emdziolek Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Witaj Kasiu!:loveu: U nas napadało troche sniegu:multi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Dzień dobry :) To trzeba częściej na rowerku jeździć i formę ćwiczyć... ;) Miłej zabawy w Licheniu! :loveu: Quote
Matusz Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Hejo :multi::loveu::multi: jedź do Lichenia, tam fajnie jest, wiem bo byłem chyba już 2 razy:diabloti: Quote
DiDDlina85 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Hej hej..gorące buziaki po długiej przerwie:*:) Quote
apple Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='Rinuś'] haha nie komentuję :evil_lol: Nie rozumiem :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Dobcia Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Cześć:multi: Kondycja szwankuje?:cool3: Brutusek na pewno z wielką chęcią pomoże Ci to zmienić:cool3: Quote
anetta Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Byłam w Licheniu, jeszcze budowali Świątynie :lol: Ostatnie pół wieży mieli do zbudowania :evil_lol: Quote
Matusz Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='anetta']Byłam w Licheniu, jeszcze budowali Świątynie :lol: Ostatnie pół wierzy mieli do zbudowania :evil_lol: a ja jak byłem to zostało im 1/4 do budowania :diabloti: Quote
Rinuś Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 umarłam właśnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://www.maxior.pl/film/66873/Niebieski_licznik Quote
Matusz Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='Rinuś']umarłam właśnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://www.maxior.pl/film/66873/Niebieski_licznik hahahahaha, niezła babka !! :mdleje::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Rinuś Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 [quote name='Matusz']hahahahaha, niezła babka !! :mdleje::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Zakłady energetyczne produkują prąd w różu!!wyobraża Pan to sobie??????? Quote
anetta Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 "Jestem oczerniona, córka oczerniona" :stupid: buhahahha :roflt: Boshh, teraz zauważyłam byka którego strzeliłam :mdleje: Wieża przez rz. Quote
Alicja Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [FONT=Arial]:shake:nie bylam w Licheniu ...i się nie wybieram :diabloti::diabloti::diabloti: witanko :multi:[/FONT] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Cześć Śmiechy i Chichy... :loveu: :evil_lol: Quote
Matusz Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Witanko porannie :diabloti::diabloti::diabloti: i w końcu słonecznie :multi::multi::multi: Quote
Medorowa Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='Rinuś']umarłam właśnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://www.maxior.pl/film/66873/Niebieski_licznik buhahahahahahahahahhahhahhah Quote
emdziolek Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Cześć , wpadajcie... podnoscie:( prosze:( http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9178230#post9178230 Quote
Rinuś Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='anetta']"Jestem oczerniona, córka oczerniona" :stupid: buhahahha :roflt: Boshh, teraz zauważyłam byka którego strzeliłam :mdleje: Wieża przez rz. hhaha Ty byku jeden TY :evil_lol::loveu: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:shake:nie bylam w Licheniu ...i się nie wybieram :diabloti::diabloti: witanko :multi:[/FONT] a powinnaś się jechać pomodlić :diabloti: [quote name='apple']Rinusie siemanko! :loveu::multi: sssiiiieeemmmaaaaaaaa:eviltong: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć Śmiechy i Chichy... :loveu: :evil_lol: hiihihihihiih hahahahha :evil_lol: [quote name='Matusz']Witanko porannie :diabloti::diabloti: i w końcu słonecznie :multi::multi: nooo słońce jak nic :multi: [quote name='Medorowa']buhahahahahahahahahhahhahhah :cool3: [quote name='emdziolek']Cześć , wpadajcie... podnoscie:( prosze:( http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9178230#post9178230 zaraz wpadnę :) wróciłam niedawno z Lichenia :) oczywiście zapomniałam aparatu hahahahah:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja i mój talent :evil_lol: Quote
Dobcia Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Cześć Kasiu:lol: Wielka szkoda, że zapomniałaś aparatu;) Nie byłam w Licheniu i nie mam zamiaru być, ale zdjęcia chętnie by się obejrzało;) Quote
Luzia Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Ja nie byłam i szczerze powiedziawszy nawet nie wiem gdzie to jest :diabloti: Quote
apple Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Pono tam kupa złota! Przywiezłas co? :cool3::evil_lol: Quote
Rinuś Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='Dobcia']Cześć Kasiu:lol: Wielka szkoda, że zapomniałaś aparatu;) Nie byłam w Licheniu i nie mam zamiaru być, ale zdjęcia chętnie by się obejrzało;) tzn mam fotki :P ale z mamy aparatu z komórki :evil_lol: chcecie? [quote name='Luzia&Funia']Ja nie byłam i szczerze powiedziawszy nawet nie wiem gdzie to jest :diabloti: niedaleko Konina :) [quote name='apple']Pono tam kupa złota! Przywiezłas co? :cool3::evil_lol: że co ? pewnie że przywiozłam :evil_lol: ze 150zł tam zostawiliśmy :evil_lol: Quote
apple Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='Rinuś']tzn mam fotki :P ale z mamy aparatu z komórki :evil_lol: chcecie? niedaleko Konina :) że co ? pewnie że przywiozłam :evil_lol: ze 150zł tam zostawiliśmy :evil_lol: No nie! Turysci jak bum cyk cyk :evil_lol: Quote
Rinuś Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='apple']No nie! Turysci jak bum cyk cyk :evil_lol: wzbogacili się nieźle na nas :evil_lol: Quote
Recommended Posts