w Niemczech:loveu: cieszę się i smucę, że już go nie zobaczę.... Quote
Guest Elżbieta481 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Przez moment serce mi stanęło...Niech Ci się wiedzie mały przyjacielu w nowym domu na obczyznie niech Ci będzie dobrze!!!!!!!!Niech Cię Bóg Prowadzi!!!! Idę się wpłakać ELA Quote
cytrynka10 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Malusi juz w domku pewnie jestes :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Aga_Mazury Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Oj, nie tak szybko......dopiero jakoś w następnym tygodniu dotrze do nowej rodziny, która już go wypatruje i się nie może doczekać Quote
Evelin Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Szczęśliwej drogi Malusi....Mały piesku z wielkim apetytem na życie..i wspaniały bojowcu ostródzki w jednym.. Quote
neverend Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Coż to teraz za szczęściarz...:lol::lol::multi: Quote
Recommended Posts