AjriszZona Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 na lince poniewaz ma problemy z lapami, od 4 miesiaca zycia kuleje o czym pisalam w temacie kulawizna labradora, wykluczono dysplazje, ale zadne dodatki/zastrzyki nie pomagaja i musi miec ograniczony ruch:( z psami to juz w ogole nie moze sie bawic zeby nie skakala pozdrawiamy Quote
teqquila Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Witanko ale masz brudnego psa :evil_lol::evil_lol: moj pewnie tyz by sie cieszyl jak by sie mogl tak ufajdac :evil_lol::evil_lol: Quote
Dobcia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Witaj Kasiu:) Mmm uwielbiam McD:loveu: ...ale jak pomyśle, jakie to nie zdrowe, to się mi odechciewa:evil_lol: Quote
aleb Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Ojj, nieładnie tak jeść dużo fast-foodów :razz: Kasiu, tak btw. to wysłałam zaproszenie na nasza-klasa.pl ;) Quote
Rinuś Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Zgadnijcie co jem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu: Quote
Alicja Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Melduję się ....bedę zas :multi::multi: Quote
Rinuś Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Medorowa napisał(a)::loveu::loveu::loveu: Cze:hand: tak wiem,tez kochasz:loveu: tina_p napisał(a):na lince poniewaz ma problemy z lapami, od 4 miesiaca zycia kuleje o czym pisalam w temacie kulawizna labradora, wykluczono dysplazje, ale zadne dodatki/zastrzyki nie pomagaja i musi miec ograniczony ruch:( z psami to juz w ogole nie moze sie bawic zeby nie skakala pozdrawiamy uuuu szkoda :-( biedna :-( teqquila napisał(a):Witanko ale masz brudnego psa :evil_lol::evil_lol: moj pewnie tyz by sie cieszyl jak by sie mogl tak ufajdac :evil_lol::evil_lol: hahaha to zezwól mu na to :evil_lol: Dobcia napisał(a):Witaj Kasiu:) Mmm uwielbiam McD:loveu: ...ale jak pomyśle, jakie to nie zdrowe, to się mi odechciewa:evil_lol: eee tam :evil_lol: najwyżej będę świeciła niedługo :evil_lol: aleb napisał(a):Ojj, nieładnie tak jeść dużo fast-foodów :razz: Kasiu, tak btw. to wysłałam zaproszenie na nasza-klasa.pl ;) jutro zerknę :loveu: emdziolek napisał(a):Witanko!!:multi: Witam:loveu: aleb napisał(a):Big Mac? :evil_lol: taaaa:multi: i mc chickena i frytki :evil_lol: Przyszły Brutusa szelki:multi: uwaga!!spasiony Labrador!! Quote
Bewarka Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Casia nie mówiła prawdy!!!! Brutusik nie jest gruby! :) PS:Ładne ma szeleczki :D zazdroszczeeee...:placz: Quote
Luzia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Witamy wieczorem Strasznie "spasionego" laba :loveu: Jak można po jednym zdjęciu oceniać sylwetkę psa i to jeszcze w takiej pozycji :shake: Quote
eria Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 taaa też to czytałam że niby Brutus gruby :crazyeye:aż się cofałam kilka stron czy to aby napewno o tego Brutusa chodzi a nie o innego:crazyeye: On jest idealny !!! W ogóle to gratuluję Kasi takiej ,jak to już było napisane, zdrowej sylwetki Brutusa, bo większość labów które widuję = :shake::shake::shake::shake: Quote
Rinuś Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Justys95 napisał(a):Casia nie mówiła prawdy!!!! Brutusik nie jest gruby! :) PS:Ładne ma szeleczki :D zazdroszczeeee...:placz: Teraz już to po mnie spływa :evil_lol: na początku się wkurzyłam :) kurde chyba dla małych psów nie ma takich szelek :roll: Luzia&Funia napisał(a):Witamy wieczorem Strasznie "spasionego" laba :loveu: Jak można po jednym zdjęciu oceniać sylwetkę psa i to jeszcze w takiej pozycji :shake: Ehhh ehh brak slów ale cóż :eviltong: eria napisał(a):taaa też to czytałam że niby Brutus gruby :crazyeye:aż się cofałam kilka stron czy to aby napewno o tego Brutusa chodzi a nie o innego:crazyeye: On jest idealny !!! W ogóle to gratuluję Kasi takiej ,jak to już było napisane, zdrowej sylwetki Brutusa, bo większość labów które widuję = :shake::shake::shake::shake: Dzieki Aniu :loveu: Faktycznie ostatnio troche przytył bo taki miałam cel,może nie przytył,ale nabrał masy...bo był chudziutki aż mu żebra powoli było widać... a poza tym zima idzie więc nie może chłopak marznąć :evil_lol: Quote
Rinuś Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 noo i fotki z dziseijszego spotkania z labami :loveu: Brutusowi jak się świecą szelki :evil_lol: Merlin i Sonia :) Tuż przed rozjechaniem się do domków :evil_lol: cdn. Quote
Rinuś Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Tak wygląda pies,który wszedł Pani na głowę :evil_lol: Quote
zaba14 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Rinuś więcej zdjec zrobiliscie na przystanku niz na spacerze z psami :lol::lol::lol: fajne psiaki!:) Quote
aleb Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 http://images31.fotosik.pl/80/1d329f6aa415c217.jpg No co, on chce mieć wygodę :evil_lol: A szelki są super! :) Quote
Bewarka Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Jak się świeci...widać, który to Brutus :) Quote
Alicja Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 :multi::multi::multi:jestem :loveu::loveu::loveu: super :loveu::loveu: http://images29.fotosik.pl/126/a21f2bff4bdbf7a4.jpg szelki też ;) Quote
Rinuś Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Też jestem :evil_lol: ledwo żyję :shake: mam znowu pełno fotek ze spacerku z Beglami i Labradorami z dzisiaj :loveu: ale nie chce mi się wrzucać :evil_lol: Może jutro :eviltong: Quote
ariss Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 no nie!najpierw się chwali,że ma fotki a później pisze,że nie wstawi:mad: Quote
Dobcia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Cześc Kasiu:) ...a może jednak dziś?:cool3: Quote
Recommended Posts