Jump to content
Dogomania

Szalone bydłaki czyli: Spot [*], Tops, Magnus,Uma, Kicia, Lucyfer i Franek ;)

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Fotki ze wsi i Lipy:razz: Od 2 tyg Uma wypoczywa z Topsem na wsi, Uma troche zdziczała. Za tydzień mamy badanie serducha u dr Niziołka:p

Posted

Halo halo wszystkim:multi: Śpiesze donieść iż Umciosław właśnie przed chwilą został zaczipowany:cool3: Dzielnie zniosła czipowanie i pobieranie krwi, nawet nie pisnęła:loveu: Po drodze nie burczała na nikogo, na żadne dziecko czy psa:loveu: Trzymajcie kciuki żeby wyniki wątrobowe i nerkowe były ok. Umcia schudła do 25, ale raczej jest wszystko ok przy takim ruchu jaki zażywa miała prawo schudnąć. Co prawda kościotrupek zniej, ale na jej serducho to nawet lepiej. Trzymajcie mocno kciuki w sobote o 11!!! Jesteśmy wtedy z Umą umówione na badanie serducha do dr Niziołka, mam nadzieje, że z serduchem już lepiej!!!! Ciao!!!!!!!

Posted

Halo, dzisiaj rano byliśmy na badanku, Uma zachowywała się świetnie. dr Niziołek stwierdził, że serducho zdrowe:multi: Słabą kurczliwością nie trzeba się przejmować, Uma do końca wakacji ma jeszcze przyjmować karnityne, ale potem już nie. Spotkaliśmy też prześliczne boksie. Także wszystko ok, Uma może biegać brykać i nic się nie martwić serduchem:loveu: Za dwa lata kontrola;)

Jeżeli ktoś umie zinterpretować wyniki to byłoby super:diabloti:
http://img195.imageshack.us/img195/1065/obraz2p.jpg

Posted

[quote name='Kiłi']Halo, dzisiaj rano byliśmy na badanku, Uma zachowywała się świetnie. dr Niziołek stwierdził, że serducho zdrowe:multi: Słabą kurczliwością nie trzeba się przejmować, Uma do końca wakacji ma jeszcze przyjmować karnityne, ale potem już nie. Spotkaliśmy też prześliczne boksie. Także wszystko ok, Uma może biegać brykać i nic się nie martwić serduchem:loveu: Za dwa lata kontrola;)

To super wiesci:multi:
To moze fotki brykajacego Umolka:oops::diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Kiłi']Halo, dzisiaj rano byliśmy na badanku, Uma zachowywała się świetnie. dr Niziołek stwierdził, że serducho zdrowe:multi: Słabą kurczliwością nie trzeba się przejmować, Uma do końca wakacji ma jeszcze przyjmować karnityne, ale potem już nie. Spotkaliśmy też prześliczne boksie. Także wszystko ok, Uma może biegać brykać i nic się nie martwić serduchem:loveu: Za dwa lata kontrola;)

[FONT=Arial]
nie widzę fotaski :shake:

ale supcio ze serduszko OKI :multi::multi:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz:widziałam , że nie tylko mnie wzruszyło na kopiowaniu ogonów :diabloti::evil_lol:[/FONT]
Hehe:eviltong:

Zdjęć na razie nie mam:shake: Siedzimy w Gdańsku, jeździmy i załatwiamy wszystko, bo już w piątek znowu na wieś, a tyle rzeczy jeszcze trzeba zrobić.
Chce Ume wykastrować, ale się troche boje:cool1: Niby dr Niziołek powiedział, że do sterylki nie ma przeciwwskazań, ale mimo wszystko, pamiętam jak się o Topsa bałam. Jutro zachodze do weterynarza, może się umówie:roll: (znaczy Ume:diabloti:). Na pewno chce narkoze wziewną i zastrzyk wybudzający. Chciałam to jakoś zorganizować, żeby dzień po sterylce pojechać na wieś, żeby Uma nie musiała schodzić po schodach i mogła spokojnie się kurować.
W sobote jedziemy na letnie falowanie ( letniefalowanie.pl ;)) mam nadzieje na socjalizacje Umy w dużym tłumie, rok temu niestety Uma wywinęła numer i nie chciała iść (bała się basów), mam nadzieje, że w tym roku będzie lepiej:roll:

Posted

Ja nie wiem, może latają, a nie chodzą:niewiem::roflt::evil_lol: W sumie to bardzo prawdopodobne, wczoraj nawet takiego latającego spotkałam do teraz mnie zęby bolą:evil_lol:

Posted

[quote name='Kiłi']Ja nie wiem, może latają, a nie chodzą:niewiem::roflt::evil_lol: W sumie to bardzo prawdopodobne, wczoraj nawet takiego latającego spotkałam do teraz mnie zęby bolą:evil_lol:

[FONT=Arial]oj kochana mylisz się ...to po prostu latają właściciele kopiowanych boxiów ...ja też śmigałam metr w górę :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

• 3 weeks later...