Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Izabela124. napisał(a):
Witanko!

Miłego dnia zyczymy

oo witamy :loveu:
eria napisał(a):
może najzwyczajniej w świecie jesteś w ciąży ???????????????????????????:diabloti:

haha nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

o żal. To zamiast nie żreć to się zmuś zjedz kanapkę i już.Też czasem tak mam na widok jedzenia chce mi się rzygać.Nie jem jeden dzień potem następnie tydzień jem jak debil ,znów nie jem i tak w kółko ,ale ja nie mdleje!Zrób sobie badanie moze masz anemie jakieś niedobory i tyle.Albo poczekaj aż zemdlejesz pierd..... łbem w coś i bedziesz miała wstrząs mózgu i tyle bedzie z Ciebie .
Czemu te niektóre dziołchy są takie goopie?:)

Posted

Widziałam fajne foteczki :p
czytalam o niejedzących i mdlejących :razz::razz:....nie pij wody ...bo zabijasz głód zacznij jeść ....i tyle :razz::razz:...jedz coś co bardzo lubisz ....

nie wymądrzam się :shake::shake:ale przy mojej nerwicy też mogłabym nie jeść :cool3::cool3:nawet kilka dni:cool3:...ale nie tedy droga:shake: ...zajadalam się wtedy ulubionymi smakołykami ...ananasik w puszce , grejfruciki , mandarynki , pomidorki ze śmietanka ....potem przychodził smaczek na konkretniejsze produkty ;)

Posted

olekg18 napisał(a):
o żal. To zamiast nie żreć to się zmuś zjedz kanapkę i już.Też czasem tak mam na widok jedzenia chce mi się rzygać.Nie jem jeden dzień potem następnie tydzień jem jak debil ,znów nie jem i tak w kółko ,ale ja nie mdleje!Zrób sobie badanie moze masz anemie jakieś niedobory i tyle.Albo poczekaj aż zemdlejesz pierd..... łbem w coś i bedziesz miała wstrząs mózgu i tyle bedzie z Ciebie .
Czemu te niektóre dziołchy są takie goopie?:)

Olku ja miałam anemię 1,5 roku temu...wtedy mdlałam,miałam krwotoki z nosa..aż w końcu do szpitala mnie wysłali...ale zrobili mi tylko badania,podali żelazo...albo magnez..nie pamiętam i było wszystko ok...
Alicja napisał(a):
Widziałam fajne foteczki :p
czytalam o niejedzących i mdlejących :razz::razz:....nie pij wody ...bo zabijasz głód zacznij jeść ....i tyle :razz::razz:...jedz coś co bardzo lubisz ....

nie wymądrzam się :shake::shake:ale przy mojej nerwicy też mogłabym nie jeść :cool3::cool3:nawet kilka dni:cool3:...ale nie tedy droga:shake: ...zajadalam się wtedy ulubionymi smakołykami ...ananasik w puszce , grejfruciki , mandarynki , pomidorki ze śmietanka ....potem przychodził smaczek na konkretniejsze produkty ;)

wczoraj zmusiłam się i zjadłam frytki...dzisiaj zjadłam jednego sucharka ale jest tAK OBrzydliwy,że szkoda gadać :shake:
Medorowa napisał(a):
Jejku ...
Zacznij jeść, idź do lekarza i zrób sobie badania.

Boję się badań ...czuję,że oni mi wykryją znowu jakąś chorobę :shake:
anetta napisał(a):
Wykończysz się....:roll:

Fajnie wyszliście na tym zdjęciu :p

Dziękuję Anetko :loveu:

Wypiłam właśnie kakałko i idę na konie...nie mogę wieczność siedzieć w domu...jak wrócę to dam Wam jakieś fotki Brutusa...
dziękuję Wam :*

Posted

Wróciłam :)
zjadłam zupkę z paczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jestem padnięta,a jutro idę na 10 na konie bo jedziemy w terenik :loveu:
idę się chyba położyć,tylko Was poodwiedzam :)

Posted

Rinuś napisał(a):
Wróciłam :)
zjadłam zupkę z paczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jestem padnięta,a jutro idę na 10 na konie bo jedziemy w terenik :loveu:
idę się chyba położyć,tylko Was poodwiedzam :)

to wstawiaj zdjęcia jak wróciłaś ! :diabloti::diabloti:

i jedz normalnie a nie zupkę ! :mad::mad::mad:

Posted

jako ze wczoraj nie mialam sil na rozpisywanie sie zrobie to dzic:p

Rinuś napisał(a):

ogólnie to boję się o siebie bo od wczoraj nic nie jem...piję tylko wodę...a nie jestem nawet głodna :shake: czekam tylko aż znowu zemdleję :shake:

zamiast czekac cos zjedz:roll:

