MagdaB Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Dzwoniłam dziś do gliwickiego schroniska. Edgar/Trufelek dalej tam przebywa. Pani kierowniczka mówiła, że interesował się nim jakiś pan, ale po sprawdzeniu go stwierdzono że to nie byłby dobry dom. Edgar czuje się dobrze, nie ma depresji ani nic takiego. Dalej ma nawyk pogrygaznia. Wolontariusze pracują nad tym zachowaniem metodami pozytywnymi. Pies nie będzie polecany do domu z dziećmi. Biedne maleństwo, też nie ma szczęścia. Utknąl w schronie tak jak Flawia :(. Quote
soboz4 Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Niestety, wszystko dlatego że dostajesz bardzo trudne psy, które sprawiają problemy. Niestety Kajtek też taki był, jego nadmiar energii (nawet pozytywnej) był bardzo trudny do okiełznania nawet w domu z ogrodem. Quote
MagdaB Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 A wiemy coś o Kajtku? Miałam się pytać Iwony czy ma jakieś informacje. Quote
soboz4 Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 mówiąc szczerze nie dzwoniłam, to prości ludzie, ale wieś na końcu świata i są psolubni, więc nie powinno być źle, jedynie czy Kajtek dal się trochę utemperować, bo zahamowań nie miał i był wszędzie na stole, na łóżku, na oknie.... Quote
madziakato Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Macie jakieś wieści o czekoladowym dzikusku? Quote
MagdaB Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Właśnie dzwoniłam do Gliwic. Edgar w domu od Sierpnia!!!!! Jestem taka szczęśliwa. Ludzie byli świadomi jego doskoków. Mówili że ich inny pies też tak robił. Edgara odwoził pracownik, który się bardzo angażuje i mówił że warunki dobre. Dom z ogrodem, psiak mieszka w domu :). Teraz czas na moją Flawie. Na nią też ktoś tam czeka :). Quote
MagdaB Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='soboz4']Bardzo się cieszę:multi:!!!!![/QUOTE] Mi do tej pory mordka się cieszy :). Mój Skarbuś ma domek. Quote
MagdaB Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Nie wiem kto założył ten wątek, a czas zmienić tytuł. Do kogo powinnam napisać? Quote
maciaszek Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Cudne wieści :) :) :). [quote name='MagdaB']Nie wiem kto założył ten wątek, a czas zmienić tytuł. Do kogo powinnam napisać?[/QUOTE]Albo do założycielki wątku (==> 1 post) albo do moderatora. Quote
madzia.uje93 Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Nie wiem czy Ania teraz wgl bywa na dogomanii, więc może lepiej do moda;) Quote
ania91sc Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Nooo nareszcie Edgar trafił w dobre ręce :) Powodzenia psiaku! :) Quote
MagdaB Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='maciaszek']Cudne wieści :) :) :). Albo do założycielki wątku (==> 1 post) albo do moderatora.[/QUOTE] Kto jest moderatorem? Ratujcie, bo ja nie wiem :P. Quote
ania91sc Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Wydaje mi się, że Ania K., ona była pierwszą opiekunką Edgara... Quote
MagdaB Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='ania91sc']Wydaje mi się, że Ania K., ona była pierwszą opiekunką Edgara...[/QUOTE] Nie sądzę, że Ania K. zagląda na Dogo. Może znacie jakiegoś moderatora? Myśle, że tak będzie szybciej. Quote
ania91sc Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Ja jak coś zawsze piszę do Maupa4 - jak wejdziesz na śląskie to tam na dole są moderatorzy :) Quote
Romina_74 Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 :) super informacja, oby się chłopakowi wiodło!!!! Quote
Recommended Posts