Jump to content
Dogomania

Szalone bydłaki czyli: Spot [*], Tops, Magnus,Uma, Kicia, Lucyfer i Franek ;)

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Robiłam ostatnio Maniutkowi zakupy przez internet i wreszcie moge cos pozachwalać!Jakby ktoś jeszcze nie kupił środków przeciw kleszczom i pchłom to polecam oczywiście Kiltixa Bayera.Magnus dzięki niej nigdy nie miał żadnego kleszcza.Polecam Wam sklep Kącik Pupila
Sklep zoologiczny: WYPRAWKA DLA SZCZENIACZKA | ZDROWY START | ROYAL CANIN
Kupiłam tam drugi raz.Jest super wybór preparatów dla psów i kotów, bardzo miły kontakt i co najważniejsze jest właśnie super promocja na preparaty owadobójcze.Największego Kiltixa kupiłam za niecałe 54 zł. To tak żeby nie było, że Karkvet objechałyśmy(tam już nigdy nic nie kupimy)-są też super profesjonalne sklepy z fajnymi cenami i kompetentna obsługą.I jeszcze kupiłam też Magniutkowi Dry Bed w sklepie Olino za 55zł -75 cm x 100 cm.Takie same widziałam w necie za nawet 150zł :-o Czekamy na realizacje posłania robionego na wymiar w firmie tapicerskiej-zależało nam na takim ze skaju,bo Magniutek na roztocza uczulony jest też.Na to będzie posłanko Dry Bed i cacy.Posłanko często do prania a legowisko wystarczy szmatka przetrzeć i spryskać sprejem na roztocza.Jak przyjdzie podzielimy się opinią.

Posted

jestem
foty poogladałam................
widzę że Uma tez tak "kocha " kotecki jak moje psy......

mańko jak zwykle piękny:loveu::loveu::loveu:

pozdrawiam

• 2 weeks later...
Posted

Halo halo jesteśmy, jesteśmy!! :cool3: Na wsi siedzimy a internet słaby:shake: Umcia chwile pobyła na suchym żarciu, ale zaczęła brązowieć i mieć problemy ze skórą plus mało tego trawiła (6-7 kup dziennie) więc znowu jest na gotowanym potem spróbuje rybnej karmy. Za 1,5 tyg postaram się wstawić jakieś zdjęcia jak z urlopu wrócimy:eviltong::diabloti: Ale nie martwcie się będzie ich baaaardzo dużo, conajmniej 100;):diabloti:
Narazie tylko pokaże moją wredotke jak urosła:razz:

Posted

Cześć Umcie ! :)
Ale śliczna dziewczynka ! urosła !:loveu:
Fajnie ze macie wakacje :loveu:

my w dalszym ciagu zyjemy na wariackich papierach mimo ze juz od miesiaca mieszkamy u siebie :)
moze w weekend uda nam sie zrobic jakies fajne zdjecia :)
na osiedlu zaprzyjaznila sie z paroma psiakami - m. in. 8 miesiecznym goldenem, westie oraz mały szczekliwym rozwydrzonym yorkiem :diabloti:
Unka wcina juz royalka maxi adult - na razie bez zmian wiec jest OK :loveu:
buziaki dla Umki Ślicznotki :loveu: