Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 274
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='soboz4']A co z tymi ludźmi co dziś oglądali Edgara? Nie spodobał się im?[/QUOTE]

Poszli z nami kawałek do lasu na spacerek. Byli zainteresowani, Magda im dużo o Edgarze opowiadała. W lesie spotkałyśmy Darię z Librą. Państwo w pierwszej kolejności byli nią właśnie zainteresowani. Obiecali, że się zastanowią ponieważ nie chcą pochopnie podejmować decyzji. Na pewno jakiegoś pieska adoptują - na razie trudno powiedzieć, czy któregoś z naszych weteranów, choć byłoby cudownie. Sprawa w toku ...

Posted

Ooo ale informację :) Jakby Edgarowi albo Librze się udało to byłoby świetnie :) Trzymam ponownie kciuki!!!
A wiadomo kiedy Państwo mają dać znać co i jak? Czy po prostu w razie czego mają przyjechać do schroniska po psiaka?

Posted

[quote name='ania91sc']Ooo ale informację :) Jakby Edgarowi albo Librze się udało to byłoby świetnie :) Trzymam ponownie kciuki!!!
A wiadomo kiedy Państwo mają dać znać co i jak? Czy po prostu w razie czego mają przyjechać do schroniska po psiaka?[/QUOTE]

Umawiali się na kolejną sobotę, że ponownie przyjadą ze swoją sunią (tak jak dzisiaj), żeby oswoiła się z nowym przyjacielem i lepiej przyjęła go na swoim terenie. Państwo sunię, dla której chcą adoptować towarzysza, adoptowali z naszego schronu 2 lata temu. Mają ogromny wybieg, stajnie i konie ...

Posted

Dziękujemy za zdjęcie Agatko :loveu:, a co do adopcji Libry albo Edgara to obojgu się należy dobry dom. Wiec niezależnie od wyniku będzę się cieszyć. Przyznam jednak że mam obawy co do brania jakiegokolwiek psa bez sprawdzenia jak reaguje na konie. Wiem p moim, że ich strasznie nie lubi i nie wiem czy by się tak łatwo do nich oswoił. Ale póki co poczekamy i zobaczymy.

Posted

Mój Edgar pojechał do domu :multi: Nie wiem za dużo. Dowiedziałam się dziś i to z naszego wątku katowickiego. Mam nadzieję, że jutro dostanę nr telefonu i dowiem się więcej. Trzymajcie kciuki, żeby był grzeczny. Powodzenia niedźwiadku :*

Posted

Dzis rano dostalam SMS.
Pani byla na uczelni, a wiczorami uspokajala Edgara. Napisala ze jest przekoachany :loveu: (mowilam ze to cudowna istotka :))Nie wiem nic o skakaniu. Niestety podobno jest problem i psy sie nie dogaduja, ale pracuja nad tym. Edgar spi u niej w pokoju i budzi ja o 6 rano. Wszystko brzmi cudownie. Zapytalam czy moge dzis zadzwonic, wiec jesli bede wiedziec wiecej to dam znac. Mysle ze mozna zmienic tytul ( nie wiem kto twrzyl watek) i usunac jego ogloszenia (Aniu, moge Cie prosic?).