Renfri Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Na razie brak zainteresowania:( Psiak dla kogoś, kto nie ma innych zwierząt i mieszka w domku będzie super. Jest bardzo grzeczny! Poza tym woli jedzenie od obszczekiwania psów, więc bardzo łatwo odwrócić jego uwagę jak się z nim spaceruje na smyczy. Próbuję go powoli oswajać ze swoimi, ale jest możliwe, że on spędził całe dotychczasowe życie na podwórku i nie widywał innych psów poza tymi co obszczekiwał za płotem i na socjalizację za późno. Jest bardzo szczęśliwy, że ma dom do spania. Gdy go puszczam w ogródku to tylko szybko się załatwia i biegnie pędem do domu. Pewnie nieźle wymarzł jak prowadził dzikie życie i teraz grzeje się przy kaloryferze. Ja go niestety nie mogę zatrzymać. Niedługo zostaję sama w domu na 6 miesięcy, mam swoje psy, dużo z nimi wyjeżdżam a niestety on nie może jeździć obok innych psów w samochodzie. Może chociaż wiecie gdzie psiaka ogłaszać, by zwiększyć szanse na domek. On jest na prawdę śliczny! Quote
malami Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Już jestem, postaram się go trochę poreklamować. Jest superowy. Quote
malami Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 A czy chłopak ma jakieś imię? trzeba mu coś fajnego wymyślić. :) Quote
Recommended Posts