Jump to content
Dogomania

Szalone bydłaki czyli: Spot [*], Tops, Magnus,Uma, Kicia, Lucyfer i Franek ;)

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 4 months later...
Posted

Halllo :) Dawno tu nie zaglądalim :razz: Bols o ile dobrze pamiętam to Trixie plecak, Umina mi w nim nosi piwko co prawda potem mam piwny gejzer... :angryy: :evil_lol: U nas super, większość czasu spędzamy na wsi więc psy mi totalnie zdziczały, zabrać je teraz do centrum gdańska to by była makabra, Uma się sportuje, charakterek już jej się poprawia, nie jest już taka strachliwa jak kiedyś, chociaż pociąg do bójek jej został, jak widzi psa to staje dęba a ja jak wariatka próbuje ją opanować no ale cóż trzeba nad tym popracować :diabloti: Małe kudłate znaczy się Tops żyje, bestia każdy krzak musi obwąchać, Mania spokojnie siedzi na wsi ze swoją "nową" właścielką roczną Hanią która wszystkie psy ubóstwiają :loveu:

Pozdrawiamy! Może uda mi się reaktywować galerie tylko musze o niej pamiętać a z tym to ostatnio u mnie cieńko :diabloti:

Posted

Uma jest osobisty bodyguard Hanki, Hania po niej lazi meczy obmacuje morde targa za lapy probuje nawet na niej jezdzic. Uma ma do niej anielska cierpliwosc az jestem zdumiona bo troche sie balam :P Sorry za nieskladny post ale pisze z komorki ;) postaram sie czesciej tu zagladac i ponadrabiam zaleglosci

Posted

No szczegolnie Uma ktora dzieci nie lubila, teraz jej akurat jestem 100% pewna jezeli chodzi o Hanie... Jezeli chodzi o inne dzieci to hmmm :P Tops z kolei sie boi bo mial juz kilka razy kudly wyrwane ale cwaniak jak dziecko samo idzie do pokoju to je sledzi i pilnuje :) Mania tez zakochany i tu trzeba psy pilnowac zeby sie nie poklocily :P. Bo niestety Mania i Um maja to do siebie ze sie potrafia niezle "poklocic" o rozne rzeczy hyhyhy Um do teraz ma blizny na barkach :P

• 6 months later...
Posted

To ja dziękuje ;) Menda Uma w końcu z jakimiś psami sobie przeszła . Trzeba jej przypomnieć to i owo bo się zachowuje jak totalny dzikus -.-

• 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 3 months later...