MagdaB Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Sa przepiekne, zaraz sobie dodam :) Dziekuje slicznie, Edgar rowniez :). Quote
MagdaB Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 W sobote spedzilam z Edgarem kilka godzin. Bylismy w lesie, pozniej na wybiegu, pod drzewkiem byl czas na wyczesywanie i jedzonko. Edgar dalej probuje doskakiwac do twarzy, ale robi to po wyjsciu z boksu po dlugim siedzeniu w miejscu, albo kiedy ktos patrzy mu w oczy. Wiele psow tego nie lubi, on jest na to bardzo dobrym przykladem. Edgar potrzebuje kochajacego domu i konsekwentnego przewodnika. Quote
ewes Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Dziś Libra niestety nie najlepiej się czuła, dlatego Ojcik wzięła na spacer Edgara... nie będę dużo opisywać, jedynie zacytuje Ojcikową :D "Edgar nie gryzie tak agresywnie, on to robi pokojowo i radośnie, nie ma w tym cienia agresji, tak jak Dela liże po twarzy, tak Edgar gryzie po nosie" ... :evil_lol: Quote
saphira18 Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 haha jednak jest cytat:lol: niedźwiadku gdzie twój domek? Quote
ewes Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 saphira18 napisał(a):haha jednak jest cytat:lol: niedźwiadku gdzie twój domek? a co... ja już jestem specjalistką od Ojcikowych cytatów... jeszcze parę lat i wydam jakąś książkę :p Quote
ania91sc Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 hehehe :) na pewno nie robi tego z agresji :) Quote
PaulinKa030894 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Przepraszam że się wetnę ale sytuacja MEGA PILNA [COLOR=#000000]Dramatyczna sytuacja w schronisku w Ruskiej Wsi !! W związku z tą sytuacją zaczeliśmy akcję mailingową , proszę wejdźcie zapoznajcie się z sytuacją i pomóżcie Nam. http://www.dogomania.pl/forum/thread...0#post19257460 Quote
MagdaB Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 [quote name='PaulinKa030894']Przepraszam że się wetnę ale sytuacja MEGA PILNA [COLOR=#000000][COLOR=#000000]Dramatyczna sytuacja w schronisku w Ruskiej Wsi !! W związku z tą sytuacją zaczeliśmy akcję mailingową , proszę wejdźcie zapoznajcie się z sytuacją i pomóżcie Nam. http://www.dogomania.pl/forum/thread...0#post19257460 Próbowałam wysłać maile, ale dosteje komunikat, że adresy nie są rozpoznawalne. Quote
MagdaB Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Cieszę się, że Edgar był na spacerze :). On podskakuje jak jest bardzo podekscytowany. Za dużo w nim emocji (dobrych i złych). Pisałam już wczesniej, że dom napewno poprawi jego zachowanie. Kiedy jego poziom stresu zmaleje i emocje się zrównoważa wszystko zachowanie napewno się poprawi. Edgar potrzebuje domu jak najszybciej, za długo siedzi w klatce :(. Quote
kimiji Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Byłam dzisiaj z Edgarkiem na spacerku :) Byłam zdziwiona jego zachowaniem, pies ideał :loveu: Ani razu nie skoczył, ani nie podgryzał :) Ładnie chodził na smyczy -> to zdziwiło mnie najbardziej! :-o Quote
ania91sc Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Myślę, ze Magdy doświadczenie tu pomogło! :) Quote
MagdaB Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Edgar nie jest zlym psem. Kochany z niego psinka :). Potrzebuje domu, czy on ma jakies firmowki? Quote
aeriel Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 MagdaB napisał(a):Edgar nie jest zlym psem. Kochany z niego psinka :). Potrzebuje domu, czy on ma jakies firmowki? Jeśli nie to zaraz mu zrobię :) Quote
aeriel Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Na wątku http://forum.przystanekschronisko.org/viewtopic.php?f=6&t=77 jest już firmówka Edgara :) Quote
MagdaB Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Jesli nie masz nic przeciwko to troche zmieniłabym ten tekst, jak wspomnimy o agresji nikt go nie zechce. Quote
aeriel Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 MagdaB napisał(a):Jesli nie masz nic przeciwko to troche zmieniłabym ten tekst, jak wspomnimy o agresji nikt go nie zechce. Hmmm... To prawda, ale z tego co wiem Edgar jednak kogoś ugryzł, więc raczej nie wolno tego zataić... Można napisać, że jest porywczy, zamiast wzmianki o agresji, ale może niech się jeszcze ktoś wypowie. Quote
ewes Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 według mnie nie ma co pisac o "agresji", wiele osób od razu się zraża... a jak ktoś zadzwoni, to można mu wtedy wszystko "opowiedzieć" i wytłumaczyc... nie wiem na kogo jest kontakt... Magda, na Ciebie.. zwróciłam uwagę, że często u tych mało adopcyjnych psach o "wadach" mówi się dopiero przy rozmowie telefonicznej... bo jak ludzie przeczytają słowo "agresja" to na pewno nie zadzwonią... można to jakoś zastąpic zawsze ;) sorki, że tak chaotycznie ;) Quote
MagdaB Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Nawet nie wiem na kogo jes konakt, ale mysle ze powinnien byc na mnie. Wiem jaki jest Edgar i jak z nim pracowac. Wiele osob zauwazylo zmiane na lepsze, wiec nie chce zeby bylo napisane, ze jest agresywny, bo nie ma psow agresywnych sa tylko zestresowane i Edgar ma powody zeby byc wlasnie zestresowany. Jesli beda chetni powiem co i jak. Poprosilam kolege marketingowca o napisanie tekstu dla Edgara. Poczekam wiec na jego opis i poprosze jeszcze raz o firmowki dla niego. Mam w planie rozniez zrobic mu albo profil albo zdarzenie na FB. Mam nadzieje, ze Edgarek w koncu znajdzie dom. Quote
ewes Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 właśnie, właśnie... o to chodzi.. ktoś zadzwoni i od razu się mu wytłumaczy co i jak.. wtedy człowiek inaczej na to patrzy... zastanowi się, a tak to się wystraszy od razu i koniec... również mam nadzieję, że Edgar znajdzie dom... ten jeden jedyny wspaniały dom... Quote
Recommended Posts