masienka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Malenka ruda sunia w schronisku w Ostrodzie. Ma okolo dwoch lat. Aga Mazury zaobserwowala, ze nie bardzo lubi inne suczki. Moze dlatego, ze sa od niej wieksze:roll: Gdy trafila do schroniska byla bardzo przylepna, uciekala do ludzi do biura na mizianko. Z czasem oczywiscie i ja dopadla rezygnacja. Mysle, ze przylepiasty charakterek powroci wraz z dobrym domkiem. Ona nie zajmie duzo miejsca... i tak bardzo potrzebuje ciepla i czlowieka. Zima w schronisku moze okazac sie dla niej wyrokiem:-( Quote
malagos Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Maleńkie suczki to maja pasja...a ona taka rudzieńka, jak wiewióreczka... Quote
Aga_Mazury Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 mówię Wam ona jest przesłodka...taka...perełeczka i bardzo spragniona ciepłej dłoni...oj bardzo Quote
Aga_Mazury Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 maleństwo rudzieńkie prosi o dom..... i choć ciepłe świąteczne mysli... Quote
ulvhedinn Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Takie maleństwo nie potrzebuje wiele miejcsca, zjeść też dużo nie zje... za to kocha tak samo mocno jak duży!!! Kto chce psa "ekonomicznego"??:cool3: Quote
Witokret Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 O matko jaka kruszyneczka :loveu: Tylko co ona tam robi ??? :shake: Quote
Aga_Mazury Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 no właśnie...to jest psiak mini miniaturkowy..okruszek taki Quote
Aga_Mazury Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 masienka napisał(a):Aga ile ona moze wazyc? jak "latlelek" ;) tylko może z większym brzusiem...malenstwo...malenkie.. ze 2 może kilo...ale odrazu zaznaczam, że ja prawie zawsze mylę się co do wagi psa :oops: Quote
lothia Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 tam obok chyba foksik? dziewczyny z tego wątku szukały domku dla foksika, może mają adresy? sunieczka słodka, czy ona nie jest szorstkowłosa troszeczkę? Quote
Aga_Mazury Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='lothia']tam obok chyba foksik? dziewczyny z tego wątku szukały domku dla foksika, może mają adresy? sunieczka słodka, czy ona nie jest szorstkowłosa troszeczkę? dziękuję za info... już ola tam napisała widziałam... :Rose: Quote
masienka Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 hopaj malenka, tobie pewnie podusia sie dzis przysni... Quote
Aga_Mazury Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Maleńka Ty raczej pamiętasz Święta z człowiekiem... te będę inne...:( ale niech przyniosą nadzieję na lepsze jutro.... :tree1: Quote
-Martyna- Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 jejku , jaka kruszynka ... domek musi szybko sie znalezc ... Quote
malagos Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 To ja podnoszę Pinezke.Domek musi się znaleźć.... Quote
pajunia Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 agus, a ja znowu pomarudze. Postaraj sie o zdjecia bez krat. Wie, ze to nielatwo, ale sama wiesz, bez zdjec - ciezko cokolwiek zaczynac. Quote
Aga_Mazury Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 pajunia napisał(a):agus, a ja znowu pomarudze. Postaraj sie o zdjecia bez krat. Wie, ze to nielatwo, ale sama wiesz, bez zdjec - ciezko cokolwiek zaczynac. Masz rację i zdaję sobie z tego sprawę...w jej przypadku jest to o tyle trudniejsze, że żywioł z niej tak ogromny, że na kilkanaście zdjęć ...jej robionych łapie się na jedno np. ;) ucieka mi z kadru w trakcie robienia..;) jest tak cudowną drobinką...że ktoś kto ją pokocha będzie mial przecudowną dziewczynę w domu Quote
malagos Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Podnoszę maleńą! Musimy jej znaleźć domek.... Quote
akucha Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Podnoszę rude maleństwo, które błaga o dom!!! Quote
Aga_Mazury Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 ona jest tak maleńka... a tak wiele miejsca w sercu zajmie.... pokochaj ją LUDZIU... Quote
malagos Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Komu maleńką sunie pod pache na spacerek? Quote
Aga_Mazury Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 to jest mała cwaniara.... trzeba ją szybko wyciągać bo prowokuje swoim szczekaniem inne psy i już dziś widziałam lekką "zadymę" na ich wybiegu... jak podeszłam to mała ruda ciapnęła w ogon foksię...(nie mocno...tak zaczepnie, ae tez nie do zabawy...tak jakby upominająco)... później jak obrobię wkleję zdjęcia jakie mi kierwonictwo zrobiło dzisiaj czyli bez krat :) Quote
Recommended Posts