MagdaB Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Poszukiwań ciąg dalszy. Dziś tam napewno jest domek dla niego. Quote
aeriel Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Ty i Edgar bardzo do siebie pasujecie, wydaje się taki szczęśliwy w Twoim towarzystwie! Quote
soboz4 Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 A co z tymi ludźmi co dziś oglądali Edgara? Nie spodobał się im? Quote
Romina_74 Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='soboz4']A co z tymi ludźmi co dziś oglądali Edgara? Nie spodobał się im?[/QUOTE] Poszli z nami kawałek do lasu na spacerek. Byli zainteresowani, Magda im dużo o Edgarze opowiadała. W lesie spotkałyśmy Darię z Librą. Państwo w pierwszej kolejności byli nią właśnie zainteresowani. Obiecali, że się zastanowią ponieważ nie chcą pochopnie podejmować decyzji. Na pewno jakiegoś pieska adoptują - na razie trudno powiedzieć, czy któregoś z naszych weteranów, choć byłoby cudownie. Sprawa w toku ... Quote
ania91sc Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Ooo ale informację :) Jakby Edgarowi albo Librze się udało to byłoby świetnie :) Trzymam ponownie kciuki!!! A wiadomo kiedy Państwo mają dać znać co i jak? Czy po prostu w razie czego mają przyjechać do schroniska po psiaka? Quote
Romina_74 Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='ania91sc']Ooo ale informację :) Jakby Edgarowi albo Librze się udało to byłoby świetnie :) Trzymam ponownie kciuki!!! A wiadomo kiedy Państwo mają dać znać co i jak? Czy po prostu w razie czego mają przyjechać do schroniska po psiaka?[/QUOTE] Umawiali się na kolejną sobotę, że ponownie przyjadą ze swoją sunią (tak jak dzisiaj), żeby oswoiła się z nowym przyjacielem i lepiej przyjęła go na swoim terenie. Państwo sunię, dla której chcą adoptować towarzysza, adoptowali z naszego schronu 2 lata temu. Mają ogromny wybieg, stajnie i konie ... Quote
ania91sc Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 O rany to byłby dopiero raj dla Edgara albo Libry :) Quote
MagdaB Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Dziękujemy za zdjęcie Agatko :loveu:, a co do adopcji Libry albo Edgara to obojgu się należy dobry dom. Wiec niezależnie od wyniku będzę się cieszyć. Przyznam jednak że mam obawy co do brania jakiegokolwiek psa bez sprawdzenia jak reaguje na konie. Wiem p moim, że ich strasznie nie lubi i nie wiem czy by się tak łatwo do nich oswoił. Ale póki co poczekamy i zobaczymy. Quote
Hmmm Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Trzymam kciuki za oba pieski i żeby wybrany psiak polubił konie :) Quote
MagdaB Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Mój Edgar pojechał do domu :multi: Nie wiem za dużo. Dowiedziałam się dziś i to z naszego wątku katowickiego. Mam nadzieję, że jutro dostanę nr telefonu i dowiem się więcej. Trzymajcie kciuki, żeby był grzeczny. Powodzenia niedźwiadku :* Quote
ania91sc Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Trzymamy, trzymamy bardzo mocno :) Jak będziesz coś wiedzieć daj znać od razu, bo czekamy naprawdę niecierpliwie :D Quote
MagdaB Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Dzwoniłam do pani Edgara, ale nie odebrala :(. Napisalam sms i poprosilam o kontakt. Jak coś się dowiem to Wam napisze. Quote
kiyoshi Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 ojojoj... mam nadzieje, że skoki podgryzanie Edgara jej nie dobiły:( :( bo domek wydawał się wspaniały, jego pani bardzo sympatyczna.. Quote
saphira18 Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 MagdaB napisał(a):Dzwoniłam do pani Edgara, ale nie odebrala :(. Napisalam sms i poprosilam o kontakt. Jak coś się dowiem to Wam napisze. Magda dodzwoniłaś się może ? Quote
aeriel Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Mam nadzieję, że wszystko dobrze u Edgara i jego pani... Quote
ania91sc Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Też mam taką nadzieję, niecierpliwie czekam na wieści od Niego... Quote
MagdaB Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Dzis rano dostalam SMS. Pani byla na uczelni, a wiczorami uspokajala Edgara. Napisala ze jest przekoachany :loveu: (mowilam ze to cudowna istotka :))Nie wiem nic o skakaniu. Niestety podobno jest problem i psy sie nie dogaduja, ale pracuja nad tym. Edgar spi u niej w pokoju i budzi ja o 6 rano. Wszystko brzmi cudownie. Zapytalam czy moge dzis zadzwonic, wiec jesli bede wiedziec wiecej to dam znac. Mysle ze mozna zmienic tytul ( nie wiem kto twrzyl watek) i usunac jego ogloszenia (Aniu, moge Cie prosic?). Quote
saphira18 Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 cieszę się że Edgar dostał taką szansę:) 3mam za niego kciuki usunę, ale dzisiaj już nie zdążę :lol: Quote
ania91sc Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Fajnie, że Pani się odezwała, mam nadzieję, że Edgar dogada się z psiakiem od Pani i wszystko ułoży się bardzo dobrze :) Quote
MagdaB Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 saphira18 napisał(a):cieszę się że Edgar dostał taką szansę:) 3mam za niego kciuki usunę, ale dzisiaj już nie zdążę :lol: Dziękuje :) Quote
MagdaB Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Raczej nie. Edgar mieszka gdzies za Gliwicami, a tamci byli z Bielska Bialej. Quote
ania91sc Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 A dowiedziałaś się już czegoś więcej Magda? :) :) :) Quote
Recommended Posts