Jump to content
Dogomania

Ostroda! Ruda kieszonkowa Pinezka. Zostaje w DT na stale :)

Recommended Posts

Posted

Malenka ruda sunia w schronisku w Ostrodzie. Ma okolo dwoch lat. Aga Mazury zaobserwowala, ze nie bardzo lubi inne suczki. Moze dlatego, ze sa od niej wieksze:roll:

Gdy trafila do schroniska byla bardzo przylepna, uciekala do ludzi do biura na mizianko. Z czasem oczywiscie i ja dopadla rezygnacja.
Mysle, ze przylepiasty charakterek powroci wraz z dobrym domkiem.

Ona nie zajmie duzo miejsca... i tak bardzo potrzebuje ciepla i czlowieka. Zima w schronisku moze okazac sie dla niej wyrokiem:-(

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

masienka napisał(a):
Aga ile ona moze wazyc?

jak "latlelek" ;) tylko może z większym brzusiem...malenstwo...malenkie..
ze 2 może kilo...ale odrazu zaznaczam, że ja prawie zawsze mylę się co do wagi psa :oops:

Posted

pajunia napisał(a):
agus, a ja znowu pomarudze. Postaraj sie o zdjecia bez krat. Wie, ze to nielatwo, ale sama wiesz, bez zdjec - ciezko cokolwiek zaczynac.

Masz rację i zdaję sobie z tego sprawę...w jej przypadku jest to o tyle trudniejsze, że żywioł z niej tak ogromny, że na kilkanaście zdjęć ...jej robionych łapie się na jedno np. ;) ucieka mi z kadru w trakcie robienia..;)

jest tak cudowną drobinką...że ktoś kto ją pokocha będzie mial przecudowną dziewczynę w domu

Posted

to jest mała cwaniara....

trzeba ją szybko wyciągać bo prowokuje swoim szczekaniem inne psy i już dziś widziałam lekką "zadymę" na ich wybiegu...

jak podeszłam to mała ruda ciapnęła w ogon foksię...(nie mocno...tak zaczepnie, ae tez nie do zabawy...tak jakby upominająco)...

później jak obrobię wkleję zdjęcia jakie mi kierwonictwo zrobiło dzisiaj czyli bez krat :)