zaba14 Posted March 11, 2004 Posted March 11, 2004 śliczne maluszki szkoda tylko że ten skaner je przebielił ;) a Amanda pewnie szybko znajdzie dom... Hm.. chyba nie warto oceniać ludzi po wyglądze... CHI pewnie pomyślałaś że chce bulla na walki albo coś w tym stylu.. co? :lol: Quote
eryka Posted March 11, 2004 Posted March 11, 2004 nie zaleznie od kolorkow (hihihi) maja piekne ksztalty jak patrez na pysiaczki to jest jedyny moment kiedy diabel szepce mi do ucha "wez jeszcze jedno takie malenstwo" na szczescie wtedy patrze na mojego potwora i szybko mi sie odechciewa. dobrze, ze czytac nie umie bo by sie naburmuszyl :evil: Quote
CHI Posted March 11, 2004 Author Posted March 11, 2004 Hm.. chyba nie warto oceniać ludzi po wyglądze... CHI pewnie pomyślałaś że chce bulla na walki albo coś w tym stylu.. co? :lol: :oops: A wczoraj się dowiedziałam, że od 6 lat wegetarianin... :wink: :D Quote
zaba14 Posted March 11, 2004 Posted March 11, 2004 Hm.. chyba nie warto oceniać ludzi po wyglądze... CHI pewnie pomyślałaś że chce bulla na walki albo coś w tym stylu.. co? :lol: :oops: A wczoraj się dowiedziałam, że od 6 lat wegetarianin... :wink: :D O kurcze.. nie źle... ja wegetarianką byłam 2.. dni... :oops: Quote
Recommended Posts