Jump to content
Dogomania

Szalone bydłaki czyli: Spot [*], Tops, Magnus,Uma, Kicia, Lucyfer i Franek ;)

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Uma czuje się super, aż za dobrze, biega, skacze i szaleje. A ja tylko biegam za nią i dre się, żeby się uspokoiła. Dziewczyna wogóle nie zwraca uwagi na rane, kołnierz też nie jest już jakimś problemem, jestem cała w siniakach:evil_lol:
Poniedziałek - wieczór po sterylce

Wtorek, poranne amu

A to już dzisiaj

Noce przebiegają wyjątkowo spokojnie, Uma śpi cały czas przytulona do mnie wogóle nie marudząc, tylko koło 3-4 budzi mnie, żeby ją wypuścić na sisiu potem wraca i śpi dalej;)

Aha no i zaczynam tuczenie Umy, bo niestety dziewczyna ma straszną niedowage, wystają jej kości i żebra, a brzusio wklęśnięty, bo operacji jeszcze gorzej to wygląda.

Posted

Uma czuje się świetnie, niestety dzisiaj musiałam jej zdjąć kołnierz, bo bródka się dziewczynie zaparzyła.

Przedstawiam Wam Gustawa, więcej o nim już wkrótce:cool3:

• 3 weeks later...
Posted

Prosze, nowe focie, Uma po sterylce bardzo dobrze się zagoiła, nie ma nawet śladu, bryka jak dawniej:lol: Dzisiaj prawie pływała, jutro jak da rade wstawie więcej fotek. Dogo na wsi słabo działa:placz:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Ile zdjęć !! :D
Super ! widać ze wypoczynek się udał ! Umcia z niektórych mim to cała Unka :) Mangusek to mały, słodki psiaczek , wie że na kolankach najlepiej :)
ślemy buziaki !!

Posted

Umka przecieła sobie dzisiaj łapke :-( Odkaziłam jej tribacticiem, wieczorkiem zrobie rivanolem bądź gencjaną. Biedactwo moje:shake: I to wszystko tydzień przed szkoleniem :shake:

• 2 weeks later...