malagos Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 do mojej tymczasowiczki Tiki nie ma kolejki domków. Ale zgłosiła się osoba z Piotrkowa Tryb. - czy jest ktoś z tego miasta, albo z pobliża, by sprawdzić dom? Proszę......... Edit: Teraz ogromna prośba - miałabym transport od siebie do Piotrkowa Tryb.! Tylko ze osoba, która zgodziła się zabrać Tikę za zwrotem kosztów za paliwo będzie w Tomaszowie ok. południa, a akurat tego dnia (czwartek, 3 listopada) pani Dorota pracuje od godz. 12 do godz. 18....... Pomóżcie, proszę ! U kogo sunia mogłaby przeczekać od południa do godz. 18, najlepiej w Piotrkowie? w Tomaszowie? Gdzie po trasie Warszawa-Piotrków?? Szkoda zmarnować okazji, tym bardziej ze piątek 3 list. pani weźmie wolne i zajmie się przez weekend Tiką!! Quote
ranna Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Podaj mi na PW adres przyszłego domu, poprosiłam moją siostrzenicę, sprawdzi domek. Co prawda ona sprawdzała domki dla kociaków, ale na pewno sobie poradzi. Quote
malagos Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 Ja nadal czekam na relacje z wizyty, bo juz zaczęłam załatwiać transport........ Quote
ranna Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Panie są umówione na jutro na godz. 16-tą. Jeszcze kilkanaście godzin i już się wyjaśni czy Tikunia ma swój domek. Quote
malagos Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 o to super! Ranna, a gdyby wizyta wypadła ok, to czy możesz też pomóc w tym problemie o którym pisze tłustym drukiem w 1.poście? Quote
Hitoshi Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Zapraszam po 20 darmowych ogłoszeń dla każdego psiaka http://www.dogomania.pl/threads/2165...a-z-dogo/page3 Quote
malagos Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Podniosę, może ktoś z Piotrkowa pomoże?......... Quote
ranna Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Jak Tikunia czuje się po sterylce? Niech szybko zbiera siły, bo czeka na nią domek marzenie. Moja Jola przekazała mi, że lepszy domek nie mógł jej się trafić, bo lepszego nie ma!! Tikuniu! Czeka na Ciebie nowe łóżeczko, zabawki, karma oczywiście też już zakupiona. Umówiona wizyta w salonie piękności - wiem Tikuniu ty jesteś piękna, ale Pańcia twoja chce się nauczyć od fachowca jak ma cię kąpać, no i oczywiście umówiona wizyta u lekarza, no i twoja mała Pańcia rysuje pieski i czeka na ciebie z niecierpliwością aby cię wymiziać. I co Wy na to? malagos, moja córka Agata z moją siostrzenicą Jolą z ogromną przyjemnością zaopiekują się te kilka godzin Tiką, dopóki jej Pani nie skończy pracy. Quote
malagos Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 ranna napisał(a):Jak Tikunia czuje się po sterylce? Niech szybko zbiera siły, bo czeka na nią domek marzenie. Moja Jola przekazała mi, że lepszy domek nie mógł jej się trafić, bo lepszego nie ma!! Tikuniu! Czeka na Ciebie nowe łóżeczko, zabawki, karma oczywiście też już zakupiona. Umówiona wizyta w salonie piękności - wiem Tikuniu ty jesteś piękna, ale Pańcia twoja chce się nauczyć od fachowca jak ma cię kąpać, no i oczywiście umówiona wizyta u lekarza, no i twoja mała Pańcia rysuje pieski i czeka na ciebie z niecierpliwością aby cię wymiziać. I co Wy na to? malagos, moja córka Agata z moją siostrzenicą Jolą z ogromną przyjemnością zaopiekują się te kilka godzin Tiką, dopóki jej Pani nie skończy pracy. ranna, ogromne, ogromne dzieki za pomoc przy adopcji Tikusi! Jestem zobowiazana :) Pisała do mnie pw Madllene, to własnie Twoja córka/siostrzenica? Poproszę o adres i tel osoby, która będzie mogła zaopiekować sie Tiką ok. godz. 10-12 (dokładnie nie wiem, Tika ma wyjechać od nas opk. 7 rano, a mamy do Piotrkowa 250 km. ale sie cieszę!! :) Quote
ranna Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Nie, Madllene nie jest moją córką ani siostrzenicą. Moje na pewno do Ciebie nie pisały. Kiedy Tika ma wyjechać od Ciebie, 3 listopada, czy szykujesz ją na jutro bo już sama nie wiem. Quote
Madlene Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Nie nie, my sie nawet nie znamy :D znaczy prawdopodobnie się znamy jednakże o tym nie wiemy - tak przypuszczam. Nie doczytałam tego że Ranna napisała że może Tikę ; przetrzymać'. Ale cieszę się, że wszystko idzie jak narazie dobrze! :D Quote
malagos Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 upsss, a ja myślałam, ze Wy razem :) Ranna, Tika będzie w Piotrkowie w czwartek 3 listopada, w godzinach 10-11, zależy jak się będzie jechało , to 250 km. Quote
ranna Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Madlene, musimy się w końcu wybrać z naszymi psiakami na wspólny spacer Quote
Recommended Posts