Rinuś napisał(a):
Olku ja miałam anemię 1,5 roku temu...wtedy mdlałam,miałam krwotoki z nosa..aż w końcu do szpitala mnie wysłali...ale zrobili mi tylko badania,podali żelazo...albo magnez..nie pamiętam i było wszystko ok...

jesli mialas anemie to powinnas robic wszystko zeby do tego stanu nie wrocic.. i nie olewac jakichkolwiek objawow

anemie mozna rozpoznac po badaniu krwi nie musisz zaraz jechac do szpitala wystarczy pojsc prywatnie na badanie i w ciagu jednego dnia bedziesz miala wynik

wczoraj zmusiłam się i zjadłam frytki...dzisiaj zjadłam jednego sucharka ale jest tAK OBrzydliwy,że szkoda gadać :shake:

zamiast zmuszac sie do jedzenia tłustych , cięzkostrawnych .. i nie dajacych zadnych składnikow odzywczych frytek ... zjedz cos lekko strawnego, uwiez ze zjesz to z wiekszym apetytem niz ciezkie fryty.

sucharek tez ci nie pomoze

anemia to nic innego jak niedobor żelaza... wystarczy wzbiogacic swoja diete w czerwone mieso, ryby , warzywa zielone, zboże itd.

wiec zamiast mdlec i nazekac idz do apteki kup żelazo w tabletkach i uzupełnij swoja diete a obedzie sie bez lekarzy ... chyba ze juz sie doprowadzilas do takiego stanu ze wizyta w szpitalu jest nie unikniona.

P.s- nie chciałam sie wymądrzać czy wtrącać sie... ja tylko pomagam :)

miłego dzionka

Posted

Witaj Evaxonku :loveu: nie uważam,że się wymądrzasz :) wręcz przeciwnie :)

miałam iść na badania kontrolne po wakacjach ale nie było kiedy...
pójdę jakoś niedługo...tylko muszę iść do lekarza po skierowanie...

ehh dobra nie ma co się zamartwiać :)

Posted

Rinuś napisał(a):
Witaj Evaxonku :loveu: nie uważam,że się wymądrzasz :) wręcz przeciwnie :)

miałam iść na badania kontrolne po wakacjach ale nie było kiedy...
pójdę jakoś niedługo...tylko muszę iść do lekarza po skierowanie...

ehh dobra nie ma co się zamartwiać :)

:diabloti:masz szczescie:evil_lol:

wiec zamiast sie zamartwiac ..zanim pojdziesz na te badania zmieniaj szybciutko jedzonko , kup sobie jakies żelazo albo np. pluszz z żelazem :p

i trzymam kciukasy :loveu:

Posted

Matusz napisał(a):
to wstawiaj zdjęcia jak wróciłaś ! :diabloti::diabloti:

i jedz normalnie a nie zupkę ! :mad::mad::mad:

hehe już Ci odpisuje :P
zaraz coś wrzucę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
no zjadłam właśnie ciachaaaa:loveu:

Posted

DuDziaczek napisał(a):
I nie podzielilas sie!!! O Ty!!!!:mad:

Jest jeszcze trochę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
nie będzie dzisiaj fotek ,bo idę się położyć...

Posted

Szkoda że nie będzie fotek przyszłam z nadzieją ze zobaczę Brutuska a tu rozczarowanie :eviltong:

A co do jedzenia to lepiej jedz normalnie bo zasłabniesz na koniu albo coś i co wtedy?? :shake:

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
Szkoda że nie będzie fotek przyszłam z nadzieją ze zobaczę Brutuska a tu rozczarowanie :eviltong:

A co do jedzenia to lepiej jedz normalnie bo zasłabniesz na koniu albo coś i co wtedy?? :shake:

No ni ma bo nie chce mi się dzisiaj nic wstawiać :eviltong:
anetta napisał(a):
No właśnie, jak chcesz jeździć na koniu jak nie masz siły...:shake::shake:
:calus:

oj już dobra :eviltong: zjadłam przed chwilą miseczkę żurku :multi:
na jutro faktycznie potrzebuję dużo siły...jutro zrobię sobie fotkę na naszym nowym nabytku w stajni :loveu:

Posted

DuDziaczek napisał(a):
Bede zachwycona :loveu:
amozemy oczekiwac na Twoje focie na koniu :diabloti:

aa no jak nie zapomnę zabrać aparatu to pewnie je tutaj wrzucę :evil_lol: